Jump to content

E60 520I sau 525I ?

mario_marius

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

daca ai drum prin arad sa ma anunti sa facem o liniuta sa vedem diferenta...a mea e 520i cu 170 cai.....

o sa am drum pe acolo dupa ce se mai incalzeste vremea. Am cativa verisori acolo si am sa merg sa ii vizitez. Te anunt;)

[

de fapt aceasta e masina

superba masina as jura ca e a mea :twoup: sa ai noroc de ea ; ia uite-o pe a mea :))

sunt sore gemene

Pai e cam normala, nici pe departe full. Adica la mine un mini-full incepe de la navi mare + scaune comfort + trapa + pachet M. Ce motorizare si ce pret?

Bai oameni buni, ati innebunit si voi cu full mini full, ce naiba, aveam pretentii mai mari.

In alta ordine de idei, felicitari pentru alegere.

Scartaitul poate fi de la amortizor, daca e in dreptul rotii dar sus, vezi amortizorul, surubul de prindere de la amortizor.

e identica cu ce am luat eu. Cati km ai facut cu ea si de fapt cati are pe bord acuma? Probleme ai avut la ea? sa stiu cam la ce ma pot astepta ... ms

am facut cu ea vreo 60-70 de mii km in 2 ani si are la bord 240k .....probleme am avut la motor doar termostatul vreo 3 milioane costa unul si un senzor de presiune la ulei 50 lei.La caroserie un telescop scurs pe fata(am cumparat si inlocuit ambele telescoape) si capetii de bara stanga i-am schimbat.

In rest doar consumabile am schimbat

Edited by severus_phantom

Buna! O mica dilema am si eu ... cu chiu cu vai m-am hotarat sa aleg un E 60 (celelalte optiuni fiind X5 E53,Volvo XC90).Ce parere aveti de 520i? Se misca ok sau mai bine un 525i (exclus motorina). Am gasit cam la aceiasi bani un 520i si un 525i doar ca 520 are 111.000 km iar 525 are 170.000 km .Ca dotari 525 are in plus fata de 520 urmatoarele: bixenon,PDC fata-spate,trapa,spoiler M,jante M. Astept sugestii

ceva poze ...

post-31329-1294595174_thumb.jpg

post-31329-1294595194_thumb.jpg

Multi kilometrii fara incidente ! Un pret competitiv, intr-adevar.

Cel mai simplu, ca sa ne satisasfaci tuturor

curiozitatea, fa un topic la sectiunea " Masina mea".

Asta dupa ce realizezi o sesiune foto mai complexa

si ai detalii in legatura cu optiunile complete. :twoup:

Bafta !

Buna fratilor! Am revenit cu primele impresii dupa primele zile de utilizare a noii achizitii. Hmmm ... sincer ma asteptam la mai mult de la ea la prima ... ce minusuri-probleme am observat in cele 3-4 zile de utilizare zilnica ar fi cam urmatoarele : suspensie foarte foarte rigida deoarece e sport dupa cate am descoperit si scutura ca naiba la toate denivelarile,gropile (am inteles ca aia se mai poate regla). Apoi, la scaunul pasagerului nu prea functioneaza incalzirea in sezut ci doar in spatar. Alta chestie ar fi ca pe o partea pasagerului cand e data temperatura la maxim cu motorul cald nu baga caldura precum ar tebui si cand dau drumul la caldura vine un miros oribil ca de ars,ceva de genu. O alta problema ar fi ca are un joc cam maricel in volan. Since nu sunt chiar foarte incantat de masina ... In rest e ok . Are si comenzi vocale. Vad ce pot rezolva la ea si sincer m-am gandit si la varianta sa o vand ... deja . Poate imi dati si voi rezolvari la problemele mentionate mai sus

ar mai fi un minus .. directia mi se pare cam imprecisa , asta posibil din cauza jocului care ziceam ca l-am vazut la volan .Sper sa nu mai descopar si alte lucruri neplacute la ea.

post-31329-1294960645_thumb.jpg

post-31329-1294960663_thumb.jpg

post-31329-1294960674_thumb.jpg

post-31329-1294960684_thumb.jpg

Salut, masina este foarte ok la pretul pe care ai luato, credeam ca esti constient de faptul ca o sa trebuiasca sa mai bagi niste bani , acum sincer, cu 9000 deabea iti luai o skoda octavia in mintzile ei,e60 este o masina foarte frumoasa, foarte stricacioasa si foarte costisitoare ....

Climatronicul care il ai acum pe masina,este dublu. Mai mult ca sigur ai avut climatronic simplu ( cel cu butoanele de aragaz ) si daia nu iti functioneaza in parametri normali.

Bafta ... si pastreaz'o daca iti place, la bani astia nu prea ai ce sa iti iei ....

salut.

in primul rand felicitari pt masina. este o achizite buna, dar la banii astia, dupa parerea mea, mai bagi in ea vreo 2-3mii ca sa o aduci la o stare buna.

Incerc sa iti dau cateva explicatii pt problemele care zici ca le ai:

1. E o masina SH, stiu ca sperai sa fie BMW (avion) dar nu e.. este decat o masina .. sa te duca din A in B fara probleme .. si eu cand mi-am luat e60 am crezut la fel .. dar dupa ce te obisnuiesti cu ideea, este o masina f f f buna comparativ cu alte marci gen vw si chiar si audi (numai prin comparatie poti sa iti dai seama de bmw).

