Jump to content

jante E60

Recommended Posts

Salutare tuturor!

Am o intrebare: tot studiez de ceva timp modele de jante pt BMW E60.

As dori sa achizitionez un set de jante pt vara si nu stiu ce dimensiune ar fi mai potrivite.

Avand in vedere ca acum am pe 17'', m-am gandit la 18'' la 245/40/18, dim cauciucului.

Am gasit modelul sin atasament, care chiar mi-ar place si arata f bine pe masina, dar nu stiu daca il gasesc in RO sau in Europa...mai caut :twoup:

daca aveti propuneri...le astept, cu cea mai mare placere.

post-9635-1294665813_thumb.jpg

post-9635-1294665818_thumb.jpg

Foarte frumoase jantele. Insa ce model sunt? Ca pe sigla nu se distinge.

Ti-as recomanda si site-ul asta: http://www.velocitymotoring.com/ cu jante VMR. Insa aceeasi problema, nu stiu daca se gasesc si la noi.

Eu unul mi-as lua niste replici M5, modelul asta: http://www.booster.ro/tuning/jante-replica...5-e60-6168.html

Foarte frumoase jantele. Insa ce model sunt? Ca pe sigla nu se distinge.

Ti-as recomanda si site-ul asta: http://www.velocitymotoring.com/ cu jante VMR. Insa aceeasi problema, nu stiu daca se gasesc si la noi.

Eu unul mi-as lua niste replici M5, modelul asta: http://www.booster.ro/tuning/jante-replica...5-e60-6168.html

Sunt Schwert SC1

http://www.workwheelsusa.com/home.php

Am cautat pe internet niste modele si m-am oprit la asta...ma omoara. Masina mea e neagra, un 535D de 286CP, si cred ca vara s-ar preta asemenea jante pe ea. Ar scoate-o in evidenta.

Daca sunt alese bine, jantele dau personalitate masinii.

oricum, vreau ceva mai deosebit, nu uniforma...o sa incerc sa le gasesc

Mai astept si alte pareri !!!

Nu stiu cu replicile cum e, sa nu fie probleme...de echilibrare si altele ce ar putea sa apara...

Stiu eu...

modelul asta il are un prieten. le are pe 19''. arata bine, dar am mai vazut si la altii, destul de multe sunt...m-am gandit si la asta.

mai studiez

Salut, jantele pe 19 nu sunt chiar foarte incomode... eu am de foarte mult timp , si nu am facut nici o galma, o singura data am dat intr'o groapa foarte mare si sa taiat cauciucul, in rest jantele pe 19, se vad foarte frumos pe e60, eu sunt hotarat sa trec la 20 , dar trebuie sa gasesc un model care sa imi placa foarte mult .... Edited by hotpharao

Salut, jantele pe 19 nu sunt chiar foarte incomode... eu am de foarte mult timp , si nu am facut nici o galma, o singura data am dat intr'o groapa foarte mare si sa taiat cauciucul, in rest jantele pe 19, se vad foarte frumos pe e60, eu sunt hotarat sa trec la 20 , dar trebuie sa gasesc un model care sa imi placa foarte mult ....

Sunt foarte frumoase cele din primele poze postate la tine pe prezentarea masinii, si o fac foarte agresiva

Ce model sunt?

Cele din prima poza sunt BMW Style 128.

@geyer, spune si cati bani esti dispus sa dai pe o pereche de jante.

Propune model si pret.

Sunt dispus... :twoup: ca vreau ceva deosebit

Cele din prima poza sunt BMW Style 128.

@geyer, spune si cati bani esti dispus sa dai pe o pereche de jante.

Propune model si pret.

Sunt dispus... :) ca vreau ceva deosebit

Daca mergi pe OEM look, parerea mea, incearca style 135 M pe 18 sau style 172 M pe 19. Pt non OEM nu ma pronunt. Sau Hartge Classic pe 20 (dar probabil la alti bani)

Cele doua style sunt prea comune...Hartge, sunt frumoase dar unde gasesc asa ceva?

Am gasit si eu ceva interesant, Scwert SC1 daca dai un google, dar sunt in State.

Mi se par interesante si style 128-urile.

• 1 month later...

eu prefer cele OEM pe 19. si sunt cateva modele frumoase. la drumurile noastre e cam greu cu roti pe 20.

rotile care le-ai atasat tu in primul post sunt frumoase dar nu pt E60 parerea mea.

am si eu un E60 si am studiat destul de mult. replici nu ti-as recomanda, eu unul nu as pune o replica pe masina mea.

am avut modelul M double spoke 172, foarte frumoase si rezistente.iarna asta mi-am cumparat M 166 style(cele care sunt puse pe M5 cu ET de M5 E61).

astea imi plac mie mai mult si abia astept sa le pun pe masina cum da caldura.

daca ti cont de calitate eu zic sa iti iei OEM. Daca iti permiti ceva mai scump e altceva. eu as merge pe G-power, Hartge, AC schintzer si poate BBS(DE LA BBS nu stiu ce model ar da bine pe e60)

jante mai usoare decat cele OEM nu vei gasi, gandestete ca nu e aceeasi chestie cand o roata cantareste cu 3-4 kg mai mult sau mai putin, conteaza foarte mult.

Eu mi-am spus parerea mai departe depinde de tine.

o sa iti atasez niste poze sa vezi ce am avut eu inainte. cand da caldura le voi monta pe cele noi.

• 1 month later...

eu prefer cele OEM pe 19. si sunt cateva modele frumoase. la drumurile noastre e cam greu cu roti pe 20.

rotile care le-ai atasat tu in primul post sunt frumoase dar nu pt E60 parerea mea.

am si eu un E60 si am studiat destul de mult. replici nu ti-as recomanda, eu unul nu as pune o replica pe masina mea.

am avut modelul M double spoke 172, foarte frumoase si rezistente.iarna asta mi-am cumparat M 166 style(cele care sunt puse pe M5 cu ET de M5 E61).

astea imi plac mie mai mult si abia astept sa le pun pe masina cum da caldura.

daca ti cont de calitate eu zic sa iti iei OEM. Daca iti permiti ceva mai scump e altceva. eu as merge pe G-power, Hartge, AC schintzer si poate BBS(DE LA BBS nu stiu ce model ar da bine pe e60)

jante mai usoare decat cele OEM nu vei gasi, gandestete ca nu e aceeasi chestie cand o roata cantareste cu 3-4 kg mai mult sau mai putin, conteaza foarte mult.

Eu mi-am spus parerea mai departe depinde de tine.

o sa iti atasez niste poze sa vezi ce am avut eu inainte. cand da caldura le voi monta pe cele noi.

salut!

Iti multumesc pentru post-ul tau.

Intre timp mi-am achizitionat un set de jante Stilyng 128 OEM. Nu am vrut nici eu replici... Am pus cauciucuri Michelin PS2, pe 19"

Se comporta f bine, nu scutura chiar atat de tare cum spuneau unii pe aici, dar trebuie sa fiu atent la gropi, borduri...etc

Sper sa nu am surprize ca sunt destul de scumpe si anvelopele..

:purple: