Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Schimbare faruri halogen cu faruri xenon OEM.

lucianWRC

Recommended Posts

Salut, as dori sa-mi spuna si mie cei care au schimbat farurile cu halogen cu unele xenon OEM ce trebuie cumparat pentru a functiona perfect. M-ar interesa si preturi ca sa-mi pot face o idee daca se merita. Multumesc anticipat. Edited by lucianwrc

Si eu am acelasi gand , dar se pare ca e destul de scump ca sa fie totul ca la carte , trebuie faruri, becuri, trafuri, senzori inclinare, consola bord dispare rotita ajustare faruripeinaltime, bara cu spalatoare, si bloc de lumini nou, cred ca totul ajunge pe la 1500-2000 euro.+ cablaraie + resoftarea blocului de lumini............e bataie mare de cap. Eu cred ca o sa imi niste faruri sh cu lupa si imi pun xenon aftermarket pe ele, sicred ca o sa ajung pe la 800 euro cu totu.Problema e ca nu prea gasesti faruri sh si ce gasesti cer o caruta de bani.

Si eu am acelasi gand , dar se pare ca e destul de scump ca sa fie totul ca la carte , trebuie faruri, becuri, trafuri, senzori inclinare, consola bord dispare rotita ajustare faruripeinaltime, bara cu spalatoare, si bloc de lumini nou, cred ca totul ajunge pe la 1500-2000 euro.+ cablaraie + resoftarea blocului de lumini............e bataie mare de cap. Eu cred ca o sa imi niste faruri sh cu lupa si imi pun xenon aftermarket pe ele, sicred ca o sa ajung pe la 800 euro cu totu.Problema e ca nu prea gasesti faruri sh si ce gasesti cer o caruta de bani.

+1... nu prea merita, si eu am avut de gand sa fac treaba asta dar e mult prea costisitor...

Eu am mai citit pe aici si-am vazut ca nu-ti trebuie decat farurile complete, mufe, bloc lumini si resoftare. Bineinteles daca vrei si spalator este in plus dar nu este obligatoriu. Astept sa scrie si cei care si-au montat. Farurile SH le gasesti la 4-500 euro. Faruri cu lupa nu sunt decat cu xenon pe OEM.

Esti sigur ca eu am gasit la totzi ca trebuie si blocu de lumini, ca cica asta de halogen nu recunoaste xenonu,mai ales ca ai de fapt bi xenon in farul OEM . Ti-ai montat tu si merge?Ar fi misto sa trebuiasca doar far complet cu becuri si trafuri.Stiti pe cineva care monteaza asa ceva si resofteaza?????????

Esti sigur ca eu am gasit la totzi ca trebuie si blocu de lumini, ca cica asta de halogen nu recunoaste xenonu,mai ales ca ai de fapt bi xenon in farul OEM . Ti-ai montat tu si merge?Ar fi misto sa trebuiasca doar far complet cu becuri si trafuri.Stiti pe cineva care monteaza asa ceva si resofteaza?????????

Da,merge.Cand am avut e90 i-am pus in loc de faruri cu halogen faruri xenon OEM.Inafara de schimbat faruri si resoftare,altceva nu am facut.Si mi-a mers foarte bine.Blocul de lumini nu trebuie schimbat,poti sa il lasi cel vechi.Farurile cu xenon sunt una si cele bixenon sunt alta.Adica,in general farurile cu xenon sunt doar cu faza scurt iar pe lunga au tot halogen. Mie mi-a facut treaba asta,adica montat+resoftare userul @clauberty.