Jump to content

BMW 316 I 1996

emitzu

Recommended Posts

Salut la toata lumea, si un nou an fericit !!!

Un prieten de al meu are un 316 i E36 facelift an 1996 pe care ar vrea sa l dea pt o masina mai noua.

Masina este absolut impecabila,vopsea originala (negru) merge impecabil,luata de el din germania acum 1 an carte service, nu consuma ulei deloc

km reali 224 mii.

Nu a fost lovita, interiorul impecabil fara semne de uzura pe scaune si panouri,fara strop de rugina in fine masina este ok.

Singura problema este ca nu are CLIMA sau macar AC dar cu toate astea mi ar place sa o iau.

Intrebare, merita masina asta 3000 euro ??? astia sunt banii pe care ii vrea , hai sa zicem ca pt mine mi ar laso in 2800.

Masina nu are nici un fel de joc pe nicaieri, am fost eu personal cu el la service, la testul de amortizoare i a iesit 78% fata si 83% spate adica este ok pe amortizoare iar motorul merge perfect fara scurgeri de ulei sau sa l manance.

Astept cateva pareri din partea voastra.

De mentionat nu are AC sau CLIMA doar TRAPA.

E inscrisa?te intreb asta pt ca la juma' de pret(si chiar mai putin) poti gasi masini cu climatronic pe ea cu piele,etc in afara,si cu km chiar mai putini,iar cu tot cu inscris,tot pe acolo te duce...

App,am si eu o intrebare:care e diferenta dintre e36 fl si e36 nfl?si in ce perioada au iesit astea cu fl?

O sa i fac poze va dati seama ca nu am stat sa pozez masina omului,dar pot sa spun ca in Pitesti de unde sunt eu masina mai dreapta ca asta nu prea stiu si nici nu am vazut prin oras.

Masina e sedan, are trapa, electric fata,servo,abs, roti de iarna,roti de vara, geamuri fumurii facute la send 92 la noi in Pitesti de el atat ca nu are Ac.

Dar stiti pe careva care se baga sa puna AC ?, nu trebuie dat bordul jos cumva ? mi se pare o operatie destul de complicata,defapt el mai mult daia o si da pt ca are un bebe mic si la vara nu prea poate sa meraga cu el in masina cu geamurile deschise.

O sa revin si cu poze, dar cum am si spus mi se pare destul de complicat operatia cu Ac-ul.

Daca iti e prieten, roaga-l sa ti-o dea 2 zile sa vezi daca-ti place. Mare atentie la ralanti sa fie stabil, e boala grea, pot fi o gramada de treburi care sa cauzeze problema asta si n-o sa-i mai dai de capat. Vezi consumul urban, extra va fi mic oricum, dar urban s-ar putea sa fii uimit, mai ales daca are bube. Caroseria e grea, motorul foarte mic, iar in oras pleci, franezi, pleci si consumul e pe masura.

In rest, cam totul se face. Bafta si alegerea sa fie a ta, daca aleg colegii de pe forum, nu iese bine.

Edited by spectrus

Nu trebuie sa o iau cateva zile ca am facut chiar eu cateva drumuri cu ea, o data am fost pana la Buc sa l duc la aeroport si m am intors cu ea

Consumul e cam 6-7 la drum si 8-9 in oras (Pitesti), ralantiul sta foarte bine ,de cand o are aprox 1.5 ani nu a avut probleme cu motorul sau debitmetru,sonda lambda.

Nu consuma ulei deloc.

Pe autostrada merge foarte bine adica la 160-170 km merge super ok decat turatiile mi se par cam mari gen, la 140 km/h are 4000 rpm. Bine poate ca sunt eu invatat cu dieselul.

Si inca ceva la aceasta masina ce cod de motor am si ce diferential, ca am auzit ca sunt doua tipuri de diferentiale ;

unul mai mare care ar avea cuplu mai bun dar viteza maxima mai mic si invers.

Nu tre' sa te sperii in privinta turatiilor,asa este la bmw,cele pe benzina sunt motoare de turatie;eu de ex la 3000 de ture am deabia 100km/h...prima data m-am speriat,am zis "ce naiba ma,am bmw si merge cat o dacie?"dup-aia m-am obisnuit.

fl fata de nfl la e36, cateva: grila fata schimbata, faruri fara lupa, OBD 2, al 3lea stop la frana, motoare noi(de la m42 la m44, m50 la m52) ..

tranzitia de la nfl la fl s-a facut intre 95-96

Inseamna ca a mea e nfl :twoup: 2/1995...

Daca zici ca nu e bmw care nu consuma ulei (asa o fi ca tine, nu te contrazic) dar zi mi si mie cam cat e maxima admisa la un 316 i ???

Sau cat ulei va consuma bmw urile voastre, ma refer la 316 i sa stiu si eu pe viitor ???

Ms.

Cam 1 litru la 10.000 km. Poate mai putin, ca mai si curge pe la o garnitura.

Eu mai am un cielo cu aer,servo,geamuri,GPL si si omul o vinde prin februarie si ma gandeam sa dau cielo si sa iau pisica.

Deci ziceti ca nu se merita ???

una e sa compari un cielo si una e sa compari un leon.am zis ca mi se pare de tot rahatul ca un bmw sa nu aiba un aer conditionat.