Jump to content

BMW 745i

antonyo

Recommended Posts

SALUTARE TUTUROR,

Sunt nou pe forum si prima data cand vreau sa-mi achizitionez un BMW :twoup: As dori pareri despre un BMW 745i din 2003 FULL.

Mementan am posed VOLVO XC90 T6AWD GEARTRONIC FULL...nu sunt prea incantat de el fiindca inainte de el am avut A8 4.2 Quattro timp de 3ani ...nu l-as fi vandut pe nimic in lume :twoup: dar fiindca , timp de 3 ani nu am stiut de cat sa ma sui in el si sa plec la drum , nu am avut absolut nici o problema cu el (in timp de 3ani am schimbat uleiul de 4ori si placute de frana+ discuri ,apa de geamuri :twoup: si antigel) dupa acest timp a inceput sa cada de nu m.am mai tinut la el , timteam ca o sa ma lase inima, va spun doar ca ultimul service care l.am facut la ea inainte sa o vand a fost la AUDI - PORSCHE WIEN, unde s-a constatat un total de reparatii de 12.900 € de am zis ca mor..... :twoup:

Am dat AUDI si mi-am luat Volvo XC90 :) dupa cateva luni de mers cu el ....parca tot nu mi se pare cine stie ce ....Jeepul e Jeep ...dar totusi nu se compara cu o Limuzina :)

Cu toate ca am condus multe masini , niciodata nu am condus un BMW 7 si nu am nici cea mai mica idee despre aceasta masina si la ce sa ma astept ...as dori sa ma ajutati !!!

Acest BMW 745i care vreau sa-l cumpar este din anul 2003 ...Full-Full...190.000Km

Va multumesc !!

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2003 a fost an prost pentru 7-are. Multe probleme cu electronicele, primii ani de productie. Cauta ceva facelift dupa 2005 si cu mai putin km.

2002, 2003 au fost ani de inceput pentru seria 7 (e65) si nu au excelat la fiabilitate. Pica multe chestii scumpe.

Sunt ieftine pentru ca mai toata lumea se fereste de ele. O caseta de directie o cutie si vreo 2 amortizoare cu Dynamic Drive si o mai platesti o data.

Edited by DSF

multumesc mult ca mi.ai raspuns,

totusi nu ma prea gandesc la asta , fiidca masina are un singur proprietar si are toate Serviceurile facute la BMW , adevarul ca nu este vb de asta dar totusi a fost pe "o mana", problema km nu cred ca este grav, la o asa masina....

la problema casetei si amortizoare , e vb de si cum o "conduci"....iar problema cutie nu vad ce ar putea fi la 190.000km ...

bineinteles , aici vb de faptul ca o sa o tin si eu cateva luni si am sa o vand ...:twoup:

Mersi mult de raspuns

Am uitat sa zic ca voi da Volvo pe BMW

1 : 1

am observat ca esti in Olanda :twoup: dami si mie id-mess ...

merci Baronu de incurajari :) dar daca e asa sa o gandim ...nici o masina nu e buna si la propriu toate se strica ...

ex la Audi A8 . perna fata 1580€ /buc ...cutie 7000€ etc.....Audi l-am cumparat in 2006 din Germania cu 36.000€, l-am inscris in Austria si am mai platit 7000E taxe + service pt a obtine actele am ajuns cu el la 45.000€ ...masina avea un singur proprietar si 280.000km + am mai mers eu cu el 170.000km ...si deabia atunci a inceput sa cada , dar nu a avut probleme la motor sau cutie ..deci BMW 7 seria 2002/03 au iesit odata cu Audi :)

hai sa te incurajez: cumpara orice seria 7 din autovit de preferabil "recent adusa" dar merge si inmatriculata.

repede fiindca din 2011 multi samsari isi vor "rupe picioarele" si nu o sa mai ai de unde cumpara.

apoi o sa vb peste cateva luni tot aici.

Macar du-te cu masina la reprezentanta si verific-o bine sa stii la ce te astepti. Inainte sa-mi iau 545i vroiam sa iau un 745i si am studiat problema vreo 6 luni de zile am condus vreo 5-6 dar n-am avut "curajul".

Sant km multi 190.000, mai ales ca piata e plina de 7-are la preturi de mizerie. Chiar daca banii nu sunt problema e frustrant sa stai toata ziua cu ea in service ca s-a mai apins un bec, a mai dat o eroare aiurea, etc.

Motoarele sunt ok , nu au probleme mari, cutia, caseta de directie, amortizoarele si vreo 500 module si calculatoare sunt problemele des intalnite.

Baronu !! nu le cumpar de pe autovit ...

locuiesc in Austria de 7 ani ...deci numai de aici mi.am luat masini, singura care am luat-o din Germania a fost AUDI A8 fiindca aici erau 78.000€ atunci cand am cumparato eu cu 36.000€+ taxe si in final am vanduto cu 33.000€ dupa 3 ani :twoup:)

Care-i ma treaba cu A8?

Nu de alta dar m-ai facut curios, Fantomas.

Voie buna.

Vroiam sa-i sugerez lui @antonyo ca 190 de mii de km nu e deloc mult pt. un 745i,mai ales ca ia facut pe soselele din Austria,si ca ar mai putea merge linistit inca vreo 250-300 de mii fara reparatii majore asa cum a facut si cu A8-ul.

voie buna regele :twoup:

Verifica foarte atent masina. IN mod normal gasesti la BMW premium selection si poti obtine o garantie. In primii 2 ani de productie au avut si la motor probleme, cu valvetronic in special, reparatia costa vreo 3000 de euro. Multe au beneficiat si beneficiaza de garantie extinsa, problema a aparut intre 80-150k km..in principiu daca are km mai multi ar trebuii sa fie ok, in sensul ca ori a fost rezolvata pe garantia extinsa ori nu avut problema asta si nici nu o sa o aibe prea curand.

Oricum daca ai ghinon si e buboasa masina pregateste buzunarul ...

Daca tii neaparat la modelul si anul ala asta e sfatul meu, sa iei una numai cu istoric de service si incearca sa obtii o garantie de un an macar. Gasesti, sunt ceva mai scumpe dar scapi de o grija.

Edited by DOMI

mersi mult

interior bej, numai TV nu am modulul lipseste ...in rest c-am totul ...am mers pana acum 3000km cu ea , sunt foarte incantat de ea si foarte multumit ...in comparatie cu A8-ul sunt c-am la fel, numai ca A8-ul se ducea la 280km/h :twoup: asta ajunge la 260 (testata de mine ieri :))

ce nu ma "impac " deocamdata la ea, este "butonasu " menu si toate nebuniile alea de setari :))

ce nu ma "impac " deocamdata la ea, este "butonasu " menu si toate nebuniile alea de setari :))

Alea sunt ''sarea si piperul'' :twoup: ...dupa ce vei invata sa umblii cu ele....vei vedea ca sunt foarte practice si in acelasi timp foarte utile acele functii....bafta

p.s. bine ai venit in club :)