Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Vand] casetofon si cd player oem de e46

Recommended Posts

Asa cum spune si titlul vand un cd-player bussines si un casetofon professional pentru e 46.Casetofonul a fost pe masina cand am cumparat-o si imediat cum am adus masina in tara am pus cd.Are urechile alea de prindere intr-o stare mai precara,in rest e ok.Cd playerul este fabricatie 05-2004 si l-am cumparat in februarie si apoi l-am schimbat cu un mp3 aftermarket cu usb ca ma saturasem sa merg cu sacosa de cd-uri dupa mine!Stau la curte si azi cautam ceva si le-am vazut si mi-am adus aminte de ele!Ambele le-am tinut intr-o magazie si erau pline de praf.Le-am probat acum si ambele merg bine,doar cd-ul cred ca trebuie curatat sau suflata lentila (cau ce i s-o face daca are praf) ca ba citeste perfect,ba mai sare melodii,ba arata "cd error"..... L-am sters eu pe dinafara de praf da la mecanism nu ma pricep si decat sa stric ceva mai bine nu ma bag!Asa ca daca e cineva interesat poate sa imi faca o vizita acasa si le probam din nou...

Pretul pentru cd-player este de 100e iar pentru casetofon 100 de lei!

Deci pentru tine rain o sa-i pun si niste zorzoane si un stiker cu M poate asa iti place....Stiu ca pentru niste praf sau pentru un sters de lentila pe tine te costa 200 de lei si ai vrea sa ti-l dau daca se poate gratis.....Inteleg sa nu fie zgariata fata sau sterse butoanele,sau pixeli lipsa......etc.E un cd care a stat pe un raft de 8-9 luni!Puteam sa spun ca merge impecabil si il trimeteam in tara si dadeam vreo teapa la careva si ma scapam de el.Asa am prezentat exact cum functioneaza!Si am si specificat ca daca e cineva din bucuresti vine LA MINE ACSA SA-I FACEM PROBA nu ne intalnim in vreo parcare si daca ii convine il ia ! Si apropo,inca o data,citeste cd-urile,doar ca nu vede toate melodiile de pe un cd sau mai intrerupe cate una.Am bagat de exmplu un cd din ala de la OMV cu muzica si l-a citit cap-coada!

Asa ca nu mai stau sa-mi bat capul,cine vrea sa il ia vine si il vede si i-l dau la 400 de lei!

Edited by ceaun

pretul e bun...se gasesc Cd-uri pt sters lentila ... si nu's scumpe... cu un Cd poti sterge de 10-15 ori... eu am pt statie si e ok!

Multumesc de sfat!O sa incerc sa caut....Oricum nu am nevoie urgent de el!Faza e ca de cateva luni am si un bebe si mai e si serviciul asta care ma tine pana tarziu si chiar nu prea am timp liber!Oricum pentru cine e interesat cd-ul arata chiar foarte bine!

• 2 weeks later...
  • 2 months later...