Jump to content

E 39 2002 fire care atarna sub masina

EDI

Recommended Posts

In primul rand vreau sa va salut pe toti.

Sunt membru nou si vreau sa va intreb ceva

Recent am incalecat o bordura si am observat ca in partea dreapta (fata) sub bara - spoiler imi atarna niste fire impreuna cu o chestie ciudata care imi seamana cu siguranta...nu stiu ceva de plastic care se tine in niste fire. Nu m-am putut uita prea bine intrucat masina e prea joasa (pachet M) si trebuie sa o ridic. Ma gandeam ca acele fire au legatura cu proiectorul Intrebarea mea ar fi ce rol au acele fire si daca nu cumva cand va ploua vor face un scurt.

Este senzorul de temperatura exterioara. Incearca sa-l bagi la loc, are un locas in care intra. daca suportul respectiv s-a rupt, leaga-l cu ceva, incat sa nu mai atarne. Asta e o problema comuna, eu am patit-o de doua ori, masca de plastic de la roata fata dreapta se rupe destul de usor la borduri, gropi, etc, iar senzorul respectiv iese usor din suportul lui.

Nu face nici un scurt, doar ca o sa-l pierzi si o sa cumperi altul nou, e vreo 800 de mii.

chestia e ca la mine s-a rupt tot plasticul de pe partea dreapta jos, pe care el se sutinea. Ieri am reusit totusi sa-l lipesc insa imi indica o temperatura de 42 grade....a fost cald ieri dar nu cred ca erau 42 de grade. Acum intrebarea este daca trebuie sa-l schimb oare gasec si plasticurile care sau rupt?

chestia e ca la mine s-a rupt tot plasticul de pe partea dreapta jos, pe care el se sutinea. Ieri am reusit totusi sa-l lipesc insa imi indica o temperatura de 42 grade....a fost cald ieri dar nu cred ca erau 42 de grade. Acum intrebarea este daca trebuie sa-l schimb oare gasec si plasticurile care sau rupt?

136283[/snapback]

si din cate stiu eu...regleaza consumul si nu mai atiu ce pe la ulei in functie de temperatura aratata de termometru ala. deci tre sa il repari.....parerea mea

gasesti absolut orice piesa pt E39, inclusiv cepuri de plastic si alte mici treburi la care nici nu te gandesti...

http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=&...body=Lim&arch=0

vezi aici ce piese ai nevoie si poti sa comanzi pe baza codului din dreptul piesei. comanda o poti face la Augsburg sau la majoritatea celor care importa piese auto.

Sa stii ca masca, aparatoarea aia de la roata fata dreapta are pe ea un locas in care intra senzorul respectiv. Daca s-a rupt o bucata din ea de care tinea si "suportul" acelui senzor, si nu vrei sa cumperi alt plastic nou, efectiv prinde-l cu o sarma de ce gasesti tu liber si la adapost sub masina...cam empiric, dar functioneaza.

Daca iti arat 40 de grade...s-a dus si senzorul. Cand e stricat am observat ca singura diferenta fata de senzorul functional consta in avertizarea sonora si faptul ca pe auto, clima sta la 4 liniute. Eu am dat pe senzor plus aparatoarea de plastic in cauza 380 RON, la reprezentanta. Multumesc pe aceasta cale din nou mesterilor care au stiut sa-mi prinda bara fata si aparatorile de noroi cu autofiletante de rigips...

si din cate stiu eu...regleaza consumul si nu mai atiu ce pe la ulei in functie de temperatura aratata de termometru ala. deci tre sa il repari.....parerea mea

136414[/snapback]

Nu are nici o legatura cu ECU. Doar cu bordul si cu aerul conditionat.

Pentru motor sunt alti senzori de temperatura