Jump to content

blocam benzinariile?

bau park

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guvernul trebuie blocat, nu benzinariile.

Sta in puterea guvernului sa opreasca si sa sanctioneze eventualele abuzuri sau intelegeri pentru mentinerea unui pret ridicat artificial. Din pacate toate guvernele au fost prea corupte ca sa-si faca datoria.

Sta in puterea guvernului sa opreasca si sa sanctioneze eventualele abuzuri sau intelegeri pentru mentinerea unui pret ridicat artificial. Din pacate toate guvernele au fost prea corupte ca sa-si faca datoria.

Si tu crezi ca, guvernul nu are nici un amestec in umflatul preturilor?

Dar eu ce am zis? :twoup:

Vina o poarta guvernul, nu benzinarii. Singurul responsabil este guvernul.

Sta in puterea guvernului sa reglementeze si sa verifice situatia. Si sa aplice sanctiuni. Dar nu o face, asa ca benzinarii incearca sa scoata profit maxim. Ceea ce nu este anormal. Benzinarii nu sunt societati de binefacere.

Daca legislatia le permite si nu exista nicio restricitie, vor mari preturile pe zi ce trece.

nu fiti copii ca nu o sa dea nimeni preturile inapoi pt cateva proteste sporadice iar interesele sunt prea puternice ca sa ne bage cineva in seama.

se pare ca si in Austria a fost ceva haos din cauza unor accize marite (s-au scumpit brusc carburantii,preturile s-au schimbat intr-o zi de mai multe ori si vienezii se declarau foarte stresati de aceasta situatie)

va dati seama ca ei n-au trait deloc in Romania ca altfel li se parea ceva normal si nu se mai stresa nici unul :twoup:

+1

Dar eu ce am zis? :twoup:

Vina o poarta guvernul, nu benzinarii. Singurul responsabil este guvernul.

Sta in puterea guvernului sa reglementeze si sa verifice situatia. Si sa aplice sanctiuni. Dar nu o face, asa ca benzinarii incearca sa scoata profit maxim. Ceea ce nu este anormal. Benzinarii nu sunt societati de binefacere.

Daca legislatia le permite si nu exista nicio restricitie, vor mari preturile pe zi ce trece.

Acum am inteles dar trebuia sa pui "sa isi"...in fine sunt amanunte mai putin importante.

Daca nu facem nimic apoi un nimic se va alege de noi.

Edited by michael

Sa nu uitam ca aproape jumatate din pretul benzinei,consta in taxe si accize impuse de guvern,deci?parerea mea e ca guvernul ar putea interveni direct in pretul carburantului,iar ceea ce face benzinarul e apa de ploaie pt ca (prin absurd)guvernul ar elimina taxele si accizele din combustibil,benzinarul ce mai poate face in acest caz?cu cat mai poate mari pretul? Eu unul introduce pret fix pt carburant,exact ca la tigari,ca sa-i linistesc p-aia care umfla preturile cand vor ei! :)

App,cat mai e pretul benzinei in rromanica? :twoup:

intrebare pentru administratorii forumului : e normal sa lasati sa se deschida astfel de topicuri?

in fond si la urma urmei, benzinariile sunt niste afaceri private.

ce ar insemna sa deschid topicuri de genul :

1* maine blocam casa userului X care vande consumabile si alte acareturi pe forum, ca deh is cam scumpe pentru buzunarul nostru;

2* maine blocam masina lui @romulus ca nu ne lasa sa scriem ce vrem pe forum;

3* maine cautam toti dentistii si le spargem dintii pentru adaosul practicat fata de tehnicienii dentari;

4* maine mergem in piata si nu lasam pe nimeni sa cumpere branza, ca deh, oierii s-au imbogatit peste masura;

5* maine ne adunam in fata spitalelor si claxonam 5 minute ca masura de protest pentru calitatea serviciilor medicale;

nu mai dureaza mult si vadim cu diaconescu vor avea sesiune separata pe forum.

ne intoarcem la nationalizare, la ... origini sanatoase?

ti-ai cumparat cumva bicicleta? :twoup:

intrebare pentru administratorii forumului : e normal sa lasati sa se deschida astfel de topicuri?

1* maine blocam casa userului X care vande consumabile si alte acareturi pe forum, ca deh is cam scumpe pentru buzunarul nostru;

3* maine cautam toti dentistii si le spargem dintii pentru adaosul practicat fata de tehnicienii dentari;

4* maine mergem in piata si nu lasam pe nimeni sa cumpere branza, ca deh, oierii s-au imbogatit peste masura;

5* maine ne adunam in fata spitalelor si claxonam 5 minute ca masura de protest pentru calitatea serviciilor medicale;

fumezi? :twoup:

Edited by Rhaziel

@unvicont - Tu sau familia ta detineti/aveti legatura/lucrati intr-o benzinarie? Numai asa se explica reactia ta...

Sunt de acord cu cei de mai sus... guvernul e principalul vinovat. Ar trebui sa fie manifestari de strada, greve, etc! Insa TRANSPORTATORII ar trebui sa fie primii care dau startul intr-un asemenea demers! Din pacate, in romania (cu r mic) nu se face asa ceva pentru ca nu avem o cultura... :twoup:

~50 de ani de comunism a transformat poporul intr-o turma de oi! :)

fumezi? :)

rhazi ai ceva tare ??? :twoup: ... la cata lume proasta exista in tara asta cred ca'mi trebuie ceva de calitate superiora ... vezi ca nu am cash cupoane acepti ???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.