Jump to content

BH 04 ARO-E30 M5 TURBO-cea mai puternica BMW din RO

DOMY_M3

Recommended Posts

daca s-ar cunoaste si limba romana putin, ar fi super :)

Felicitari pentru bijuterie oricum !

v-ati batut joc de acest topic... l-ati transformat intr-o buda comunala. nu aveti si voi o limita ? incetati cu aberatiile chiar daca ati descoperit un topic la care sunt contorizate posturile...

fiecare am contribuit cate un pic

@max, daca te uiti pe toate site-urile producatorilor de suspensii (de exemplu) propun si solutii "race", dar e scris limpede ca NU au omologare pentru strada! La fel e si cu franele.

Deci, daca ai o masina creata/modificata pentru curse, ei iti ofera si solutii racing care NU sunt omologate!

Discutiile se invarteau in jurul circulatiei pe drumurile publice, nu pe circuit!

Edited by c.sainz

on:

Daca te uiti pe toate site-urile producatorilor de suspensii (de exemplu) propun si solutii "race", dar e scris limpede ca NU au omologare pentru strada! La fel e si cu franele.

Deci, daca ai o masina creata/modificata pentru curse, ei iti ofera si solutii racing care NU sunt omologate!

Discutiile se invarteau in jurul circulatiei pe drumurile publice, nu pe circuit!

tocmai ce am dat copy paste mai devreme, de pe KW si Bilstein, cu 2 kituri de race, cu TUV road legal.daca tot o tinem p'asta cu legea...

eu unul sunt in dubii, ori unii de pe aici, lucreaza in institutii d'alea cu siguranta si incredere.... :hyper: , ori n-au traversat niciodata pe rosu, ca e ilegal...

Edited by max83

Isi scoate masina pe strada pentru a face anumite reglaje si teste.Cand o sa faca BOC pista de curse in romania atunci o sa sustin legea cu 20 de ani de puscarie pentru cursele ilegale pe strada!Rodajul la masina unde dumnezeu si-l face?isi pune 2 capre pe spate si baga intra5a si lasa masina sa mearga 2 zile pe loc?

Nu imi spuneti mie povestiri ca nu ati mers niciodata cu peste 130km/h cu masina indiferent de drumul public!Oricare din voi care ati circulat cu masina voastra perfect legala cu peste 150km/h sunteti la fel de vinovati ca si el!ca la 150km/h daca produci un accident tot lasi pe unul infirm sau cu sechele pe viata.asta macar merge odata pe luna pe strada nu zi de zi ca alti nebuni cu 150km/h prin centrul orasului!

In loc sa apreciati munca si investitia si mai ales nervii si rabdarea cu masina asta voi va bateti joc de el si de masina lui.Din cauza vostra la intalnirile saptamanale vin doar 3 masini nu 50-60 cum veneau acum 3 ani de nu incapeam pe platforma la academie.

• Like 1

Ne scuzi domnule Brandex,tu cu al tau 320d plin de cacarbon ai fost peste noi,restul....

Cand mai poate sa iasa Base` presedinte inca o data,atunci s-au bagat atatia bani in masina ,cat a fost specificat in ceva post prin topicul asta

brandex din cate stiu, are si o bijuterie decapotabila, reconditionata, cu bani....ca nu cred ca si-a pus c...l la bataie.

Din partea mea ,poate sa aiba ce masina vrea.

Vorba aceea...din curva nu faci gospodina.

Cat despre topic,inevitabil se ajungea la aceste "derapaje".

