Jump to content

Vand navi 100% completa pt e46

Recommended Posts

1.Navigatie OEM 4:3 absolut completa,nimic taiat,totul complet perfect functionala.-are caseta,magazie de cd ,navigatie si tv (nu am rama de trecere a climatronicului jos,in schimb dau bonus ampliful harman kardon) - 500 de euro negociabil

2.Trimuri argintii pt 4 geamuri ,ca noi ,nici cea mai mica zgarietura -100 de euro negociabil

3.Celebra maneta cu BC ,perfecta -45 de euro pret fix.

4.Sertarele de sub modulul de climatronic ,complete,cu scrumiera,bricheta,si modul complet cu butoane de scaune incalzite si dsc (butoane mici) sertarele nu au nici macar o zgarietura --80 de euro pret fix

sau ofer 50 de euro cui se incumeta sa-mi instaleze mie pe masina navigatia fara sa-mi descentreze automobilu' :twoup: (in cazul asta, logic ca nu se mai vinde)

Edited by dee-low

caline-masina de pe care ai luat obiectele :twoup: avea si boxele din usi h/k?daca le are i-am si mie o boxa bass usa fata

din pacate s-au vandut...n-am mai apucat decat mediile din usile din fata ,tweeterele de la oglinzi si amplifu'...profit de postare sa mai adaug o poza cu head unitul

sau ofer 50 de euro cui se incumeta sa-mi instaleze mie pe masina navigatia fara sa-mi descentreze automobilu' :twoup: (in cazul asta, logic ca nu se mai vinde)

daca instalatia de navi are si cablurile de hk, mai bine o pui la tine si completezi instalatia...merita, in plus nu mai trebuie decat sa schimbi la un moment dat monitorul cu unul 16:9 care acum e la un pret destul de bun peste tot :)

caline-masina de pe care ai luat obiectele :twoup: avea si boxele din usi h/k?daca le are i-am si mie o boxa bass usa fata

din pacate s-au vandut...n-am mai apucat decat mediile din usile din fata ,tweeterele de la oglinzi si amplifu'...profit de postare sa mai adaug o poza cu head unitul

tweeter-ele le vinzi? am un prieten care are nevoie...

sau ofer 50 de euro cui se incumeta sa-mi instaleze mie pe masina navigatia fara sa-mi descentreze automobilu' :) (in cazul asta, logic ca nu se mai vinde)

daca instalatia de navi are si cablurile de hk, mai bine o pui la tine si completezi instalatia...merita, in plus nu mai trebuie decat sa schimbi la un moment dat monitorul cu unul 16:9 care acum e la un pret destul de bun peste tot :)

are tot cablaju' l-am extras cu mare atentie ....vin la tine la timisoara sa mi-l montezi ? te bagi ? tre scos tot interioru masinii afara...si asta nu e tot :twoup:

tweeter-ele le vinzi? am un prieten care are nevoie...

salut,nu le vand.

stiu ce trebuie scos...mi-am montat si navi si hk...e o adevarata poezie :twoup:...vezi ca ai nevoie si de cablurile din usi fata / spate (pt hk)

salut,le-am scos pe toate cu tot cu mufe prin burdufurile alea de cauciuc de la usi ,e totul acolo ...chiar daca eu nu am in usile din spate numai niste medii...sau inalte ? nu stiu exact,oricum sunt mici.

Ma indoiesc ca o sa gasesti pe cineva care sa-ti monteze navigatia doar cu 50e. Poate doar asa la repezeala, cu cabluri trase pe sub presuri..

Caline fa-mi tu o oferta de montaj si vin si iti las masina doua zile la facut daca e convenabil .Bineinteles ca ma intereseaza sa fie facut cum trebuie,nu sa ma manance greierii dupa aia sa-mi ies din minti

Trimurile sunt din aluminiu sau plastic?

salut,sunt acelea din aluminiu ,nu au nicio zgarietura sub carbon....autocolantul ala se da jos f usor in caz de nevoie,cu pistol cu aer cald sau acasa cu feonul,si nu lasa absolut nicio urma....ramane alu-look.Uite am gasit o poza cu alea inainte de colantare,sper ca se vede ceva ,doar ca idee

maneta cu bc o mai ai?

da este, este super ok,functioneaza si arata ca si una noua.

1.Navigatie OEM 4:3 absolut completa,nimic taiat,totul complet perfect functionala.-are caseta,magazie de cd ,navigatie si tv (nu am rama de trecere a climatronicului jos,in schimb dau bonus ampliful harman kardon)

reducere 10 %

sunt 13 module in total plus cablajul navi+HK , nici nu stiu exact ce reprezinta o parte din ele

450 de euro neg.

1.Navigatie OEM 4:3 absolut completa,nimic taiat,totul complet perfect functionala.-are caseta,magazie de cd ,navigatie si tv (nu am rama de trecere a climatronicului jos,in schimb dau bonus ampliful harman kardon)

reducere 10 %

sunt 13 module in total plus cablajul navi+HK , nici nu stiu exact ce reprezinta o parte din ele

450 de euro neg.

reducere inca 10%

405 Euro neg.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.