Jump to content

Vand jante Rial Nogaro Germania originale 17

Recommended Posts

Au fost Jantele de pe masina mea ,sunt originale, culoarea argintie , sunt un pic ciupite de borduri , nu sunt strambe , lovite etc.

Jantele se vand fara cauciucuri, nu doresc schimburi ,decat CASH.

O alternativa ft buna dpdv calitate-pret la BBS acelasi model.

Pret: 450 euro Negociabil.

post-7502-1294224679_thumb.jpg

post-7502-1294224685_thumb.jpg

post-7502-1294224691_thumb.jpg

Edited by Stefan_e46

Au fost Jantele de pe masina mea ,sunt originale, culoarea argintie , sunt un pic ciupite de borduri , nu sunt strambe , lovite etc.

Jantele se vand fara cauciucuri, nu doresc schimburi ,decat CASH.

O alternativa ft buna dpdv calitate-pret la BBS acelasi model.

Pret: 450 euro Negociabil.

sal,

cand ai avut touringul la vanzare te-am intrebat daca le vinzi si m-ai refuzat,chiar mi le doream,le puneam pe anv de iarna,ptr ca aveam set si de vara pe 18 acelasi model,ce rau imi parea ca nu le-ai dat atunci :twoup:

oricum multa bafta la vanzare :)

• 2 weeks later...
banuiesc ca le-ai avut pe 330cd nu? ai vreo poza cu jantele pe masina, sunt curios cum ar arata..multumesc!

ai ca te ajut eu(sunt un fan al acestor jante :twoup: ) le-a avut pe touring arata bine rau :)

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=90673&hl=

Edited by daniel LNC

• 1 year later...
sunt un pic ciupite de borduri , nu sunt strambe , lovite etc.

cum cum ?

http://img822.imageshack.us/img822/2742/01022012496.jpg

buza e strambata spre exterior

http://img718.imageshack.us/img718/1254/01022012497.jpg

m-am uitat atent cand am ajuns acasa , imi pare rau ca m-am grabit altfel iti lasam doar 350 , iar 2 dintre cauciucuri care cica

au 2-3 mm
sunt bune de aruncat ca e tocita si limita pacat ca le-am carat acasa :|

in fine mi-am cam luat tzeapa , bafta ...

da alea din poza sunt cele din anunt , avand in vedere ca era un ger afara de iti inghetau mainile , le-am verificat rapid cu privirea pe rand si le-am pus in masina , nu m-am uitat prea atent "cu lupa" ... cand am ajuns acasa am verificat sa vad ce si unde trebuie reconditionat si surpriza .... plus ca din cate am vb cu stefan nu am crezut ca ar fi cazul sa ma indoesc de cuvantul lui ....

b

nu pot zice ca e chiar asa de grav (cele 2 urme/lovituri sper sa se repare usor si cu costuri minime ma duc azi in bacau la roatanel sa vad cat ma ajunge) dar apreciam mult daca mi se spunea si de cele 2 "urme" care nu mi sa zis nimic . si cele 2 cauciucuri la care e tocita limita , mai bine nu mi le dadea dar poate el intelege uzura de 3 mm santul cel mai adanc din cauciuc si nici ala nu are 3 mm

• 2 months later...
  • 1 month later...

Se poate inchide , s-au vandut dar nicidecum cum le prezinta cumparatorul

precizez ca i le-am dat fara cauciucuri pe ele, si mai era inca un prieten de-al sau cu care le-a studiat ceva vreme.

Edited by Stefan_e46

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.