Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Nu imi mai merge claxonul e46.

Recommended Posts

De ceva vreme nu imi mai merge claxonul, am verificat siguranta numarul 55 (15A) e ok, goarna se prezinta bine (am crezut ca a intrat apa la ea),

am demontat volanul (dualstage in 3 spite) am curatat contactele , supriza nu vine curent pe fir.

Azi cand am luat un viraj la stanga cu semnalizare s-a auzit un claxon scurt, fara sa apas pe claxon.

Masina este un 318i e46 99.

:twoup:

problema poate fi din motivul urmator ai specificat ca masina e318i din 99 si tu pe masina ai volanul in 3 cu airbag dualstage ceea ce nu s-a pus decat din luna 6 2000 deci sa inteleg ca tu sau fostul proprietar ati schimbat volanul si la demontare/montare poate in mufa nu iti mai face contact bine/ ori ai + intrerupt undeva pe fir

Am avut si eu o problema de genu asta dar la mine au fost goarnele amandoua .A intrat apa in ele si a inchetat .Inafara de siguranta claxonul mai are si un releu (la e36 se afla in cutia de sigurante) e posibil sa fie si ala defect.La mine functiona cand apasam pe claxon ,se aude cum comuta.Bafta in rezolvarea problemei.

la mine este rupta banda magnetica,si cateodata cand iau viraje claxoneaza de capul lui,dar claxonul nu merge cand apas eu . poate ai aceiasi problema

Banda magnetica la claxon.... nu cred ce e aia are cineva o poza.Eu am e60 cu volan sport si nu imi merge claxonul,nu vine curent pe fir.Am desfacut volanul si nu am vazut nici o banda.Daca are cineva o poza cu asa ceva

nu sunt fire,este o banda,ce face legatura pt claxon si comenzi pe volan daca ai. eu am dato jos,nu am puso bine inapoi si am rupt banda, am luat una second,dar nu stiu cum ii gsesc pozitia ,am montato si la primul viraj iar sa rupt,acuma am alta in portbagaj dar mi frica sa o montez

nu sunt fire,este o banda,ce face legatura pt claxon si comenzi pe volan daca ai. eu am dato jos,nu am puso bine inapoi si am rupt banda, am luat una second,dar nu stiu cum ii gsesc pozitia ,am montato si la primul viraj iar sa rupt,acuma am alta in portbagaj dar mi frica sa o montez

dute la un service! , asa am patit si eu cu a mea 3 sau rupt... ( una am puso eu de capul meu iar celelalte au fost reglte de catre cei care mi leau trimis si miau zis sa le pun asa , dupa 2-3 zile am luat maxim de volan si sau rupt...) si acum sa inteleg ca nu este airbagul functional?

• 4 weeks later...

<!--quoteo(post=1333763:date=15/Jan/2011, 06:57:name=snacks)--><div class='quotetop'>QUOTE (snacks @ 15/Jan/2011, 06:57) <a href="index.php?act=findpost&pid=1333763"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->nu sunt fire,este o banda,ce face legatura pt claxon si comenzi pe volan daca ai. eu am dato jos,nu am puso bine inapoi si am rupt banda, am luat una second,dar nu stiu cum ii gsesc pozitia ,am montato si la primul viraj iar sa rupt,acuma am alta in portbagaj dar mi frica sa o montez<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

dute la un service! , asa am patit si eu cu a mea 3 sau rupt... ( una am puso eu de capul meu iar celelalte au fost reglte de catre cei care mi leau trimis si miau zis sa le pun asa , dupa 2-3 zile am luat maxim de volan si sau rupt...) si acum sa inteleg ca nu este airbagul functional?

Aveti idee cat costa o banda magnetica, ca intradevar e de la ea. Am fost la mecanic si era rupta sau cum arata ea fara sa fie desirata ca sa stiu ce sa caut?

Edited by Dobre Alexandru