Jump to content

Kilometraj dat inapoi

Catalin BMW

Recommended Posts

Am si eu doua nelamuriri. In primul rand as vrea sa aflu parerile voastre despre nr de kilometri la bmw-ul meu:e un benzinar cu motor de 1,8 din '95. Cand am luat-o avea 183000km(acum 9 luni),acum are 191000(deci am facut in jur de 8000km);tot ceea ce stiu despre ea este ca a cam stat vreun an pe dreapta. Credeti ca sunt reali?pt ca ma gandesc ca e destul de veche si e cam putin pt varsta ei...app,masina este in italia si a fost adusa din germania in '98;nu a "pupat" niciodata romanica.

In al 2-lea rand,vreau sa va intreb daca se pot da kilometrii inapoi si la bmw-uri unde kilometrajul este digital,deci nu e mecanic...se poate lucrul asta?si unde as putea sa vad daca kilometrii sunt reali sau nu? multumesc!!

Se poate afla destul de simplu daca au fost dati km inapoi!

Mergi la cineva care face lucrul asta si iti va spune daca au fost dati inapoi!

Mai greu este de spus,cu cat s`au dat inapoi!

hai serios? :twoup:

cine ti-a zis asta te-a mintit

Edited by Viper05

Eu nu cred :twoup:

La cheia a doua, e scris pe o hartiuta 289.xxx, ceva de genul asta... Daca ala era nr de kilometri, ar insemna ca acum as avea peste 330.000 km.

Dar inca nu m-am lamurit ce e chestia aia, poate fi un numar de ordine ceva... Insa dubios de mare...

Edited by pyu

Daca aruncam un ochi pe mobile, observam ca in Romania, masinile au semnificativ mai putin kilometrii, decat altele din Germania , de exemplu...Se intampla ceva cu ele atunci cand intra in tara.... :twoup:

Nici eu nu cred ca sunt reali cei 180k km....

Edited by scara_211084

Daca aruncam un ochi pe mobile, observam ca in Romania, masinile au semnificativ mai putin kilometrii, decat altele din Germania , de exemplu...Se intampla ceva cu ele atunci cand intra in tara.... :twoup:

Nici eu nu cred ca sunt reali cei 180k km....

Daaa...la intrarea in tara, odata intrate pe teritoriu romanesc masinile se simt mai zburdalnice, mai puternice si mai tinere..astfel 318 devine 320, babutele din 2005 devin adolescentele din 2006, dar cu lifting facial si silicoane de 2007..iar kilometrii (fapt demonstrat stiintific) in loc sa creasca..scad :). Toate astea deoarece masinile sar in sus de bucurie si de la gropi, bucuroase ca au scapat de tara aia de 2 lei unde s-au nascut..Germania. :)

cand o sa se aprecieze si in Romania starea tehnica a unei masini, istoricul, cartea service...in defavoarea actualilor indicatori esentiali: nr de km minimal, nivel de dotari maximal, pret de criza, de preferat minimal negociabil+discount..atunci o sa fie totul roz :twoup: . dar multi se lasa mintiti, accepta o masina fara o verificare minimala, doar fiindca e "ieftina, km putini si full". nu putine sunt cazurile in care masini vandute astfel se revand dupa 1-2-3luni, deoarece proprietarul isi da seama ce junghi a capatat si incearca sa scape de el cat mai repede. Prin martie era un 320d e90, de care era interesat varul meu..am vazut masina impreuna cu el, pretul 14.500, masina arata ok, destul de dotata (piele, navigatie mare, trapa, scaune electrice, xenon..cam astea erau)..totul pana la cartea service..ultimele 5-6 revizii realizate intr-un interval de 3 ani, erau scrise cu acelasi pix, facute in acelasi service samd. In bord masina avea 134xxx km. Varul meu a renuntat pe moment la orice gand de a cumpara masina, dar dupa vreo saptamana s-a gandit sa o duca totusi la filaret pentru o verificare..intre timp masina se vanduse. Dupa 2 saptamani, masina reapare la vanzare, insa la un pret de 13.500..iar prin iulie/august se incerca vanzarea ei pe la 12.600 negociabil. Foarte probabil masina era cam subrezita, trecand prin mana a 3 proprietari in mai putin de 6luni..toti au fost convinsi ca dau de un chilipir, s-au bucurat ca au luat o masina "ieftina, cu km putini si full", dar de fapt au luat o mica teapa..

Mai,nu stiu ce sa zic,eu tind sa nu cred ca sunt dati km inapoi,nu stiu de ce...deci masina arata impecabil(mai ales in interior),pielea nu-i rupta(nici macar nu-i zgaraiata),n-am lipsa butoane,habitaclul e ok,plasticaraia e buna,imi functioneaza absolut tot pe ea...deci per general,nu prezinta uzuri prea mari la interior;cat de exterior,ce sa zic...sunt cateva zgaraieturi pe vopsea(ca doar de,e din '95!),dar e la prima vopsea(se cunoaste tabla goala la acele zgaraieturi)insa nu sunt mari si accentuate,accident nu cred sa fi avut pt ca se vede la faruri ca sunt foarte vechi(deja s-au ingalbenit)+ ca m-am uitat cu foarte mare atentie la colturi si la imbinari,totul e ok,zici ca-i turnata,si nici nu cloncane,nu se aud zgomote ciudate,etc! Per total,masina e destul de "teapana" si aranjata,deasta tind sa cred ca acei km sunt reali...