Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Solutii

bmwrocks

Recommended Posts

Buna discutie pt inceput de an :twoup: . Oricum am citit toate posturile si voiam sa va zic ca din punct de vedere juridic (lucrez in domeniu) nu se poate:

1. ca statul sa te oblige sa platesti retroactiv un impozit sau o taxa, fiecare impozit se plateste dupa legea in vigoare. Daca prin absurd ar exista o asemenea legea e ar fi neconstitutionala.

2. referitor la masinile inmatriculate in bulgaria sau orice alta tara. Statul daca ar dori sa faca viata mai grea celor care nu au masina inmatriculata in Ro- in sensul cai arde la buzunare cu tot felu de taxe/impozite- NU POATE. Ar incalca Constitutia Romaniei si normele ue.+ ca ar fi o discriminare grosolana.

In schimb ceea ce poate statul sa faca ii sa ne creasca impozitele si taxele f mult pt masinilie inmatriculate in Ro.

Majoritatea oamenilor cauta tot felu de portite sa fenteze legea si sa plateasca cat mai putin impozit . Sunt perfect de acord cu ei!!!

Asa ca daca aduceti o masina de afara nu ezitati sa dati statul in judecata pt a va recupera banii. conditiile de reusita sunt ca masina sa fie din ue si sa fie second.

Acest lucru este cu atat mai profitabil cu cat taxa este mai mare pt ca nu uitati..... trebuie platit si avocatul care nui ieftin.

E mai usor sa inscrii masina pe BG sau stiu eu ce tara decat sa te judeci cu masina pe dreapta pana se da sentinta. :twoup:

La noi orice ilegalitate se transforma in legalitate peste noapte si pentru asta trebuie platit scump.

Solutii fie sa numai plateasca NIMENI nimic.taxe impozite si sa vedem cum o sa-i jupoaie pe toti , o sa le ia casele la cativa amarati ca sa sperie populatia sau ce?

E mai usor sa inscrii masina pe BG sau stiu eu ce tara decat sa te judeci cu masina pe dreapta pana se da sentinta. :twoup:

La noi orice ilegalitate se transforma in legalitate peste noapte si pentru asta trebuie platit scump.

Solutii fie sa numai plateasca NIMENI nimic.taxe impozite si sa vedem cum o sa-i jupoaie pe toti , o sa le ia casele la cativa amarati ca sa sperie populatia sau ce?

Eu ma referam la situatia in care platesti taxa de inmatriculare, o inmatriculezi si pe urma dai statul in judecata. Desi dureaza tot procesul asta, eu zic ca merita.

In luna mai mi-am luat un audi a6 2.7/2008 si am platit taxa de inmatriculare 1700E, am dat statul in judecata pe sf anului si am primit primul termen in mai. De durat dureaza nu zic, ca nu dar merita

2. referitor la masinile inmatriculate in bulgaria sau orice alta tara. Statul daca ar dori sa faca viata mai grea celor care nu au masina inmatriculata in Ro- in sensul cai arde la buzunare cu tot felu de taxe/impozite- NU POATE. Ar incalca Constitutia Romaniei si normele ue.+ ca ar fi o discriminare grosolana.

Tare mie ca strambului ala pana la urma i se scoala vre-o idee . In romania orice e posibil :twoup: .

Sincer pe mine personal nu m-ar mai mira nimic...In romania cu "r" se poate intampla orice...absolut orice. Nu mai avem drepturi sau daca avem ele sunt reprimate la maxim, avem doar obligatii si benzina care pana la 1 mai a.c. va ajunge la 6 lei/L.

Asta e suntem vanduti pentru 200 de ani de acum inainte..Cu totii ne-am dorit UE. Poftiti va rog, cu gura plina, sa gustam cu totii...

Edited by Cosminas