Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

lichid de curatare injectoare

aria_cluj

Recommended Posts

astept cu mare interes raspunsurile voastre

am si eu cumparat asa ceva in masina, scrie pe el anume pt common rail. dar sincer cred ca prefer sa nu pun toate prostiile si nu cred ca ma sa il folosesc desi am dat pe el 45 lei. ma gandesc ca e prea coroziv, atacand filtru de motorina, garniturile la pompa. e o porcarie sa cureti cu asa ceva.

am si eu cumparat asa ceva in masina, scrie pe el anume pt common rail. dar sincer cred ca prefer sa nu pun toate prostiile si nu cred ca ma sa il folosesc desi am dat pe el 45 lei. ma gandesc ca e prea coroziv, atacand filtru de motorina, garniturile la pompa. e o porcarie sa cureti cu asa ceva.

+1

daca pune 3 magneti jumate pe furtunul de retur al motorinei nu se corodeaza niciun rulment.

cred ca trebuie scos si becul din bord care indica eroarea de injector stricat.

dupa aceasta operatie de curatare, am citit pe forumurile straine, trebuie schimbate scaunele cu unele sport...

Pertinente raspunsuri...... :twoup:

Ar trebui sa stii ca:

Solutiile astea nu repara un injector stricat sau alte probleme ale sistemului de alimentare/injectie.

Depinde ce cumperi, nu as recomanda decat solutii de la firme serioase Liqui Moly, Wynn' s sau alta firma recunoscuta in cazul in care te decizi sa folosesti. Ce gasesti in cutii colorate no name prin benzinarii sau magazine cu specific "bazaresc" nu are rost sa pui in masina.

Sunt de doua feluri:

1. Care se amesteca cu motorina in diverse procente in rezervor - daca ai in rezervor depuneri sau mizerii e posibil ca solutia de curatat sa ti le dizolve si sa faci mai mult rau decat bine motorului.

2. Care se utilizeaza in circuit separat (se conecteaza conductele tur-retur si motorul functioneaza doar pe aceasta solutie) exista un stand special pentru astfel de operatune de curatare si un anumit procedeu de lucru.

Eu am folosit solutie Wynn's metoda 2 si am avut rezultate multumitoare la un VW Caddy SDI din 2002 masina nu avea un mers rotund pe anumit interval de turatii "intrerupea". Am facut o instalatie de alimentare directa astfel motorul a mers doar cu aceasta solutie timp de 40 de minute la diverse turatii (la cum se auzea motorul mi-as fi dorit ca sa ii pun numai solutie din asta in loc de motorina). Dupa ce am terminat operatiunea motorul a avut un mers rotund care s-a pastrat pana in prezent vre-o 5000km de la curatare.

Poti incerca solutia celor de la Berner. http://shop.berner.eu/berner/it/productgro...sationContext=1

Eu ma declar multumit dupa ce l-am folosit si il recomand ca si produs de mentenanta pentru sistemul de alimentare si injectoare. Daca ai injectoarele infundate, recomand varianta a doua a lui ionatan.

PS. Nu uitati sa mergeti si turat! The Diesel Needs this!

Mie mi s-a recomandat o solutie Chevron Techron pentru GTI, se pare ca foarte multa lume de pe un forum american de GTI-uri il foloseste cu rezultate foarte bune, dar nu l-am gasit pe aici pe la noi. Am folosit Liqui Molly, mi se pare o firma de incredere.

• 1 year later...

Pertinente raspunsuri...... :twoup:

Ar trebui sa stii ca:

Solutiile astea nu repara un injector stricat sau alte probleme ale sistemului de alimentare/injectie.

Depinde ce cumperi, nu as recomanda decat solutii de la firme serioase Liqui Moly, Wynn' s sau alta firma recunoscuta in cazul in care te decizi sa folosesti. Ce gasesti in cutii colorate no name prin benzinarii sau magazine cu specific "bazaresc" nu are rost sa pui in masina.

Sunt de doua feluri:

1. Care se amesteca cu motorina in diverse procente in rezervor - daca ai in rezervor depuneri sau mizerii e posibil ca solutia de curatat sa ti le dizolve si sa faci mai mult rau decat bine motorului.

2. Care se utilizeaza in circuit separat (se conecteaza conductele tur-retur si motorul functioneaza doar pe aceasta solutie) exista un stand special pentru astfel de operatune de curatare si un anumit procedeu de lucru.

Eu am folosit solutie Wynn's metoda 2 si am avut rezultate multumitoare la un VW Caddy SDI din 2002 masina nu avea un mers rotund pe anumit interval de turatii "intrerupea". Am facut o instalatie de alimentare directa astfel motorul a mers doar cu aceasta solutie timp de 40 de minute la diverse turatii (la cum se auzea motorul mi-as fi dorit ca sa ii pun numai solutie din asta in loc de motorina). Dupa ce am terminat operatiunea motorul a avut un mers rotund care s-a pastrat pana in prezent vre-o 5000km de la curatare.

pertinente sau nepertinente. solutiile astea minune sunt frectie la picior de lemn pt injectoarele de la motorul diesel unde principalele probleme sunt uzarea supapei de retur sau a duzei injectoruluisi nu depunerea mizeriei.

or face ele ceva pe la motoarele pe benzina.....

• 2 months later...