Jump to content

HARLEY DAVIDSON va place?

INTERCEPTOR

Recommended Posts

nu am mers niciodata .doar am vazut si atins.am mers pe parnai dalea zburatoare carenate.de fuga .ma dat un amic a prins 190 in cate sute de metri.am coborat si nu mai puteam sa vb.de atunci imi e frica.am mai vazut si cateva accidente.pe viu.cu morti ai adio.visez doar la un harley si ceva bmw enduro

Imi plac, dar nu foarte mult. Eu cred ca motoarele americane au randament scazut. Am vazut live multe (in US) dar nu am mers. A ajuns un mit in special datorita publicitatii si industriei americane de film.

M-ar tenta una in curte (mai ales ca nu ma atrag sportivele si cele enduro).

si mie imi plac cum arata si cum suna. din pacate merg foarte prost, vibreaza rau, sunt instabile pe curba, mai bine zis nu vireaza...ma rog design din '50. e de poza, pt. drumuri scurte, nu sa mergi cu ea in viteza, siguranta si confort.

si mie imi plac cum arata si cum suna. din pacate merg foarte prost, vibreaza rau, sunt instabile pe curba, mai bine zis nu vireaza...ma rog design din '50. e de poza, pt. drumuri scurte, nu sa mergi cu ea in viteza, siguranta si confort.

136003[/snapback]

drumuri scurte ? lol prietenul asta al meu care e defapt unkiu se duce des la intalniri dastea de motociclisti si pleaca prin franta prin austri ca deh.. e "aproape". adik daca poti sa mergi 500k-1000km fara sa te dai jos nu cred ca e incomoda.. si nu mi-a zis de nici o problema in curbe (ba kiar s-a inclinat cu ea pana a atins cu genunchiu jos) si de nici o vibratie care sa deranjeze si ce ati mai mentionat voi.. e doar placere si acolo

road king si modelele bazate pe ea sunt de touring, mai confortabile dar nici un harley nu are nici un fel de performanta mecanica, doar look.

136029[/snapback]

daca vrei performanta la moto iti iei ceva de la asiatici.. daca vrei sa exprimi ceva.. Harley.. care defapt este o stare, o personalitate. Mie mi se pare ca spune multe.. (nici nu se poate compara kawasaki cu harley) sunt opuse [eu in momentu de fata as alege kawasaki)

Edited by Bec

HD iti place sau nu iti place. Nu e pentru cei ce se grabesc, nu cumperi o motocicleta, ci un mod de viata (cel putin asa zic cei care au, exagerand un pic).

Doru, vibratiile sunt setate intentionat la modelele noi. La cele vechi era altceva... Dar asta apreciaza cumparatorul de HD. Si a mea vibreaza binisor la mers in gol pe loc si imi place la nebunie.....fiecare cu placerile lui....

Si sa nu uitam ca HD are si un V-rod care trage bine de tot in stilul "muscle cars". Nu mai scriu ca deja am chef sa fac prostii si cumpar una....hmm

HD iti place sau nu iti place. Nu e pentru cei ce se grabesc, nu cumperi o motocicleta, ci un mod de viata (cel putin asa zic cei care au, exagerand un pic).

Doru, vibratiile sunt setate intentionat la modelele noi. La cele vechi era altceva... Dar asta apreciaza cumparatorul de HD. Si a mea vibreaza binisor la mers in gol pe loc si imi place la nebunie.....fiecare cu placerile lui....

Si sa nu uitam ca HD are si un V-rod care trage bine de tot in stilul "muscle cars". Nu mai scriu ca deja am chef sa fac prostii si cumpar una....hmm

136131[/snapback]

nu stiu frate eu nu m-as mai da jos de pe a mea 4-in-line. acum n-am carnet si merg cu un scuter- hahaha

Corect! Au apelat la cine trebuie.

136331[/snapback]

da, singura harley care e ceva de capul ei tehnic zic puristii ca nu e harley. oricum eu ii inteleg, harley nu e numai motor, asa imi luam si eu subaru. pur si simplu nu e genul meu. fiecare cu ale lui.