Jump to content

[Dezmembrez] bmw 316 E46

Recommended Posts

la 50 de euro 2 arcuri .... sincer te cred k vrei sa scoti paguba dar nici chiar asa... sunt 320 lei noi.... si u vrei 220:)

La care paguba te referi? Cumpara de unde vrei si cu cat vrei.....eu ti-am raspuns la intrebare.....nu am voie sa cer cat vreau pe piesele mele? L a 100 lei nu vei gasi niciodata stai calm.....

aripa stanga in ce stare? pret?

Aripa fara in perfecta stare la 70 euro.....0723.77.67.67

Salut, motorasul pentru sprituitoarele de parbriz la ce pret?Daca ai?al meu invarte in gol,cred ca s-au rupt elicile.Merci

100 lei......0723.77.67.67

Iti dau 100 lei pe senzorul de ulei, accepti?

Nu accept.

Ma intereseaza doar trimul de la schimbator ,eventual cu butoane actionare geamuri un pret?

Trimul de la schimbator 150 lei sau 100 euro tot setul complet, butoanele geamuri electrice la 100 lei bucata....0723.77.67.67

salut

fa-mi te rog un pret panoul fata , deflectorul de aer dintre panou si capota si farul stanga daca e bosch.

merci

Salut, la ce anume zici panou fata? Deflectorul de aer care este? Far am bosch dar se pare ca ai gasit in alta parte...............

Nu accept.

Ma intereseaza doar trimul de la schimbator ,eventual cu butoane actionare geamuri un pret?

Trimul de la schimbator 150 lei sau 100 euro tot setul complet, butoanele geamuri electrice la 100 lei bucata....0723.77.67.67

salut

fa-mi te rog un pret panoul fata , deflectorul de aer dintre panou si capota si farul stanga daca e bosch.

merci

Salut, la ce anume zici panou fata? Deflectorul de aer care este? Far am bosch dar se pare ca ai gasit in alta parte...............

panou fata ii spun la treger. pt ca ala e panouul fata pe care se monteaza radiatoarele si farurile.

deflector de aer e bucata de plastic cu cele doua gauri dintre radiator si capota care dirijaeza aerul din grilele de radiator pe radiator

Nu accept.

salut

merci

panou fata ii spun la treger. pt ca ala e panouul fata pe care se monteaza radiatoarele si farurile.

deflector de aer e bucata de plastic cu cele doua gauri dintre radiator si capota care dirijaeza aerul din grilele de radiator pe radiator

Tragar este la 100 euro si deflectorul acela la 150 lei......0723.77.67.67

la 50 de euro 2 arcuri .... sincer te cred k vrei sa scoti paguba dar nici chiar asa... sunt 320 lei noi.... si u vrei 220:)

La care paguba te referi? Cumpara de unde vrei si cu cat vrei.....eu ti-am raspuns la intrebare.....nu am voie sa cer cat vreau pe piesele mele? L a 100 lei nu vei gasi niciodata stai calm.....

Salut, motorasul pentru sprituitoarele de parbriz la ce pret?Daca ai?al meu invarte in gol,cred ca s-au rupt elicile.Merci

asta poate o crezi tu.. 100 de lei ambele in alba de la un super baiat... aici si poza... oricum tu sincer ai niste preturi de te doare capul... oricum succes in continuare

Parbrizul la ce pret?

Si ornamentul de la baza parbrizului?

Parbriz original bmw in perfecta stare fara nici o zgarietura=100 euro, ornamentul de la baza parbrizului=150 lei......0723.77.67.67

Ceri foarte mult, dar e marfa ta. La Pilkington un parbriz (tot original doar fara sigla BMW) costa 450 de lei cu tot cu montaj. Parbrizul tau ma duce la 600 de lei cu totul si are vreo 11 ani.

Pot sa'ti ofer 200 de lei pe parbriz si 50 de lei pe ornament.

asta poate o crezi tu.. 100 de lei ambele in alba de la un super baiat... aici si poza... oricum tu sincer ai niste preturi de te doare capul... oricum succes in continuare

Tot timpul am fost de parerea ca vorbaria multa este saracia omului.........cumpara de la acel super baiat sau ia-le gratis ca imi este indiferent....

Parbrizul la ce pret?

Si ornamentul de la baza parbrizului?

Parbriz original bmw in perfecta stare fara nici o zgarietura=100 euro, ornamentul de la baza parbrizului=150 lei......0723.77.67.67

Ceri foarte mult, dar e marfa ta. La Pilkington un parbriz (tot original doar fara sigla BMW) costa 450 de lei cu tot cu montaj. Parbrizul tau ma duce la 600 de lei cu totul si are vreo 11 ani.

Pot sa'ti ofer 200 de lei pe parbriz si 50 de lei pe ornament.

Este parerea ta ca cer mult, poate a fost inlocuit de cateva luni de zile si este ca si nou ca altfel nu este posibil ca de-a lungul a 11 ani sa nu se fi zgariat deloc, am vandut zilele trecute parbriz pilkington de e36 limousine sh cu 300 lei si clientul care l-a cumparat a zis ca este foarte bun pretul fata de cat costa nou la ei......acum iti dai si tu seama ca nu-ti pot vinde parbrizul de e46 mai ieftin decat am vandut de e36, tu iti poti lua cu cat vrei tu si de unde vrei....mult succes iti doresc sa iti gasesti piesele la preturile la care vrei tu....

mai nou daca vrea cineva sa vanda bmw-ul, il da mai bine pe piese ca isi scoate mai multi bani decat ar lua pe el intreg... sa fiim seriosi... si in legatura cu parbrizu de e36 care ai zis ca l-ai dat: Nu e prost cine cere, e prost cine da... scz de off si multa bafta

fara suparare dar mi se par exagerate unele preturi. motorasul nou este ~ 35 lei

mai nou daca vrea cineva sa vanda bmw-ul, il da mai bine pe piese ca isi scoate mai multi bani decat ar lua pe el intreg... sa fiim seriosi... si in legatura cu parbrizu de e36 care ai zis ca l-ai dat: Nu e prost cine cere, e prost cine da... scz de off si multa bafta

Imi este indiferent ce faci tu.......nu este singular acel caz cu parbrizul de e36, astazi s-a vandut si cel de e46 cu suma de 430 lei echivalentul a 100 euro, ce sa fac eu acum? sa cer mai putin ca asa vrei tu? Si chestia asta ca e prost cine da mi se pare aberanta....mie imi vin foarte multi clienti din recomandari si chiar nu duc lipsa crede-ma.....imi merge excelent.....bafta si tie sa gasesti piese ieftine!!!

fara suparare dar mi se par exagerate unele preturi. motorasul nou este ~ 35 lei

Nu ma supar, unde este motorasul nou original bmw 35 lei? Ia intreaba-l pe groza dan cat costa la el motorasul(pompita) de pe vasul cu lichid pentru parbriz si o sa vezi ca nu costa cat zici tu, pai daca sa zicem prin absurd ca este nou 35 lei tu ai vrea sa il iei cu 10 lei nu-i asa? Sa fim seriosi totusi......

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.