Jump to content

E60 520I sau 525I ?

mario_marius

Recommended Posts

Buna! O mica dilema am si eu ... cu chiu cu vai m-am hotarat sa aleg un E 60 (celelalte optiuni fiind X5 E53,Volvo XC90).Ce parere aveti de 520i? Se misca ok sau mai bine un 525i (exclus motorina). Am gasit cam la aceiasi bani un 520i si un 525i doar ca 520 are 111.000 km iar 525 are 170.000 km .Ca dotari 525 are in plus fata de 520 urmatoarele: bixenon,PDC fata-spate,trapa,spoiler M,jante M. Astept sugestii

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Categoric 525i este superior fata de 520i, ai performante si un sunet pe masura. Ca sa nu mai zic diferenta de dotari din ce ai enumerat tu acolo. Diferenta de km isi spune cuvantul in functie de cum a fost intretinuta masina.

Singura problema, in functie de venit ar fi intretinerea, care te duce la ceva mai mult decat un motor de 2L.

Toata treaba este dupa bugetul tau...daca ai banuti mai multi in buzunare ia 525-ul se merita din toate punctele de verdere, daca nu varinta ce ti-a mai ramas...

P.S. Nu te lua dupa ce spun samsarii, cu privire la nr de km.Oricum nu sunt reali dar nu cred ca trebuie sa te sperie o masin pe benzina ca nr de km, daca testerul si testul de drum iti convin atunci poti sa stai linistit.Succes

Toata treaba este dupa bugetul tau...daca ai banuti mai multi in buzunare ia 525-ul se merita din toate punctele de verdere, daca nu varinta ce ti-a mai ramas...

P.S. Nu te lua dupa ce spun samsarii, cu privire la nr de km.Oricum nu sunt reali dar nu cred ca trebuie sa te sperie o masin pe benzina ca nr de km, daca testerul si testul de drum iti convin atunci poti sa stai linistit.Succes

ma gandesc sa merg si in piata in cj sambata ... cu intretinerea nu e o problema pt ca fac km fff putini pe an .520I toti zic ca sunt tare puturoase si de aceea m-am indreptat catre 525

de departe 525-ul este superior si ca dotari si ca aspect.pachetul M face marea diferenta,numai ca la asta este doar bara fata.

520 nu are prea multe dotari.

jantele de pe 525 sunt replica,nu sunt M.

as merge pe 525.motorul de 2500 cmc nu difera la taxe de 2500 cmc prea mult.

Daca te duci sa vezi 525i-ul, sa privesti atent masina din mai multe unghirui. Din poze cel putin, cateva elemente par revopsite.

Succes !

sincer in poze nu m-am uitat chiar f atent la acest lucru. Posibil ca sunt elemente revopsite. Cu siguranta ca daca merg sa o vad voi fi ff atent si la acest lucru. Ms

Edited by mario_marius

Marius,nu stiu daca ai fost atent si la detaliul asta,dar iti spun ca 525-ul are climatronic(uita-te la comenzile de clima de pe consola celor 2 si ai sa vezi diferenta)pe cand 520-ul are si comenzi mecanice,deci ar fi "semi-automata".

In alta ordine de idei,mai ratilor,in romanica chiar nu se mai gasesc masini cu km reali in afara de cele noi?chiar asa am ajuns? intreb si eu pt ca pe oricine am auzit vorbind de km,toti spun ca nu sunt reali...chiar am deschis un topic si pe tema asta la rubrica "seria3".

Orice ai face, te sfatuiesc sa nu cumperi decat dupa o inspectie foarte serioasa (tester motor+ examen caroseri+test suspensie/directie/geometrie) Se pot dovedi 200 de euro foarte bine investiti...

On-topic: 525-ul pare a fi o afacere mai buna, asta "la lumina"

Edited by cipsu

Pana la urma am luat un e60 , destul de vechi ,an 2003 desi normal ca el zicea ca e 2004 (am observat ca lucrul acesta il practica f multi comercianti de autoturisme), dotari are cateva (inclusix xenon adaprtiv) dar are o mica problema (la prima vedere): la gropi se aude un scartait pe spate dreapta sus. Aveti idee ce o putea fi ? Mi-a zis de la cine am luat masina ca are pe-acolo o cheie cu care pot regla cate ceva la suspensie ?!?!? masina in rest e de nota 9,90 Edited by mario_marius

Sunt curios ce ai luat.

voi face niste poze zilele acestea sa vedeti despre ce e vorba. Masina la prima vedere e cat de cat ok. 171.000 km (nu stiu daca si reali), dotari:piele ,PDC fata-spate, dupa cum ziceam xenon adaptiv,senzori lumina,ploaie,pneuri,bluetooth,incalzire scaune,scaune cu memorii,volan reglabil electric,dublu climatronic, jante 18,bara fata M,jante M (posibil replica) fara erori de service momentan,suspensie putin cam rigida ...

pune o poza ceva

de fapt aceasta e masina

pune o poza ceva

post-31329-1294529664_thumb.jpg

post-31329-1294529684_thumb.jpg

post-31329-1294529761_thumb.jpg

Pai e cam normala, nici pe departe full. Adica la mine un mini-full incepe de la navi mare + scaune comfort + trapa + pachet M. Ce motorizare si ce pret?

nici nu am pretins ca e full deloc, Eu doar ziceam ce dotari are. In jur de 9000 euro a fost

Pai e cam normala, nici pe departe full. Adica la mine un mini-full incepe de la navi mare + scaune comfort + trapa + pachet M. Ce motorizare si ce pret?

are si trapa nu ca m-ar impresiona f mult