Am vazut ca s-au postat filmari cu intreceri intre Domy si tipu` cu Porsche-le.Pe ala il dau banii pe`afara,pe cand Domy munceste zilnic pt fiecare leu...

il cunosti? ca parca e de pe acolo pe la tine.

il intrebam doar, daca tot a batut un apropo.nu cred ca intereseaza pe nimeni de unde vin banii, atat timp cat vin.

ar fi o treaba daca ar reveni domy pe topic, sa ne zica de exemplu, in cat timp s-a construit masina pana la stadiul in care e acum, si cam cati insi au participat la construirea ei.cum era cand a cumparat-o, poze before/after, cu ce masini s-a mai dat, etc.

stimabile poti face diferenta dintre o remarca si niste jigniri sau batai de joc ? eu da.

a fost o remarca fara rost , adica offtopic ,care nu-l va face sa se aboneze la niste cursuri de limba si gramatica romana ci incet incet il va izgoni de pe acest forum

lucru care s-a intamplat

cat despre jigniri pe pagina anterioara explica paul cum ca dumy nu a fost jignit absolut deloc ci au fost doar pareri contra ..

agramat cum i spun unii , detine dupa cum spune el , si eu personal il cred , cea mai rapida BMW din romania ,fapt care ar trebui sa-i confere o oarecare cinste pe acest forum BMW

La cati bani a investit in masina aia putea sa-si ia o masina mult mai scumpa si mai noua decat detineti voi acum, dar a preferat sa investeasca intr-un proiect, intr-o pasiune sau cum vreti voi sa-i spuneti

Sa-si tina proiectul si pasiunea pt el si pt circuit, nu sa-l alerge prin oras! E atat de usor de vorbit de skill-uri, frane, upgrade-uri si alte nu stiu ce kkturi care, in opinia voastra, alcatuiesc o masina indestructibila.

Mai aud pe nu stiu ce ametit care spune ca n-are cum sa-i scape masina de sub control, ca ala e sofer bun, ca nu stiu ce. Cu masina aia de 2 decenii+ si 800CP pe ea poate sa fie si mama lui Schumacher, tot greseste o data, si-ar fi de-ajuns!

V-ar fi, poate, un pic mai greu sa vb daca, asa cum am trait eu, v-ati vedea o cunostinta omorata pe strada (aka. reisar din asta a derapat si a intrat in ea si in copilul ei de 7 ani pe trotuar si a zdrobit-o toata de la bazin in jos intre capota si un copac).

Am ezitat sa spun aceasta poveste, dar se pare ca multi dintre voi inca va credeti intr-un joc pe calculator. Ei bine, stiti vorba aia - viata bate filmul! Grow the fuck up, people!

Edited by LYM

Sa-si tina proiectul si pasiunea pt el si pt circuit, nu sa-l alerge prin oras! E atat de usor de vorbit de skill-uri, frane, upgrade-uri si alte nu stiu ce kkturi care, in opinia voastra, alcatuiesc o masina indestructibila.

Mai aud pe nu stiu ce ametit care spune ca n-are cum sa-i scape masina de sub control, ca ala e sofer bun, ca nu stiu ce. Cu masina aia de 2 decenii+ si 800CP pe ea poate sa fie si mama lui Schumacher, tot greseste o data, si-ar fi de-ajuns!

V-ar fi, poate, un pic mai greu sa vb daca, asa cum am trait eu, v-ati vedea o cunostinta omorata pe strada (aka. reisar din asta a derapat si a intrat in ea si in copilul ei de 7 ani pe trotuar si a zdrobit-o toata de la bazin in jos intre capota si un copac).

Am ezitat sa spun aceasta poveste, dar se pare ca multi dintre voi inca va credeti intr-un joc pe calculator. Ei bine, stiti vorba aia - viata bate filmul! Grow the fuck up, people!

ametitul ala zicea, ca soferul tine masina sub control, iar cand zic asta nu ma refer doar la tinutul volanului!!!!!

poti merge si in oras, si cu 700cp, regulamentar cu 50-60....depinde si cum si cand o calci.nu cred eu ca se baga cu ala prin aglomeratie si in curbe sa dezlantuie cuplu ala, in filmulete i-a dat in linie dreapta, iti dai seama ce a facut?????!!!!! a si zis ca prin oras nu prea o baga, doar asa la drumuri lungi.

