Jump to content

senzorii bipaie incontinuu

andrei_nfs

Recommended Posts

Ai uitat sa mentionezi ca senzorii sunt legati in SERIE, de aceea nu functioneaza deloc, chiar daca este unul singur defect (daca ar merge restul de 3 senzori si ai da cu spatele, se poate intampla sa fie un obstacol exact in dreptul senzorului defect si sa nu stii de existenta lui - de aceea s-a optat pentru legarea lor in serie)

Eu cel putin asa am patit o, am avut un senzor murdar si bipaia incontinuu, i am sters pe toti si n au mai emis nici un sunet :twoup: Forumul este pentru a ti exprima parerea din situatiile intalnite, nu esti nici un expert in a diagnostica toate problemele bavarezilor...

Hmm...nu-i mai bine de aia care nu au senzori la masina? :) ce atata bataie de cap? unui sofer adevarat nu-i trebuie senzori! :twoup:

Aici vroiam sa ajung .... Dupa tine unui sofer adevarat nu-i trebuie nici servodirectie, servofrana, abs, aer conditionat samd ... dar daca ai posibilitatea.. de ce sa nu beneficiezi de aceste optiuni? esti cumva mai putin sofer daca ai o masina mai dotata sau cum ?

Un sofer adevarat,se descurca in orice situatie...fie ca masina este "super-extra-ultra full(dupa cum zic unii) :twoup: fie ca e cheala! Bine,ai sa spui ca suntem in 2011,numai suntem in 1900 toamna..ok,ai dreptate,dar gandeste-te ca parintii nostri si mai ales bunicii nostri,nu au apucat astfel de "bijuterii",si totusi s-au descurcat.

In alta ordine de idei,e destul de mare diferenta dintre noi in momentul cand facem scoala de soferi:tu daca ai face pe un s classe(ex),iar eu pe un aro sau volga sau...saviem,ar fi o oarecare diferenta...in sensul ca eu m-as descurca muuult mai usor pe s classe,dar tu...nu stiu cat de bine te-ai descurca cu cele amintite mai sus.. :)

Scoala am facut-o pe o dacie 1410 nicidecum pe s ...si am condus dacie cativa ani nu am avut de prima oara bmw ...dar ideea e alta ... presupun ca ai acasa un flatscreen, lcd, plasma samd ... ai mai putea sa te uiti la un tv pe lampi ? sunt chestii cu care ne obisnuim si nu mai renuntam asa usor la ele, ceea ce este firesc din pct meu de vedere ... vezi si internetul samd...exemplele pot continua ..dar ideea este urmatoarea: daca un sofer foloseste in mod curent senzorii de parcare ca si dotare a masinii sale asta nu il face mai putin sofer decat unul care parcheaza in mod regulat fara acesti senzori. Oricum, am poluat cam mult topicul omului, hai sa ne oprim aici :twoup:

Scoala am facut-o pe o dacie 1410 nicidecum pe s ...si am condus dacie cativa ani nu am avut de prima oara bmw ...dar ideea e alta ... presupun ca ai acasa un flatscreen, lcd, plasma samd ... ai mai putea sa te uiti la un tv pe lampi ? sunt chestii cu care ne obisnuim si nu mai renuntam asa usor la ele, ceea ce este firesc din pct meu de vedere ... vezi si internetul samd...exemplele pot continua ..dar ideea este urmatoarea: daca un sofer foloseste in mod curent senzorii de parcare ca si dotare a masinii sale asta nu il face mai putin sofer decat unul care parcheaza in mod regulat fara acesti senzori. Oricum, am poluat cam mult topicul omului, hai sa ne oprim aici :)

:twoup: