Jump to content

Accident in Dolj, inca un BMW rupt in doua!

Jacob

Recommended Posts

http://stirileprotv.ro/video/si-a-gasit-sf...nistru/60464827

Un tanar de 21 de ani se intorcea acasa de la servici cand s-a intimplat nenorocirea.

Pacat ca si-a pierdut viata, dar e bine ca nu a dus cu el pe lumea cealalta si alte persoane.

Viteza isi spune din nou cuvantul.

Da si mecanic de meserie si cauciucuri de iarna si tot inconstiinta de a rula cu viteza mare.

Edited by Jacob

Pacat de el saracu', ciudate combinatii, masina bulgaria, mecanic de meserie, mecanic fara experienta la sofat :twoup: , in domeniu fara anvelope de iarna ...

Am auzit ca la pisicile astea cu nr. de romania trage si fata , este ? (m-am simtit aici)

Putea sa aiba si numere de congo si de corp diplomat , daca nu adaptezi viteza asta este .

Edited by Billy M

urat accident , nu inteleg de ce nu s-a dat de anul asta legea cu obligativitatea anvelopelor de iarna , chiar vad un nonsens in a mai astepta cateva luni . Poate cateva vieti ar fi salvate daca masinile ar fi echipate , ca de simtul de raspundere al soferului nu mai discutam ...

Corect spus ca raspunderea fata de ceilalti aflati in trafic este foarte mare, pacat ca multi isi dau seama de acest lucru!

Legea asta cu cauciucurile obligatorie ar fi trebuit de mult sa intre in vigoare.

Dar sincer poti sa ai si senile de tanc la asemenea viteze ca nici sfantul duh nu te salveaza.

Si eu am sub stapanire sute de cai dar niciodata nu am vrut sa ma dau tare cu ei prin tafic!

De ar conduce toata lumea cu responsabilitatea pe care o am eu fata de ceiilati in trafic (si nu cred ca sunt singurul ) nu cred ca ar exista atatea accidente.

Am vĂŁzut Âşi eu la Âştiri!

INCONªÞIENT sã mergi cu o asemenea vitezã! Rupi maºina în douã!

Cât de sinistru a fost accidentul! Sã-l gãseºÞi bocnã Într-o juma' de maºinã În ajunu anului nou :twoup:

Am vĂŁzut Âşi eu la Âştiri!

INCONÂŞĂIENT sĂŁ mergi cu o asemenea vitezĂŁ! Rupi maÂşina ĂŽn douĂŁ!

Cât de sinistru a fost accidentul! Sã-l gãseºÞi bocnã Într-o juma' de maºinã În ajunu anului nou :twoup:

Eee ce stii tu,daca avea pneuri de iarna scapa ! :))

Mai bun decat pneuri de iarna era un ESP,mult mai bun.

Daca n-ai pneuri de iarna, sistemele de control ale tractiunii si stabilitatii sunt aproape degeaba pentru ca rotile nu au aderenta.

Clar pneuri de iarna daca avea,scapa :twoup:

In primul rand nu e zapada pe jos,cel mult resturi de gheata de la ultima ninsoare,putea sa aiba si mama pneurilor de iarna,nu ai ce face cu ele pe gheata.

Nasol moment oricum.

Pneurile de iarna nu sunt eficiente doar pe zapada.

Pneurile de iarna au aderenta si la temperaturi scazute, acesta este principalul lor avantaj.

In timp ce cauciucul de pe pneurile de iarna devine foarte dur si lipsit de aderenta, pneurile de iarna raman moi si aderente.

Asa ca degeaba nu e zapada pe jos daca temperaturile sunt scazute.

Inca ceva,gumele de iarna sunt numite si termice,si contrar celor de vara,se incalzesc prin rulare,de aceea se recomanda sa se umple cu aer si nu azot...dar asta pentru cine foloseste,cit despre zmeii ce alearga ca nebunii,mai bine sa sfirseasca sub pamint,asa raminem mai putini pe sosele....

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...-grave/60450591 Aceste masini erau echipate cu sisteme de siguranta poate de ultima generatie si nu a fost suficient... In cazul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum deznodamantul nu poate fi decat acesta !!! Nu te salveaza nici pneurile de iarna, nici mama sistemelor electronice de siguranta. Oricum, Dumnezeu sa-l ierte pe acest copil, eu la varsta lui nici nu visam c-o sa am auto vreodata

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...-grave/60450591 Aceste masini erau echipate cu sisteme de siguranta poate de ultima generatie si nu a fost suficient... In cazul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum deznodamantul nu poate fi decat acesta !!! Nu te salveaza nici pneurile de iarna, nici mama sistemelor electronice de siguranta. Oricum, Dumnezeu sa-l ierte pe acest copil, eu la varsta lui nici nu visam c-o sa am auto vreodata

edit: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=88257: mai alaturasem si accidentul cu e90-ul de la Stefanesti nu stiu de ce n-a aparut

putea sa aiba orice cauciucuri ... pt ca o data intrata in derapaj la viteza mare numai cu noroc mai scapa

PS : nici un sistem sau cauciuc nu contrazice legile fizici :twoup:

+1 intradevar nici un sistem al masinii nu ''indoaie'' legile fizicii deci Never drive faster then ur angels can fly!!!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!!

In cazuri de astea cam intotdeauna mortul e considerar vinovat, pentru ca e cel mai simplu dar, nimeni nu se gandeste ca poate nu a fost vina lui ,poate depasea unu pe contrasens si a incercat sa il evite , sau poate s-a aruncat un betiv in calea masinii .Singura vina a lui e ca mergea cu viteza dar sa fim seriosi cati dintre noi nu au calcat pedala uneori fara sens .

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!

• 2 weeks later...

Dumnezeu sa-l odihneasca. Si da, ii dau dreptate colegului DEST, de multe ori am calcat acceleratia aiurea si parca tocmai in secundele alea iti ies in fata toti prostii.

Stau acum si ma uit la filmulet si la pisica omului. Ma gandesc cat de legata si sigura mi se pare de multe ori masina, oare este doar o senzatie? Nu ma gandeam ca poti sa rupi asa usor o pisica in 2... poate, poate ca nu a fost usor. Ce linie subtire intre viata si moarte... pacat!

Asa ar trebui sa fie fiecare accident, cel care conduce fara minte si daca vrea sa fie sinugigas sa o faca singur, fara a mai lua cu el si alte vieti nevinovate.

Sincer nu pot sa am mila de asta care conduc in asa hal, pacat de parintii lui si de prietenii lui care ii duc lipsa!