Jump to content

Bestia: BMW E89 Z4 3.5i twinturbo

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

deja s'a strans tot forumu la topicu asta .....Manollo Manollo ce'ai facut tu frumosule ....ti'ai luat Z4 de moare dusmani ... :twoup:

ma astai sunt frutrati de frumusetea si succesele tale nu ii baga in seama ca nbu are cum sa se compare ei cu tine , si sa mor de nu am intrat in Mall in Linz si era faina poza aia mare cu tine si deaia daca'mi permiti am si eu la tine o rugaminte ...

VEZI DRAGA CA AM PUS'O DE UN PROTEST LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - LA ASTIA DE LA Petrom SI OMV , VEZI SI TU CUM FACI SA NU ALIMENTEZI DACA TRECI PE LA UN SHOOTING PE AICISA PE LA NOI DA ?

ca vrem sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADEA. SA NU INTRE NIMENI IN NICI-O BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuaria da draga da??

si vezi sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos , sau alimenteaza inainte da??? hai ca te puuup frumosule

ps: sa stii ca si eu mi'as dori sa ajung ca tine in viatza !!!!

N-are rost sã mai cãutam explicaÞii, o pozã face cât o mie de cuvinte. :twoup:

Daaa,clar,omu e un cocalar sau cum.

Totusi sa nu exageram,acum serios,omul e chiar frumos,avem 3 bunaciuni prezente,el / masina / domnisoara aia,si noi ne batem joc..

Edited by Alex4Tuning

aoleu cata importanta i-am dat lui motosicli asta cu zetpatru lui. mie oricum imi pare ca ar fi ghei, degeaba puse el poze cu fata aia

l.e: si ce filmulete a facut omu' cu masina, poze, de parca ar lucra pentru bmw

Edited by theos_

Bai... this is wrong frate ! :twoup:

Cum sa fie wrong :)),bine am exagerat eu corect,insa sa nu-mi spui ca esti din gasca care nu poate sa spuna despre un barbat ca e frumos,ce naiba,asta nu inseamna ca esti gay sau ai ganduri dubioase,tipu' e frumos pur si simplu,e ca si cum apreciezi o masina sau o casa.

N-are rost sã mai cãutam explicaÞii, o pozã face cât o mie de cuvinte. :)

Daaa,clar,omu e un cocalar sau cum.

Totusi sa nu exageram,acum serios,omul e chiar frumos,avem 3 bunaciuni prezente,el / masina / domnisoara aia,si noi ne batem joc..

nu mai zi ma de barbati ca-s bunaciuni, cum zice pole e chiar wrong :twoup:

Guest poleposition
Bai... this is wrong frate ! :twoup:

Cum sa fie wrong :)),bine am exagerat eu corect,insa sa nu-mi spui ca esti din gasca care nu poate sa spuna despre un barbat ca e frumos,ce naiba,asta nu inseamna ca esti gay sau ai ganduri dubioase,tipu' e frumos pur si simplu,e ca si cum apreciezi o masina sau o casa.

http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/2/10/128787607919663395.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.