Jump to content

Leon sau Bmw

ebenize

Recommended Posts

Salut!

Am un leon 1.6 16v cu 90 000 la bord echiparea signo. De cand sunt mic am ceva cu bmw-urile si acum mi s-a oferit un schimb. Voi ce ziceti, merita sa dau leonul meu din 2003 pe un bmw 316 an 2000 cu 180 000 la bord sau nu? La dotari sunt cam la fel .. bmw-ul are in plus trapa xenon asc ... Maine merg sa vad masina.. e din acelasi oras si am zis ca nu strica. Chestia e ca leonul e pus la punct cat de cat desi mai trebuie schimbat cate ceva.. Imi place super mult acest model e46 dar nu as vrea sa il iau si sa il tin in fata blocului ca nu ii merge una alta... Astept cateva pareri, va rog.

PS: Nu stiu daca am postat tocmai bine dar imi cer scuze moderatorilor daca am postat intr-o sectiune gresita.

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut!

Am un leon 1.6 16v cu 90 000 la bord echiparea signo. De cand sunt mic am ceva cu bmw-urile si acum mi s-a oferit un schimb. Voi ce ziceti, merita sa dau leonul meu din 2003 pe un bmw 316 an 2000 cu 180 000 la bord sau nu? La dotari sunt cam la fel .. bmw-ul are in plus trapa xenon asc ... Maine merg sa vad masina.. e din acelasi oras si am zis ca nu strica. Chestia e ca leonul e pus la punct cat de cat desi mai trebuie schimbat cate ceva.. Imi place super mult acest model e46 dar nu as vrea sa il iau si sa il tin in fata blocului ca nu ii merge una alta... Astept cateva pareri, va rog.

PS: Nu stiu daca am postat tocmai bine dar imi cer scuze moderatorilor daca am postat intr-o sectiune gresita.

Nu schimba...mai bine asteapta si cumpara-ti macar un 318d sau 318i

Nu merita schimbul! 316 i non fl este o gluma proasta... ce mai porasta combinatie pe care a facut-o vreodata BMW. Cel mai lenes... (0-100 = ~13 secunde) si consuma enorm. Ramai cu Leon

ai tu?

cum s-a zis si mai sus,depinde f mult de masina,ce optiuni are,ce dotari,cum este ingrijita,etc...ce caiet de service are..daca are!

pai nu e vb de comparat mere cu pere.

Ideea este ca Leon-ul este mai nou si are km mai putini.

desi sunt fan BMW stiu sigur ca nu orice BMW e ok. numai pt. ca este BMW .

De aceea, ca sa schimb o masina de care sunt multumit cu una mai veche, trebuie ca cea veche sa fie impecabila tehnic si optic si asta nu ca asa zice posesorul ei :twoup:.Altfel, am BMW in fata blocului si ma uit la el.

Nu merita schimbul! 316 i non fl este o gluma proasta... ce mai porasta combinatie pe care a facut-o vreodata BMW. Cel mai lenes... (0-100 = ~13 secunde) si consuma enorm. Ramai cu Leon

ai tu?

cum s-a zis si mai sus,depinde f mult de masina,ce optiuni are,ce dotari,cum este ingrijita,etc...ce caiet de service are..daca are!

Am avut 316 i. Am mai avut si un 320...

Dar nu este relevant daca am eu sau nu. Simplul fapt ca sunt membru activ pe acest forum de 5 ani este de ajuns...

Ca dotari leon e asa: leon 2003 1598 cm3, 105 cp, benzina, servo directie, volan reglabil, scaun sofer+pasager reglabil pe inaltime, climatronic, radio cd 8 boxe Bose, senzor ploaie, oglinzi electrice geamuri electrice fata-spate, faruri electrice, oglinda retrovizoare heliomata, proiectoare ceata, airbar sofer + pasager, airbag-uri laterale, Climatronic, Alarma Viper inchidere centralizata Jante originale seat, Computer de bord, senzori de parcare.

Ca dotari bmw:

Climatronic,4 x geamuri electrice, trapa electrica bipozitionala,jante originale 15 cu cauciuri de iarna si vara,oglinzi electrice incalzite,6 airbaguri,distributie lant,schimbat recent ulei, filtre, bujii. asc, Inchidere centralizata, ABS, Proiectoare ceata, Computer bord, Faruri xenon,

Se pare ca in urma sfaturilor, pana la urma raman la leonul meu, mai strang ceva bani si apoi discut. Explicati-mi si mie ce inseamna nfl si fl?

PS: Multumesc de ajutor!

Edited by ebenize

da , asa sa faci. nu inseamna ca 316 nu e bun, dar colegii au dreptate, nu faci nici un progres daca iei 316. Iti zic eu sigur, eu mai am o astra h 105 cp, iar un prieten f bun are exact 316 i din 99, cu vreo 220 000 km la bord, si as baga mana in foc ca astra trage mai bine. Vezi ca sunt pe net multe e46 323 170 cp din cate am vazut, din 99-2000. alea s-ar merita.

da... mai bine mai strang ceva si vad pe urma. Am totusi si o mica problema la masina ...si anume cam smuceste cand accelerez lin are o intarzie de 1 secunda si apoi smuceste sau cand iau piciorul de pe acceleratie la fel. Ma cam streseaza intr=un fel si nu merg deloc relaxat cand imi tot face asa. Suntem cam off topic dar poate stiti despre ce e vorba.

PS: Va multumesc pt sfaturi!

Edited by ebenize