2. incalzirea in scaune nu cred sa ai probleme, dar daca chiar e sa ai vreo problema, pune-o pe tester.

3. pe partea pasagerului (a patit-o un prieten de-al meu) baga aer mai rece decat ar trebui... se poate sa ai modulul ala ars, aia e cam nasol.. incearca la dezmembrari sa cumperi toata consola aia cu butoane (nu gasesti separat), daca nu noua e vreo 700eur.

-nu ai cum sa fi avut modificata consola, pt ca la cea de AC acolo e butonul de temperatura.

4. schimba filtrele sau curatale (se scot usor si poti sa le cureti in parcare).

5. daca vorbesti la volan de scartaitul ala "de soarece", este ceva frecvent la bmw :twoup: ... sunt cateva topicuri pe aici despre el.

in concluzie, E60 este o masina normala, nu este un maserati. este peste medie, dar totusi, sa fim realisti.. la banii astia, bucura-te de ea, si nu mai fii paranoic (sfat pe care l-am primit si eu).

Edited by x1mw

salut.

in primul rand felicitari pt masina. este o achizite buna, dar la banii astia, dupa parerea mea, mai bagi in ea vreo 2-3mii ca sa o aduci la o stare buna.

Incerc sa iti dau cateva explicatii pt problemele care zici ca le ai:

1. E o masina SH, stiu ca sperai sa fie BMW (avion) dar nu e.. este decat o masina .. sa te duca din A in B fara probleme .. si eu cand mi-am luat e60 am crezut la fel .. dar dupa ce te obisnuiesti cu ideea, este o masina f f f buna comparativ cu alte marci gen vw si chiar si audi (numai prin comparatie poti sa iti dai seama de bmw).

2. incalzirea in scaune nu cred sa ai probleme, dar daca chiar e sa ai vreo problema, pune-o pe tester.

3. pe partea pasagerului (a patit-o un prieten de-al meu) baga aer mai rece decat ar trebui... se poate sa ai modulul ala ars, aia e cam nasol.. incearca la dezmembrari sa cumperi toata consola aia cu butoane (nu gasesti separat), daca nu noua e vreo 700eur.

-nu ai cum sa fi avut modificata consola, pt ca la cea de AC acolo e butonul de temperatura.

4. schimba filtrele sau curatale (se scot usor si poti sa le cureti in parcare).

5. daca vorbesti la volan de scartaitul ala "de soarece", este ceva frecvent la bmw :twoup: ... sunt cateva topicuri pe aici despre el.

in concluzie, E60 este o masina normala, nu este un maserati. este peste medie, dar totusi, sa fim realisti.. la banii astia, bucura-te de ea, si nu mai fii paranoic (sfat pe care l-am primit si eu).

deci si prin urmare ... ieri am fost sa fac ITP-ul la masina si masina din punct de vedere tehinc e perfecta (frane,directie, motor). Problema din cauza careaia mirosae a ars am si descoperit-o cu ocazia ITP-ului : pe sub motor e cam mult ulei ,deci pierde pe undeva . Problema asta cu pierdutul uleiului am vazut pe internet ca nu e foarte greu de rezolvat. In rest masina e dupa cate realizes eu foarte ok (mai laes la banii astia). Deci faza e ca eu mai am o alta masina care am cumparat-o de noua , intr-adevar ca nu e un BMW ci Ford Mondeo care are doar 39.000 km si la acela inafara de revizii si binezina am cheltuit zero lei cu reparatii in decurs de 4 ani ,si de aceea poate am ramas putin dezamagit de faptul ca deja am gasit atatea "hibe" in comparatie cu starea in care se afla mondeoul meu (adica pot sa zic ca de fabria) . Dar ce sa faci ... ce e nou e tot nou. Daca luam un 5ar nou nout ma gandesc ca puteam avea pretentii dar asa ... Deci acum m-am obisnuit cu ideea ca BMW-ul il voi mai duce din cand in cand si prin service-uri ...

:twoup: exact. Dupa ce te obisnuiesti cu ideea, te poti bucura de ea, iar masina chiar merita. Iar atata timp cat nu are motorul probleme ... nu cred ca ai de ce sa iti faci griji prea mari.

Asa ca .. la cat mai multi km fara probleme!

Edited by x1mw

:twoup: exact. Dupa ce te obisnuiesti cu ideea, te poti bucura de ea, iar masina chiar merita. Iar atata timp cat nu are motorul probleme ... nu cred ca ai de ce sa iti faci griji prea mari.

Asa ca .. la cat mai multi km fara probleme!

ms ms. Si cu cat mai putini bani bagati in reparatii :)) Oricum cand ma dezamageste BMW-ul forduletzul ma asteapta cu drag sa il scot la plimbare :) Eu nu fac decat foarte putini kilometri intr-un an in jur de 10.000 ,deci impartiti la 2 masini ar fi cam 5000 pe cap deci asta ar insemna ca probleme prea mari nu ar trebui sa apara foarte curand nici la BMW

Edited by mario_marius