Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Vand] elemente navigatie e46 OEM

Recommended Posts

Salut,

Vand urmatoarele elemente din navigatia OEM:

monitor 16:9 cu caseta - 200 EUR

modul navi mk IV - 250 EUR

magazie CD - 60 EUR

modul bluetooth - 80 EUR

Precizez ca piesele sunt in prezent montate pe masina, e46, an 2002.

Eu am navigatie mica si cu magazie de CD-uri si as vrea sa fac trecerea la navi 16:9. Stie cineva ce modificari trebuiesc efectuate, daca mai este nevoie de vreun modul sau altceva sau se poate monta direct display-ul 16:9 si este functional?

• 2 weeks later...
Ma intereseaza pe mine monitorul.

Eu momentan am radio cd original , se poate monta monitorul de la tine? ce modificari trebuiesc facute?

Nu stiu sigur, dar cred k mai ai nevoie de modul radio, modul mk IV si instalatie electrica.

• 2 weeks later...
Poti sa postezi codul magaziei si al modulului BT/antenei ?

inca nu le-am demontat dupa masina, ar in weekend planuiesc sa fac asta si revin cu poze. oricum masina este din august 2002 si navigatia a fost pe masina din fabrica.

PS: are cineva idee unde se afla antena de la bluetooth.

as fi interesat de monitor. pentru un e46 2004 cu navi mica oem, mai trebuie vreun modul ceva? sau doar monitorul? multumesc

modul radio (BM24 sau BM54), instalatia(cablurile) navi color, trebuie recodat computerul de navi (din monocrom in color)

merci de raspuns dar este prea complicat, ma retrag :twoup:

Mai este navigatia la vanzare?

Am un prieten cu un e46 break 320d caruia i-a fost sparta masina si furata navigatia....el avea navi cu caseta si vrea s-o cumpere pe a ta.Numai ca nici unul din numerele de telefon puse de tine nu merg....sunt inchise de 2 zile....

salut,

navigatia este de vanzare in continuare.

nr este 0757 664 276. l-am tastat gresit initial

Mai este navigatia la vanzare?

Am un prieten cu un e46 break 320d caruia i-a fost sparta masina si furata navigatia....el avea navi cu caseta si vrea s-o cumpere pe a ta.Numai ca nici unul din numerele de telefon puse de tine nu merg....sunt inchise de 2 zile....

dublu

Edited by hebro

revin cu codurile celor doua componente:

magazie 65 12 69 13 389

modul bluetooth 84 21 691 55 63 -02

Pentru cine vrea pot trimite si poza acum ca le-am demontat de pe masina.

sper sa nu se considere up, m-am gandit ca vor ajuta codurile pe eventualii doritori.