Jump to content

***VAND JANTE PE 19" DE BMW INDIVIDUAL V STYLE 228 ORIGINALE OEM NOI IN CUTIE ***

Recommended Posts

***VAND JANTE PE 19" DE BMW INDIVIDUAL V STYLE 228 ORIGINALE OEM NOI IN CUTIE ***

UNA LA REPREZENTANTA COSTA 800E BUCATA... DECI 3200 EURO SETU

***EU VREAU 1500E*** PE TOATE 4... 19" 9J CU 10J !!!

PE 27 DEC AJUNG IN TARA JANTELE!!!

vezi ca pe 7 ar is pe 20....! nu am stiut ca sau facut si pe 19....bafta cu ele sunt frumoase!

Pentru E60 sunt pe 18', astea pe 19' cred ca sunt de X5. Mie personal mi se par scumpe, chiar daca sunt noi. Eu chiar recent am cautat, mai este un set pe 20' la Reghin cu 1000 euro cu cauciucuri, si al doilea set l-am cumparat eu cu 550 euro dar erau pe 18' si un cauciuc era taiat. La 1500 daca mai adaugi si un set de cauciucuri, ajungi la 2500 euro cu tot deranjul, nu stiu pe ce masina sa le pui sa merite investitia.

Pentru E60 sunt pe 18', astea pe 19' cred ca sunt de X5. Mie personal mi se par scumpe, chiar daca sunt noi. Eu chiar recent am cautat, mai este un set pe 20' la Reghin cu 1000 euro cu cauciucuri, si al doilea set l-am cumparat eu cu 550 euro dar erau pe 18' si un cauciuc era taiat. La 1500 daca mai adaugi si un set de cauciucuri, ajungi la 2500 euro cu tot deranjul, nu stiu pe ce masina sa le pui sa merite investitia.

cand dai 80mi de un x6 nu e mult? :twoup: si astea noi la reprezentanta costa 3200e.... 1500e nu e mult... gumele le fac eu cadou pt cel care cumpara jantele :) sa fie bine !!!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.