Jump to content

Vand jante BMW 16, schimb sau cumpar jante 18

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Am de vanzare jantele de pe masinutza mea.

Jantele sunt styling 42 nu sunt zgariate nu lovite, sunt originale din fabrica.

http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Cauciucuri 205 fata, 225 spate sunt de vara si au carne pe ele.

Le vand cu 1250 RON cu tot cu cauciucuri.

sau schimb cu/cumpar

jante aliaj pe 18 inch 7j/8j fata, 8j/9j spate OEM sau replici OEM cu cauciucuri 225/235 fata ,245/255 spate (de vara)

In cazul schimbului acord diferenta din partea mea.

Suma maxima dispusa sa o dau in cazul in care le vand pe ale mele si gasesc sa achizitionez altele este de 500-600 euro (cu tot cu cauciucuri)

Astept oferte,

Multumesc

post-40546-1294406745_thumb.jpg

post-40546-1294406754_thumb.jpg

AM eu doar jante pe 18" , styling 32 originale, in starea forte buna! Te intereseaza?

In primul rand poti sa imi dai un pret la care te-ai gandit?

Eu oricum o sa mai astept un pic deoarece as vrea sa le vand pe ale mele inainte de a achizitiona altele.

Nu ai nevoie in schimbul lor de niste jante de 16? just asking :twoup:

Salutare tuturor,

Am de vanzare jantele de pe masinutza mea.

Jantele sunt styling 42 nu sunt zgariate nu lovite, sunt originale din fabrica.

http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Cauciucuri 205 fata, 225 spate sunt de vara si au carne pe ele.

Le vand cu 1250 RON cu tot cu cauciucuri.

sau schimb cu/cumpar

jante aliaj pe 18 inch 7j/8j fata, 8j/9j spate OEM sau replici OEM cu cauciucuri 225/235 fata ,245/255 spate (de vara)

In cazul schimbului acord diferenta din partea mea.

Suma maxima dispusa sa o dau in cazul in care le vand pe ale mele si gasesc sa achizitionez altele este de 500-600 euro (cu tot cu cauciucuri)

Astept oferte,

Multumesc

am eu unele de 18'' originale ///M cu cauciucuri de vara 2 noi si 2 aproape noi cu dimensiunile pe care ti le doresti...mi-ar fi placut ale tale dar sunt cam mici de 16....daca te intereseaza cele de 18 da-mi un pm si vbim

Edited by roshu2010

din pacate e prea departe, eram interesat dar vreau sa le vad prima data.

Da :) si mie imi pare rau .... eu puteam sa am banii si tu jantele

am eu unele de 18'' originale ///M cu cauciucuri de vara 2 noi si 2 aproape noi cu dimensiunile pe care ti le doresti...mi-ar fi placut ale tale dar sunt cam mici de 16....daca te intereseaza cele de 18 da-mi un pm si vbim

Te rog pune niste poze sau macar spune-mi ce model sunt.Prefer sa le vand mai intai pe ale mele inainte sa cumpar altele, dar nu este exclusa si varianta sa cumpar inainte sa vand, asta numai daca mi se par wowww :twoup:

Edited by roliman

Salut.

Am un set de jante pe 18 cum iti doresti, sunt OEM, latime fata 8J si spate 8,5J, jantele sunt modelul M tech styling 72 si sunt produse pt e46, deci corespunde ET-ul cu ce ai tu nevoie, jantele sunt in stare impecabila, mai multe detalii gasesti aici: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=90230

Mai multe vb pe pm sau la tel daca esti interesat.

O zi buna.

Pt. "MSasha" sunt dragute jantele tale tip "AC Schnitzer" pacat ca sunt pe 17 :twoup:

Prea mult crom, mersi dar nu sunt pe gustul meu.

Salut.

Am un set de jante pe 18 cum iti doresti, sunt OEM, latime fata 8J si spate 8,5J, jantele sunt modelul M tech styling 72 si sunt produse pt e46, deci corespunde ET-ul cu ce ai tu nevoie, jantele sunt in stare impecabila, mai multe detalii gasesti aici: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=90230

Mai multe vb pe pm sau la tel daca esti interesat.

O zi buna.

Sunt interesante dar nu ma grabesc astept sa vad poate vrea cineva sa faca totusi un schimb cu diferenta.

In alta ordine de ideei nu vrea nimeni jantele mele de 16'', revin maine cu poze actualizate poate reusesc sa conving pe cineva :)

Anuntul nu mai este valabil ... am hotarat ca jantele mele sunt in stare prea buna sa le dau la banii din anunt asa ca am sa le pastrez si am sa le pun cauciucuri de iarna pe ele :)

Iar jante de 18 am vazut azi barracuda voltec si am ramas impresionat asa ca mai pun 200-300 de euro in plus la cei 500 pe care voriam sa ii dau pe jante second si iau jante NOI cu buza si spite :twoup:

Multumesc mult se poate inchide

Anuntul nu mai este valabil ... am hotarat ca jantele mele sunt in stare prea buna sa le dau la banii din anunt asa ca am sa le pastrez si am sa le pun cauciucuri de iarna pe ele :)

Iar jante de 18 am vazut azi barracuda voltec si am ramas impresionat asa ca mai pun 200-300 de euro in plus la cei 500 pe care voriam sa ii dau pe jante second si iau jante NOI cu buza si spite :twoup:

Multumesc mult se poate inchide

Doar ca setul de Voltec este vreo 1000 euro! In rest, sunt ok!

Bafta la cumparaturi!