Jump to content

Cumpar roti iarna bmw, jante si gume

Recommended Posts

din cate stiu ai un e 46 coupe. la pretul care il oferi tu pe 4 roti cred ca e pacat sa iti asumi riscul de a face masina aia pachet. eu daca as avea o masina ca aia si nu mi as permite 4 roti de iarna sh as cumpara macar 2 foarte bune, si pe fata sa fie chiar si de vara, dar crede ma ca riscul sa pui roti de 500 lei pe o astfel de masina este enorm. bafta

din cate stiu ai un e 46 coupe. la pretul care il oferi tu pe 4 roti cred ca e pacat sa iti asumi riscul de a face masina aia pachet. eu daca as avea o masina ca aia si nu mi as permite 4 roti de iarna sh as cumpara macar 2 foarte bune, si pe fata sa fie chiar si de vara, dar crede ma ca riscul sa pui roti de 500 lei pe o astfel de masina este enorm. bafta

Bai frate tu te auzi ce poti spune?Cum adica risti cu roti de 500 lei???Daca gumele sunt bune,poate gaseste vreun chilipir,care e problema?Trebuie musai sa fie scump ca sa mearga pe e46 coupe?Daca te referi strict ca este putin pentru ORICE MASINA pt un set de jante echipate de iarna iti dau dreptate doar daca te referi doar la e46 coupe nu pot sa inteleg.

Bai frate tu te auzi ce poti spune?Cum adica risti cu roti de 500 lei???Daca gumele sunt bune,poate gaseste vreun chilipir,care e problema?Trebuie musai sa fie scump ca sa mearga pe e46 coupe?Daca te referi strict ca este putin pentru ORICE MASINA pt un set de jante echipate de iarna iti dau dreptate doar daca te referi doar la e46 coupe nu pot sa inteleg.

nu ma aud, ca scriu nu vorbesc cu voce tare. ce chilipir sa gasesti la 500 lei? vreau sa puna poze cu rotile alea de 500 lei cand le va cumpara. sa mi demonstreze ca vorbesc eu prostii. imagineaza ti la masina lui care are destui cai ce inseamna o roata slaba calitativ. fiecare decide pentru el si face cum vrea insa eu unu recomand sa puna roti ca lumea nu chilipiruri. daca gresesc imi cer scuze fata de voi insa eu nu as pune. prefer maxi taxi

Am luat eu de aici de pe forum cu 500lei,jante+capace+4 gume iarna...toate la fel cu profil 6mm!

Si de cand a nins in Bucuresti,n`am avut nici un fel de problema....gumele Dayton sau ceva de genul!

Trb doar sa mergi mai atent...si putin mai incet!!

Este foarte bine ca gandesti asa. Din pacate in RO ft multi care si-au cumparat BMW nu isi permit masina... lucru trist pentru ca in felul asta se intampla multe accidente! Apar anunturi triste de genul cumpar roti cu cauciucuri la 500 RON! Ce pretentii sa mai ai cand dupa, te ia unu' pe sus pe trecerea de pietoni! :twoup:

bravo. eu unu cauciuc sh pe 16 sub 170 lei care sa merite cumparat nu am gasit. si jante pe 16 tabla cam 300 400 lei setul. m as bucura sa gasiti sincer. eu nu pun decat dunlop, michelin pe masina sau alte marci de anvelope foarte bune. si nu cred ca gasesc ieftine.

bine , altceva ? lasa omul sa cumpere ce vrea , eventual daca gaseste ceva mai bun ii dai tu diferenta daca tot te preocupa :twoup: Unii nici macar atat nu investesc in masina , merg cu opinci de vara tocite .

Am luat de pe okazii 4 roti de iarna pe 15 cu jante originale, 2 cauciucuri bune, celelalte trebuie schimbate, la pretul de 380lei.

Acum caut capace, ofer 50 lei pt set de 4.

Sa raspund si carcotasilor, ca d-aia e forum, am investit destul de mult in masina in aprox 18 luni de cand o am.

In nici un caz nu am fost genul "talpa si benzina"

Dc nu as fi gasit roti la pretul spus de mine mai puneam si tot luam.

Dar ce rost avea, cand au fost oferte cu duiumul...

Edited by r0n1n