Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Senzor geam E36 coupe

Calinu

Recommended Posts

mai concret e vorba de acel senzor care actioneaza sau mi bine zis ridica/coboara putin geamul usii la inchidere sau deschidere.E un 318is an 93.Imi lucra si nu prea si vreau sa=l curat putin.Stiu ca e in usa undeva dar nu stiu cum ajung mai usor la el.

cred (nu stiu sigur)ca se afla pe mecanismul de deschidere al usii

cel din interiorul usii,deci trebuie dat tot jos

Piesa pe realoem

Cred ca te referi la piesa nr 6. Este "cuiul" de pe stalp in care se agata usa. In spatele lui este un intrerupator mic. Se poate apasa cu degetul.

La multe masini acel buton este ros din cauza vechimii. Daca inca e functional cand il apesi cu degetul, poti sa lipesti pe el o bucata de plastic (o camasa izolatoare de la vreo sarma > cel mult 1 mm grosime ajunge de obicei).

Daca nu iti functioneaza cand apesi cu degetul, schimba-l cu cel de la cealalta usa sa fii sigur ca nu ai fire intrerupte.

Daca e defect, trebuie altul cumparat (e capsat si nu se poate repara :twoup: ).

Unul nou pe forum costa in jur de 150 ron.

poza reala cu rezolvare temporara > o bucata de carton :) daca se umezeste nu mai merge

Piesa pe realoem

Cred ca te referi la piesa nr 6. Este "cuiul" de pe stalp in care se agata usa. In spatele lui este un intrerupator mic. Se poate apasa cu degetul.

La multe masini acel buton este ros din cauza vechimii. Daca inca e functional cand il apesi cu degetul, poti sa lipesti pe el o bucata de plastic (o camasa izolatoare de la vreo sarma > cel mult 1 mm grosime ajunge de obicei).

Daca nu iti functioneaza cand apesi cu degetul, schimba-l cu cel de la cealalta usa sa fii sigur ca nu ai fire intrerupte.

Daca e defect, trebuie altul cumparat (e capsat si nu se poate repara :twoup: ).

Unul nou pe forum costa in jur de 150 ron.

poza reala cu rezolvare temporara > o bucata de carton :) daca se umezeste nu mai merge

nu il am acolo, cred ca se afla unde a zis colegul mai devreme,adica undeva in clanta...si cred ca va trebui sa dau jos tapiteria