Jump to content

e36

mike

Recommended Posts

si apropo... este vorba de un E36 Coupe 325i

12093[/snapback]

Am gasit pe Autovit un E34 de vanzare undeva pe la Suceava.Avea fata de E39 si spate de E36.Chas3 poate confirma ca i l-am aratat si lui.Pacat ca nu mai e anuntul valabil,dar poate il mai pune in viitor.

unii chiar stiu ce fac (iar asta ar fi un model care i s-ar potrivi si lui mihnea :blink: )

12092[/snapback]

da nu mi-ar strica asa ceva... merci.

cabrioletul portocaliu mi se pare cel mai reusit, pacat ca nu i-a facut si spatele, dar niciodata nu e prea tarziu

Edited by neamih

• 4 weeks later...
ma bag si eu in sema :) mie nu-mi place nici una dintre ele pt. ca o schimbare de genul asta "strica" personalitatea masinii. mi se pare ceva de genul "stilistilor" after market de dacii, care cum aparea un model mai nou (4faruri, zmbetul lui ilici, etc), gataaaa, la tinichigerie cu batrana din `78, da` in schimb acelasi bord, aceleasi scaune etc, etc. eu sunt total pro tuning, dar nu pro struto-camila :blink: parerea mea, care este...

ma bag si eu in sema :)  mie nu-mi place nici una dintre ele pt. ca o schimbare de genul asta "strica" personalitatea masinii. mi se pare ceva de genul "stilistilor" after market de dacii, care cum aparea un model mai nou (4faruri, zmbetul lui ilici, etc), gataaaa, la tinichigerie cu batrana din `78, da` in schimb acelasi bord, aceleasi scaune etc, etc. eu sunt total pro tuning, dar nu pro struto-camila  :blink: parerea mea, care este...

bun punct de vedere... dar trebuie sa se inceapa de undeva...

pe de alta parte, daca ar fi schimbat chiar tot... asa cum zici tu... atunci probabil ca mai bine-si lua omul strut direct...

ma gandesc ca astfel de masini apartin unor persoane care au pregatire sau prieteni cu pregatire in domeniul tinichigeriei/vopsitoriei si le este mai usor sa aduca imbunatatiri la exterior...

Imi aduc aminte de vremurile in care aveam prieteni ce lucrau intr-un cimitir de masini: primul lucru pe care-l schimbam la o masina era motorul... apoi ne interesau suspensii/articulatii, jante, scaune, bord si abia la urma ne apucam de remodelare exterioara...