Jump to content

vand turbina pt e39, 525d

Recommended Posts

Turbinele sh de E39 525d se vând pe 200-250 €.

E treaba ta cât ceri, Însã la preÞul ãla o sã rãmâi cu ea foarte mult timp.

unde gasesc o turbina de 2 e46 motor 2000 disele ? stie cineva si cam la ce pretz merge una

La dezmembrĂŁri.

~ 300 €.

nu te contrazic, ca ii 300 euro. este a fratelui meu si m-a rugat frumos sa o pun aici si atata mi-a zis sa cer pe turbina.daca o poate vinde cu atatia bani ii bine , daca nu vede el ce face cu ea.(aici in arad cam asta ii pretul la turbine, asa mi-a zis).o zi buna!

Cand aud la mica publicitate chestia asta ca...nu eu sunt vanzatorul, jucaria e a prietenului/fratelui/tatalui/amantei....mi se pare total aiurea.

Ar trebui sa existe o regula ca cine posteaza un anunt la mica publicitate trebuie sa isi asume si avantajele si dezavantajele, adica, daca cumva piesa e stricata sau nu corespunde anuntului, sa nu se poata spune ulterior ca...stii, nu eu sunt vanzator, prietenul meu a vandut x piesa si eu nu stiu nimic....

Ca sa iti faci cont pe forum dureaza 1 minut, iar daca cineva vrea sa incaseze ceva bani cred ca poate sa piarda acest minut fara probleme.

Asa ca propun introducerea in Regulament a urmatorului enunt (care poate fi evident imbunatatit): Se interzice postarea anunturilor de mica publicitate in numele altor persoane, sub sanctiunea stergerii contului.

Scuze de offtopic, dar nu m-am mai putut abtine.

Edited by valllentin

Cand aud la mica publicitate chestia asta ca...nu eu sunt vanzatorul, jucaria e a prietenului/fratelui/tatalui/amantei....mi se pare total aiurea.

Ar trebui sa existe o regula ca cine posteaza un anunt la mica publicitate trebuie sa isi asume si avantajele si dezavantajele, adica, daca cumva piesa e stricata sau nu corespunde anuntului, sa nu se poata spune ulterior ca...stii, nu eu sunt vanzator, prietenul meu a vandut x piesa si eu nu stiu nimic....

Ca sa iti faci cont pe forum dureaza 1 minut, iar daca cineva vrea sa incaseze ceva bani cred ca poate sa piarda acest minut fara probleme.

Asa ca propun introducerea in Regulament a urmatorului enunt (care poate fi evident imbunatatit): Se interzice postarea anunturilor de mica publicitate in numele altor persoane, sub sanctiunea stergerii contului.

Scuze de offtopic, dar nu m-am mai putut abtine.

Este ca si cum ar fi a mea si imi asum orice responsabilitatea in legatura cu turbina, fiindca sub contul meu este publicat anuntul.Iar acesta este pretul, si cine este interesat, este interesat si de pretul asta.imi cer scuze daca am suparat pe cineva!