Jump to content

[Cumpar] jante aluminiu 17

Recommended Posts

Daca nu te grabesti f tare, o sa aduc un set OEM de M tech 17" Styling 194 M-Doppelspeiche, dar nu stiu sa-ti zic o data precisa in cazul in care te intereseaza tinem legatura. Deocamdata sunt in UK dar sper sa vina cineva de acolo cat de curand si posibil sa mi le aduca.

Din cate stiu au anvelope Bridgestone Potenza (runflaturi) cu 225/40/17 (profil 5mm) fata si 255/40/17 (profil 3mm) spate.

Dupa cum sunt sigur ca stii, jantele sunt 8j ET34 fata cu 8.5j ET37 spate.

Nu pot sa fac un pret pana nu le vad cu ochii mei, dar dupa cum le-am vazut in poze merita undeva la 650 - 700 euro.

Edited by sarpe74

ti-am pus aici pozele cu jantele alea

Sunt frumoase jantele,dar nu stiu cat de bine se vad pe E92...

Daca nu te grabesti f tare, o sa aduc un set OEM de M tech 17" Styling 194 M-Doppelspeiche, dar nu stiu sa-ti zic o data precisa in cazul in care te intereseaza tinem legatura. Deocamdata sunt in UK dar sper sa vina cineva de acolo cat de curand si posibil sa mi le aduca.

Din cate stiu au anvelope Bridgestone Potenza (runflaturi) cu 225/40/17 (profil 5mm) fata si 255/40/17 (profil 3mm) spate.

Nu pot sa fac un pret pana nu le vad cu ochii mei, dar dupa cum le-am vazut in poze merita undeva la 650 - 700 euro.

Nici eu nu sunt in tara,dar cand ajung acasa(pe vineri)vreau sa iau jante.Oricum le vreau pt iarna si nu dau atatia bani pe un set

Ms pt oferta oricum! :twoup:

ti-am pus aici pozele cu jantele alea

Sunt frumoase jantele,dar nu stiu cat de bine se vad pe E92...

Nici eu nu sunt in tara,dar cand ajung acasa(pe vineri)vreau sa iau jante.Oricum le vreau pt iarna si nu dau atatia bani pe un set

Ms pt oferta oricum! :twoup:

Ok am inteles, chiar nu merita sa le pui ca set de iarna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.