Jump to content

Kilometraj dat inapoi

Catalin BMW

Recommended Posts

:twoup: De ce sa fie dintr-o alta era?ce-i ciudat la el? :)

PĂŁi parcĂŁ e din anii '90, deja e aberant sĂŁ te mai ĂŽntrebi dacĂŁ se dau km ĂŽnapoi sau dacĂŁ se pot afla km reali.

E deja truism sĂŁ spui cĂŁ maÂşinile aduse din afarĂŁ au km daĂži ĂŽnapoi Âşi cĂŁ n-ai de unde sĂŁ aflii numĂŁrul real.

daca masina ta e breakul de la avatar poti sta linistit..are km dati inapoi la modu' grav :twoup:. Cine crezi ca ar lua motor de 1.8, break..ca sa mearga 12.000km pe an?..in Germania, respectiv Italia

M-ai facut curios,maine special am sa ma duc la un service specializat sa aflu asta si o sa va spun;ma costa in jur de 50€.

daca masina ta e breakul de la avatar poti sta linistit..are km dati inapoi la modu' grav :). Cine crezi ca ar lua motor de 1.8, break..ca sa mearga 12.000km pe an?..in Germania, respectiv Italia

M-ai facut curios,maine special am sa ma duc la un service specializat sa aflu asta si o sa va spun;ma costa in jur de 50€.

Se poate afla destul de simplu daca au fost dati km inapoi!

Mergi la cineva care face lucrul asta si iti va spune daca au fost dati inapoi!

Mai greu este de spus,cu cat s`au dat inapoi!

hai serios? :twoup:

cine ti-a zis asta te-a mintit

Sa punem ca ...poate cunosc pe cineva care se ocupa cu treburile astea si ma cam pricep!

Nu`mi arde sa ma mint singur!

Daca tu esti mai destept ca mine in privinta asta,te rog sa te consolezi zingur!:)

cel mai fidel este nr.de km memorati de cheie...

XXL.care-i faza cu cheia?am mai auzit asta dar nu inteleg...poti fi mai explicit,please?

simplu, intra in prima reprezentanta BMW, prezinta-le cheia si cere-le sa iti comunice cati km are masina... :twoup:

E46 din 2002, avea "155.000" km. Am intrebat daca a schimbat vreodata turbina si mi-a zis ca nu, in cei 3 ani de cand o are nu s-a schimbat.

De ce am intrebat asta? pt ca la 220.000km masina a avut turbina schimbata. Mai departe speculati voi cati km reali avea masina, dar eu zic ca cel putin 260-270.000 km

Cam asta e adevarul cu peste 60% din masinile la vanzare dupa parerea mea. Cel putin cele diesel

Edited by 4EST

daca la cumpararea masinii scria pe bord ca are 250.000 Km o mai luai ? Daca faceai chestia cu verificarea kilometrajului la scurt timp dupa cumpararea masinii puteai sa te constitui parte civila intr-un proces de inselaciune cu fostul proprietar. Acum este tardiv

pai n-am cumparat-o. verificarea am facut-o inainte sa o cumpar. Masina respectiva s-a vandut in 2 zile.

Eu in cele din urma am cumparat o alta masina cu 150.000km probabil reali.

Oricum nu m-a speriat nici un eventual 250.000km, mai important e starea masinii decat nr de km