Jump to content

Vand navi 100% completa pt e46

Recommended Posts

1.Navigatie OEM 4:3 absolut completa,nimic taiat,totul complet perfect functionala.-are caseta,magazie de cd ,navigatie si tv (nu am rama de trecere a climatronicului jos,in schimb dau bonus ampliful harman kardon)

reducere 10 %

sunt 13 module in total plus cablajul navi+HK , nici nu stiu exact ce reprezinta o parte din ele

450 de euro neg.

reducere inca 10%

405 Euro neg.

reducere inca 10% pt tot pachetul

360 de euro

Salut!

BĂŁnuiesc cĂŁ vrei sĂŁ le dai ĂŽn formație completĂŁ, dar "ĂŽncercarea moarte n-are!" - a zis un om tĂŁindu-și venele.

DacĂŁ funcționeazĂŁ și ĂŽn format 16:9, m-ar interesa pe mine modulul tv și cablurile aferente. Imi faci un preț?

Mulțumesc.

Salut!

BĂŁnuiesc cĂŁ vrei sĂŁ le dai ĂŽn formație completĂŁ, dar "ĂŽncercarea moarte n-are!" - a zis un om tĂŁindu-și venele.

DacĂŁ funcționeazĂŁ și ĂŽn format 16:9, m-ar interesa pe mine modulul tv și cablurile aferente. Imi faci un preț?

Mulțumesc.

Functioneaza fara modificari,inlocuiesti doar ecranul...plug and play :twoup:

1.Navigatie OEM 4:3 absolut completa,nimic taiat,totul complet perfect functionala.-are caseta,magazie de cd ,navigatie si tv (nu am rama de trecere a climatronicului jos,in schimb dau bonus ampliful harman kardon)

reducere 10 %

sunt 13 module in total plus cablajul navi+HK , nici nu stiu exact ce reprezinta o parte din ele

450 de euro neg.

reducere inca 10%

405 Euro neg.

reducere inca 10% pt tot pachetul

360 de euro

reducere inca 10 % /pachet

320 de euro

Salut!

Mulțumesc.

Ți-a scĂŁpat din vedere postul meu?

salut, incerc sa o vand completa ,poate cineva vrea sa si-o monteze pe masina .

Intenția ta este lĂŁudabilĂŁ și o apreciez. Totuși dacĂŁ ai accepta, sĂŁ zicem un 80 euro pe tv tuner, ĂŽn continuare cineva ar putea sĂŁ-și monteze o instalație navi perfect funcționalĂŁ, iar prețul de 240 euro ar fi și mai accesibil, nu crezi?

daca instalatia este din fabrica cu tv tuner si scoti tunerul, nu mai vezi nimic pe ecran :twoup:...trebuie modificata...btw, trebuie verificat tunerul sa nu fie DOAR 4:3 (acum am vazut in poza un MK2...deci este posibil sa nu functioneze corect in 16:9)

salut, incerc sa o vand completa ,poate cineva vrea sa si-o monteze pe masina .

Intenția ta este lĂŁudabilĂŁ și o apreciez. Totuși dacĂŁ ai accepta, sĂŁ zicem un 80 euro pe tv tuner, ĂŽn continuare cineva ar putea sĂŁ-și monteze o instalație navi perfect funcționalĂŁ, iar prețul de 240 euro ar fi și mai accesibil, nu crezi?

daca iau vreun modul de acolo,s-ar putea sa nu mai mearga,si sa nu pot sa o mai vand... daca nici la pretul asta nu reusesc sa o vand,probabil ca o sa trec la vanzarea pe module separat,cred ca ies mai bine asa ,si atunci o sa te anunt.Oricum nu stiu care e tv-tunerul pe care il vrei ,poate imi zici si mie,mai postez o poza cu ocazia asta.

Merci @zeronoo. Am ĂŽncercat sĂŁ rĂŁspund mai devreme, dar se blocase cĂŁruța...

@dee-low: Acum cĂŁ ai aflat care este tv tuner-ul, spune-mi și mie ce serial are, ca sĂŁ fac cercetĂŁri ĂŽn legĂŁturĂŁ cu posibiliatea de a funcționa ĂŽn format 16:9. Și dacĂŁ te hotĂŁrĂŁști sĂŁ le dai separat, dĂŁ-mi și mie de știre.

Mulțumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.