nu cred ca ar trebui sa generalizezi, in general, a generaliza...e cam de porc! :thumbsup:

cred ca ar trebui interzise masinile pe strada, gata cu joaca! Asta care si-a facut un E30 de 700 cp si care merge la curse cu ea e mai nesigur pe strada decat un pusti care si-a luat un 535d/M3/RS4(e doar un exemplu) si l-a dus la 350cp si alearga inconstient pe strazi si ne omoara cunostintele...hai sa fim seriosi si sa nu mai tot aratam atata cu degetul, as putea baga mana in foc ca cel cu E30-ul e mai matur si constientizeaza mai bine consecintele faptelor sale decat beizadeua care are o masina prea puternica pentru vasta/experienta sa...daca are 1000cp la masina nu inseamna ca e criminal pe strada, la fel omoara si ala cu Tico beat la volan sau din cauza vitezei prea mari...de ce nu se inchide topicul asta???? A deraiat grav de la subiect si cred ca in final o sa presupunem ca E30-ul omului asta sta sa ne omoare cunostintele pe strada, ca deh...are 20 de ani si nu are DTC si nici senzor de lumina.... :no: Edited by mik15

Asta care si-a facut un E30 de 700 cp si care merge la curse cu ea e mai nesigur pe strada decat un pusti care si-a luat un 535d/M3/RS4(e doar un exemplu) si l-a dus la 350cp si alearga inconstient pe strazi si ne omoara cunostintele...hai sa fim seriosi si sa nu mai tot aratam atata cu degetul, as putea baga mana in foc ca cel cu E30-ul e mai matur si constientizeaza mai bine consecintele faptelor sale decat beizadeua care are o masina prea puternica pentru vasta/experienta sa...daca are 1000cp la masina nu inseamna ca e criminal pe strada

Nu te-ai fript?! UitĂŁ-te la filmuleĂže.

Mai sus când a spus cineva cã l-a vãzut trecând ca vodã prin lobodã printre pietoni i-au sãrit În cap.

