Jump to content

BH 04 ARO-E30 M5 TURBO-cea mai puternica BMW din RO

DOMY_M3

Recommended Posts

e tot cea mai rapida bmw din romania

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20071127233204/uncyclopedia/images/d/df/O_Rly_Bush.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=SJQEAhffjlA

clar, doar nu se duce cu ea la paine :laugh:

nu se duce la paine , dar se da pe drumuri publice cu ea cu 200+.. rolleyes.gif dupa , ne postam durerile la "Accidente"

http://www.youtube.com/watch?v=ckzPO-dx8kw&NR=1

p.s. foarte interesante comentariile de sub filmuletele cu aceasta masina =)))

doar unul il pun , sper sa reusiti sa-l descifrati ...=))

p.s. de retinut din text totusi " un BMW poi ee BMW " .... =))))

citez :

wa nushu ce naiba ee cu fani pwuli mele de la audi ,wa ce plm tot mancati cacat drequ,urcativa in plm intrun BMW si dupa aia urcativa intru audi,akma totii imbeci toti fraieri isi cumpara masini noi nushu ce si nushu cum cocolari puli,un BMW poi ee BMW wa io am un seria 5 motor 3,5 260cv,si ink nu is multumit, am facut o liniuta cu un audi din asta s3 si lam facut asa la mhisto,in plm ,FAN BMW pana ma omor cu el,sa va f...t in gat astia kare mai manca cacat despre BMW. frumos ursuletzu

Edited by POIUYT

eu aicea vb despre performanta..dar vad ca unii nu intelege ce inseamna.si cu forumu asta este problema ca e plin cu copii prosti,care comenteaza toate ziua infata calculatorului,dar nici permis nu au inca..am topic si pe pure performance motorsport,scriu in engleza cum pot,dar nimeni nu a spus nici un cuvand rau.asta e diferenta intre strainatate si romania.eu incerc sa explic efortu pus intro e30 sa devina cea mai rapida bmw din romania si voi cautati greselile gramatice.frumos...vad ca nu intelegeti nici 10% din ceea ce am vrut sa arat.imi pare rau ca treaba asta sa intamplat exact pe forumu asta,unde am gandit sa gasesc prieteni..mai bine ma introc la forumul potrivit..www.nu_sunt_permise_reclame_la_alte_forumuri.ro..cine vrea sa urmareasca evolutia ursului,gaseste acolo.
  • Like 2

Daca faci greseli in lb engleza, e scuzabil! Dar in lb romana....

On: revenind la masina:

- internele motorului sunt stock?

- cum ai compensat greutatea mult mai mare pe puntea fata?

- ce insemna ca masina ta este "street legal" (prin comparatie cu celalalt BMW despre care spuneai ca e NUMAI pt drag, fiind "confectionat din bare")?

Merci

aveam interne stoch la 0.5 bari.peste 1 bar=600hp trebe schimbat tot din motor.

in legatura cu street legal:daca tu nu vezi nici o diferenta,intre o masina cum ii a mea,caroserie de fabrica,motor infata sub capota,cutie manuala,diferential cu planetare,usi tabla,geamuri normale,scaune,bancheta,inmatriculata verificare technica.si nu e adevarat ca numa pt drag race e ok.umblu zi de zi cu masina,cand am chef.normal cand am treaba mai am si un e46 320d de familie si o sa ma duc cu asta,nu cu ursu cu consum de 10x atata cat e46 le...........fata de ceva care in primul rand are un schelet construit din tevi,motoru mutat in cabina,cutie automata de 3 viteze special pt drag,puncte fixa ca la dubite,toate elementele de caroserie puse din plastic,geamurile schimbate cu policarbonatect,ect..daca tu nu vezi diferenta dintre cele doua masini,atuncea nu avem ce discuta..

cei drept,ca in oras nu imi place sa folosesc,din cauza ambreajului foarte tare,diferentialului sudat...dar afara la un mers moderat(100-150km/h)consuma aprox 10-12.dupa 150km/h in viteza 6 din cauza raportului destul de scurt incepe sa incarca deja turbina si calculatoru incepe sa toarna benzina....de ex cand faceam softul pe autostrada,ce insemana viteza 5 de la 2500rpm blana pana in limitator,dupa ce 2 km mers normal sa fie racit napoi apa si uleiul,dupa ce iarasi balana si tot asa...atuncea consuma cam 80-90l/100km.ceea ce e normal cu 6 injectoare de 1000cmc.si ca sa intelegeti ce inseamna asta 1 buc injector poate sa baga 1 litru de combustibil /1 minut.in timp ce un injector de 25 24v are undeva la 220cmc.

multumesc pt moderatori ca a pus topicul pe prima pagina.daca merge discutile bine,ca intre fani de bmw,o sa postez toate detalile ale masini cu poze si cu filme daca ajuta cineva sa postez lunkurile de pe youtube..

Sa inteleg ca nu ai niciun raspuns la ce te-am intrebat? Sau nu ai citit?

de cate ori vrei sa iti raspunda omul la aceasi intrebare?

"in legatura cu street legal:daca tu nu vezi nici o diferenta,intre o masina cum ii a mea,caroserie de fabrica,motor infata sub capota,cutie manuala,diferential cu planetare,usi tabla,geamuri normale,scaune,bancheta,inmatriculata verificare technica.si nu e adevarat ca numa pt drag race e ok.umblu zi de zi cu masina,cand am chef"

de cate ori vrei sa iti raspunda omul la aceasi intrebare?

"in legatura cu street legal:daca tu nu vezi nici o diferenta,intre o masina cum ii a mea,caroserie de fabrica,motor infata sub capota,cutie manuala,diferential cu planetare,usi tabla,geamuri normale,scaune,bancheta,inmatriculata verificare technica.si nu e adevarat ca numa pt drag race e ok.umblu zi de zi cu masina,cand am chef"

Asta inseamna LEGAL? Ca are scaune si usi? Planetare si geamuri? :LMAO:

Merci pt lamuriri!!

@DOMY_M3 - C.sainz se refera daca masina este legala si din punct de vedere RAR adica daca mergi la un ITP cu ea, il iei pe bune din cauza modificarilor la motor?

Aici intra de la serii pana la emisii de gaze, siguranta (frana, directie) si toate cele care intra la o omologare.

Asta pentru ca una este sa modifici in propriul garaj masina si sa functioneze si alta este sa fie in niste parametrii legali.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.