Jump to content

e36 cabrio, cumpar

deu

Recommended Posts

Salut tuturor,

Deschid acest topic pentru a achizitiona un e36 cabrio intre 94-99, de preferat negru dar poate avea si alta culoare daca arata bine.

Nu stiu daca am facut bine ca am deschis un topic nou dar sper sa fiti ingaduitori si poate ma veti ajuta.

Multumesc anticipat pentru informatiile pe care le voi primi de la voi.

O seara buna.

stiu la cineva un cabrio negru,interior piele culoare neagra.scaune recaro,computer bord,motor 2.5 prelata stiu ca vrea sa o schimbe,inscrisa pe romania,nu stiu pretul dar dak vrei pot sa il intreb.

stiu la cineva un cabrio negru,interior piele culoare neagra.scaune recaro,computer bord,motor 2.5 prelata stiu ca vrea sa o schimbe,inscrisa pe romania,nu stiu pretul dar dak vrei pot sa il intreb.

multumesc pentru raspuns, dar doresc sa fie motor de 1.8l si nu mai mare pt ca as avea mai mult de cheltuit cu el...benzina,asigurare,impozit,etc.

daca ai si alte propuneri iti multumesc

o zi buna

salut tuturor si revin cu detalii...

dupa mai multe informatii am aflat si eu ca acest motor de 1.8 este foarte slab iar in consecinta nu mai doresc un asemenea exemplar.

acum voi cauta motor de 2000 cm,chiar si avariat.

o seara buna

Putin interesanta informatia mea(cred),dar totusi iti spun:stiu un e36 din '95 argintiu motor 1,8is(versiunea 140cp)si nu cred ca e slab deloc,din contra,e comparabil cu cel de 2.0,arata f bine;problema mare e ca se afla aici in italia unde sunt eu,practic e la 2 pasi de unde locuiesc eu...deasta spun ca nu stiu daca te-ar interesa...

off topic: Cătălin, de fapt ai vrut să ne anunţi că eşti ĂŽn italia?

On topic:

@deu

Ştiu eu un e36 320i cabrio din 2000. Maşina are pachet m şi arată impecabil.

Pot lua legătura cu proprietarul, dacă vrei. Suntem vecini de insulă ĂŽn hawaii.

Edited by Rares_CJ

salut tuturor si revin cu detalii...

dupa mai multe informatii am aflat si eu ca acest motor de 1.8 este foarte slab iar in consecinta nu mai doresc un asemenea exemplar.

acum voi cauta motor de 2000 cm,chiar si avariat.

o seara buna

Putin interesanta informatia mea(cred),dar totusi iti spun:stiu un e36 din '95 argintiu motor 1,8is(versiunea 140cp)si nu cred ca e slab deloc,din contra,e comparabil cu cel de 2.0,arata f bine;problema mare e ca se afla aici in italia unde sunt eu,practic e la 2 pasi de unde locuiesc eu...deasta spun ca nu stiu daca te-ar interesa...

bravo

zi la italian sa se stearga la fund cu masina lui. pe e36 cabrio nu a fost montat de fabrica is-ul, doar i simplu.sau nu sti tu ce motor are

salut,

Multumesc de informare dar nu doresc sa cumpar masina din afara tarii,mai ales acum cu noile taxe auto. :twoup:

Caut doar masini care sunt deja inscrise pe romania.

Sunt destule in tara asa ca voi astepta pana apare oferta si sper sa nu treaca primavara, ca as dori sa fie un cadou de ziua mea.

o seara buna tuturor

off topic: CĂŁtĂŁlin, de fapt ai vrut sĂŁ ne anunĂži cĂŁ eÂşti ĂŽn italia?

On topic:

@deu

ÂŞtiu eu un e36 320i cabrio din 2000. MaÂşina are pachet m Âşi aratĂŁ impecabil.

Pot lua legĂŁtura cu proprietarul, dacĂŁ vrei. Suntem vecini de insulĂŁ ĂŽn hawaii.

Rares,daca te-ai fi uitat putin mai atent la profilul meu,ai fi vazut ce adresa am;si nu stiu ce importanta are unde ma aflu eu...