am permis deja de 14 ani.categoriile A,B,C+E,D+E..am lucrat mult pe camion si pe autobuz.cred ca am peste 1 milion km facut in total.niciodata nu am avut accident din cauza mea.nici macar o zgarietura!!!nu zic ca sant pilot de f1.cum a spus si mai sus si cu un tico se poate face tragedie pe drumurile publice,nu trebuie condus o masina puternica.totul depinde de sofer.trebuie stiut ales viteza potrivita pt fiecare situatie...dejeaba am eu sute de cai sub mine,daca respect puterea masini,dar in aceasi timp si cunosc perfect masina.de 8 ani am masina.am inceput cu 2.0 l.dupa ce urma un 2.5 12v,2.8l 12v,2,8 24v,m5 3.6l aspirat,dupa aia nitro(150hp shot)m5 cu turbo la 0.7 bari,dupa ce am obisnuit am ridicat la 1.1 bari,iar acuma 1.4 bari.nu sant inconstient.stiu cu ce joc.am si eu copil,nu vreau sa mor in masina si nici nu vreau sa fac tragedie pe drumuri.de cand e turbo nu cred ca in oras am depasit viteza de 80km/h.nu vad rostu.dupamasa cand nu mai este aglomeratie pe drumuri,ies si eu afara,cu prieteni si in afara a orasului ma bucur si eu de performantele masini.nu sant tipu care face slalom intre masini,sau sa faca p..a mare ca ce masina are el si cat de tare.am lucrat prea mult si am bagat prea multi bani in proiectul asta ca sa bat joc de el.nu intelegeti nimica.nu ma cunosteti.ma faceti criminal de masini.aveti alcatuit in capul vostru un tip de caracter,care puteti sa vedeti zi de zi in circulatie.baeti cu bani gata si masini scumpe primite la 18 ani cadou de la parinti...eu pt ultima surub am lucrat din greu.ce am casa,garaju,e30 si e46 nu am primit de la nimeni nimica.asa ca stiu sa apreciez.veniti cu prostile cu rar,itp,politie...ce treaba aveti cu toate astia????e treaba mea cum rezolv si cate amenda platesc.dar vreau sa zic,ca de vreo 3-4 ani nici o amenda nu am primit cu ursu. in legatura cu improvizatiile...cine a folosit cuvantul asta la masina mea,cred ca habar nu are de modificarea masinelor de curse..."improvizatiile"de aia trebe facut pe masinile respective,ca sa fie mai buni ca sistemele de fabrica.nu puteti vorbi asa despre o masina,care nu ati vazut live niciodata.dupa o tura pe pista las sa spuneti parerea despre masina.accept critica de la persoanele,care au realizari mai mari ca si al meu.dar pana cand eu am construit"improvizat" o masina,care e cel mai puternic,cel mai rapid bmw din ro si acuma deja e si cel mai rapid/puternic masina cu tractiune spate din romania si masina asta functioneaza perfect,fuge oricand pese 300km/h si la viteza asta sta stabil pe drum si are timp de franare de la 300km/h la 0 mai buna ca un m6,porsche 911,lamborghini si multe supercaruri(masurat cu aparat g tech pro rr),pana atuncea nu vreau sa mai aud tampenii de genu...iar cu lonjeronu intarit si cu cusca in cabina,scuzati dar nu am facut crash test ca sa stiu ce si cum rezista.am facut pt siguranta mea si pt intarirea carosseriei ca sa nu suceasca cuplu imens caroseria.si nu de aia am suparat ca nu am fost apreciat de toate persoanele.ci din lipsa respectului.nu cred ca nu se poate intelege ce scriu.ca mai gresesc una alta asta e.sant doar un om,nu dumnezeu.fac greseli in gramatica??haideti sa vedem ce stiti voi depsre masini de curse si mechanica.as putea sa bat joc de multe oameni si eu,cand intreaba niste tampenii,legat de masini.dar nu fac.am cei 7 ani de acasa.unde pot ajut/explic.unde nu tac din gura.cele mai mari probleme pe forumu asta sant cu moderatorii.imi cer scuze de la persoane care nu sant implicati si multumesc pt apreciere. raspunsul la intrebarea daca particip la brasov sau nu este:NU.fiindca eu stiu unde e loc si unde nu.treaba asta despre organizatori nu as putea sa zic.facut concurs pe un drum de 4 benzi,unde cu oglinda freci aproape spectatorii,parerea mea ca este prostie...de aia eu nici nu ma duc.stiu ce potential are masina,tractiune spate,fuge curu,nu vreau tragedie..doar acolo particip,unde pot sa dau boostu maxim.si doar acolo dau unde vad ca e loc pt asa ceva.de ex aeroport,unde oameni sta la cel putin 30 metri de mine...cam atat.28 oct o sa particip la ultima etapa din campionatul de drag racing event,la aeroportul din tulcea.cine vrea sa vada cum fuge"improvizatia"mea este bine venit.astept persoanele cu gura mare pe forum,sa vb personal despre masina.sa schimba 2 vb cu mine si sa arunca o privire pe urs.dupa treaba asta permit sa crie critica.pana atuncea NU! VA ROG INCA O DATA SA FIE INCHIS SAU BLOCAT TOPICUL.imi pare rau ca trebuie sa scriu asta dar e mai bine asa...si un film demo din sezonu 2010

Edited by DOMY_M3
  • Like 3

eu zic ca e bine ca ai intrat si ai dat lamuririle astea.

cat despre topic,este normal ca la cererea initiatorului sa fie inchis.cei care au idei preconcepute oricum vor face un balci in continuare oricat am dori sa se revina on topic

bafta la tulcea

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.