Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

incarcare amortizoare

Ciumidel

Recommended Posts

Eu nu cred cĂŁ meritĂŁ.

Sunt Âşanse mari sĂŁ iasĂŁ prea rigide sau prea moi, astfel pierzi din stabilitate sau te trezeÂşti cu o maÂşinĂŁ prea rigidĂŁ.

amortizoarele se pot incarca de la 100% pana la.......cat vrei tu, depinde de preferinte.

Ei aÂşa zic.

Realitatea e alta.

ĂĂži bagĂŁ ulei de diferenĂžial de diferite vâscozitĂŁĂži, aÂşa cĂŁ e o chestie empiricĂŁ, nu e o metodĂŁ sigurĂŁ.

Amortizoarele sunt prea importante ca sĂŁ te joci aÂşa.

ai dreptate, sunt foarte importante.

Poate exista cineva care a incercat si ne poate spune mai concret cum sta treaba.

Eu am mers cu un E30 care avea amortizoare ĂŽncĂŁrcate astfel de faimosul Codescu din comuna RoÂşu. :)

Amortizoarele erau atât de dure Încât nu puteai sã mergi cu maºina aia.

Proprietarul a ĂŽnĂželes treaba asta dupĂŁ o vreme Âşi Âşi-a cumpĂŁrat o suspensie aftermarket de pe eBay. :twoup:

Eu am mers cu un E30 care avea amortizoare ĂŽncĂŁrcate astfel de faimosul Codescu din comuna RoÂşu. :)

Amortizoarele erau atât de dure Încât nu puteai sã mergi cu maºina aia.

Proprietarul a ĂŽnĂželes treaba asta dupĂŁ o vreme Âşi Âşi-a cumpĂŁrat o suspensie aftermarket de pe eBay. :twoup:

am inteles ca amortizoarele sunt dure in functie de cat le incarci.

cine ii din tm:)

ii poti ajuta cu o adresa :twoup:

dupa fabrica de bere sau ciclop cum mergi spre buziasului chiar la prima intersectie unde e biserica aia pe dreapta si unde vin tirurile din stanga din modern , acolo faci dreapta si mai mergi 200m se face drumul un S ...si imediat pe stanga sunt 2 porti mari de garaj. acolo e 120 ron de buc.

Edited by timisoaradog

AÂşa se zice, ĂŽnsĂŁ ĂŽn realitate nu prea ies aÂşa cum ar trebui.

Oamenii sunt oricum mulÞumiÞi pentru cã Îi costã mult mai puÞin decât schimbarea amortizoarelor cu unele noi.

AÂşa se zice, ĂŽnsĂŁ ĂŽn realitate nu prea ies aÂşa cum ar trebui.

Oamenii sunt oricum mulÞumiÞi pentru cã Îi costã mult mai puÞin decât schimbarea amortizoarelor cu unele noi.

pai normal ca sunt, te costa aprox 400 ron 4 amortizoare, noi costa o galagie de bani :twoup:

Eu le am acum pe spate reconditionate(incarcate cum le ziceti voi)....Am avut unul din care imi curgea ulei si am cautat peste tot sa cumpar amortizoare de e46 pe ulei.Cica nu se mai fabrica de cativa ani si acum sunt numai pe gaz...Asa ca am ales varianta cu reconditionatul si eu sunt super multumit de ele....Au fost 65 de lei bucata + ce am mai dat pe bucsile alea de cauciuc sau cum le-o zice(aparatori de noroi).Asta s-a intamplat anul trecut....De refacut le-am refacut pe undeva prin spate pe la mitropolie,strada natiunile unite ii zicea parca....M-a intrebat cum le vreau si eu ca desteptul am zis "cat de tari!" si acum cand iau vreun obstacol imi sare lada de scule in portbagaj.... :twoup: Oricum cand m-am dus sa le iau mi le-a pus la un aparat si mi-a aratat cat de tari sunt.Mi-a explicat el atunci da nu mai tin minte ce si cum....Si inca un lucru misto,unde intra tija sunt niste garnituri si un capac de plastic care se infileteaza.E,garniturile alea mi le-a schimbat si mi-a schimbat si capacele punandu-mi de inox!!Per total am iesit mai putin de jumate fata de pretul celor mai ieftine amortizoare care le gasisem atunci pe gaz si care erau monroe....Oricum cat de curand o sa trebuiasca sa le fac si alea de pe fata si tot asa vreau sa le fac!!! Edited by ceaun