Jump to content

Update E60

vartocp

Recommended Posts

Eu mi-am facut update, adica am fost nevoit sa-mi fac. Singura diferenta pe care o simt este la cutia de viteze. Schimba mult mai lin si nu mai patineaza. La plecarile de pe loc parca tureaza mai putin motorul.

Cel de la AB mi-a spus ca softul se innoieste o data la 3 luni, dar diferente sesizabile nu sunt si se fac mai mult pentru diferite probleme aparute in timp.

PS: M-a costat 150 ron (la tel. mi-au spus 380) si a durat de la 9 pana la 17 (la telefon mi-au spus de la 9 pana la 12 maxim 13).

Edited by cernica87

Salut ,am facut si eu update-ul,Intradevar aproape nici o schimbare.Doar la cutie care schimba mai bine parca,iar meniul idrive este schimbat(culorile) si imi merge mp3.Cam asta e tot dar cred ca merita nu a costat mult aproape 100 de E.Cam cat un casetofon cu mp3 :twoup: ma gandesc ca a-si fi schimbat casetofonul

Diferente uneori chiar majore sunt si la calculatorul de motor ( este mai finisata partea de management si rezolva o gramada de bug-rui) chiar daca utilizatorul nu o simte fizic dar stiu din informatii sigura ca sunt diferente ( daca ar fi acelasi lucru nu ar mai scrie programatorii aia de nebuni un soft mai nou sau sa se chinuie sa-l inbunatateasca pe cel vechi doar asa de dragul de a munci ceva) iar legat de bug-ri daca masina merge bine nu le stii le stiu doar cei de la Bavaria din buletinele lor thnice interne la care cei din afara sistemului nu au access.

PS.Asta asa pentru voi cand scot un tip nou de motor sau modifica ceva mai major la el si masina este noua in garantie,cand mergi la revizie ei iti fac si update de soft la motor deoarece stiu ca sunt bug-uri dar binenteles ca tie nu-ti spun neparat ca au facut update :twoup: ca tu oricum nu ai de unde sa stii :)

Mie mi-au facut update de soft la ECU pt ca dupa ce am descuiat masina din cheie a inceput sa tzacane actuatorul de la turbina :twoup:

Am mers imediat la ei si dupa 2 zile am luat-o inapoi. Au facut update la soft.

Dupa maxim o saptamana a inceput sa se agate tija de la turbina si nu mai intra turbina. A fost din nou reparata pe garantie, BMW stiid ca acea tija nu e ok.

Problema tijei nu aparea cu softul vechi (difera probabil modul cum o actueaza) dar cu cel nou aparea.

Asa ca dintr-o problema am ajuns in alta :)

Dar e ok pana la urma avand in vedere cate persoane, firme, tari colaboreaza la o astfel de masina.

Eu mi-am facut update, adica am fost nevoit sa-mi fac. Singura diferenta pe care o simt este la cutia de viteze. Schimba mult mai lin si nu mai patineaza. La plecarile de pe loc parca tureaza mai putin motorul.

Cel de la AB mi-a spus ca softul se innoieste o data la 3 luni, dar diferente sesizabile nu sunt si se fac mai mult pentru diferite probleme aparute in timp.

PS: M-a costat 150 ron (la tel. mi-au spus 380) si a durat de la 9 pana la 17 (la telefon mi-au spus de la 9 pana la 12 maxim 13).

unde l-ai facut ? la bavaria sau la filaret ?