Jump to content

Bestia: BMW E89 Z4 3.5i twinturbo

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

E o chestie elementara ca nu trebuie sa dai quote-uri inutile pe forumuri. Ti-am atras atentia cat se poate de frumos. Daca nu pricepi asa, aplicam si regulamentul la care tot faci referire :

13. Moderare. Nu discutati deciziile moderatorilor. Daca aveti comentarii, le trimiteti si discutati cu moderatorii si administratorii prin PM. Sa nu credeti ca va pricepeti mai bine decat noi, la ce e bine si la ce e rau pentru bmwclub.ro.

Deciziile luate de catre moderatori, nu sunt subiect de discutie. Daca totusi, considerati ca nu corespund, sau sunteti impotriva, puteti sesiza acest lucru prin PM doar administratorului. Orice alta cale va atrage dupa sine suspendarea respectivului membru.

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

parerea mea e sa se inchida acest topic ,pentru ca s-a transformat in chat. :twoup:

alt moderator wannabe :)

ON; cred ca singurul topic cu potential mai mare ca asta era ala a lui aseis, in care ne arata cate femei, mancare si bautura are el.

Edited by Viper05

E o chestie elementara ca nu trebuie sa dai quote-uri inutile pe forumuri. Ti-am atras atentia cat se poate de frumos. Daca nu pricepi asa, aplicam si regulamentul la care tot faci referire :

13. Moderare. Nu discutati deciziile moderatorilor. Daca aveti comentarii, le trimiteti si discutati cu moderatorii si administratorii prin PM. Sa nu credeti ca va pricepeti mai bine decat noi, la ce e bine si la ce e rau pentru bmwclub.ro.

Deciziile luate de catre moderatori, nu sunt subiect de discutie. Daca totusi, considerati ca nu corespund, sau sunteti impotriva, puteti sesiza acest lucru prin PM doar administratorului. Orice alta cale va atrage dupa sine suspendarea respectivului membru.

pai eu nu ti-am discutat tie decizia, doar te-am informat ca in regulament nu scrie nimic de carnati. din ce vad lumea face carnati frecvent. nu stiu cu ce te-a deranjat carnatul meu cand vroiam sa citez un post la care faceam referire.

Ai citat vreo 3 posturi parca.

Este o regula de baza pe orice forum ca nu trebuie sa-i stresezi pe ceilalti useri repetand in mod inutil alte posturi. Daca trebuie neaparat sa faci referire la ceva si acel post nu se mai afla pe pagina curenta, citezi doar fraza la care te referi din postul respectiv. Nu intregul post si cu atat mai putin inca vreo 2-3 posturi.

Lumea face frecvent carnati pentru ca probabil nu s-au aplicat suficiente sactiuni pe tema asta, asa cum se aplica pe alte forumuri.

ar fi cazul sa faci o regula din treaba asta, stipulata in regulament ca nu mai existe portite cu daca si cu parca.

[LE] dar ma rog tu sti mai bine ca esti moderator. eu doar ti-am dat o sugestie

Edited by B.M.W.

M-am cracanat de ras, vorba unul membru al clubului, se pare ca in ultima vreme sunt tot mai multe astfel de topic-uri :twoup:)

Exista o vorba, un prost arunca o piatra si 10 destepti se chinuie sa o scoata, prea multa importanta pentru cineva care are stofa de cocalar.

1. pacat de masina

2. poate avea mai multe legaturi la net, IP fix sau dinamic, Stick, un Router al unui vecin, deci sunt mari sanse sa fie o clona.

3. pacat de masina.

4. nu vad nici un rost sa te simti inferior daca ai un motor 2.0d, sunt convins ca a spus el ceva si acolo ( un BMW second tot BMW ramane) spunea o reclama....

5. pacat de masina.

Guest poleposition
Ah, am uitat, discutam cu cineva "din sistem" astazi si am primit informatii "de pe surse", ca va prezenta pentru Botezatu acest Maneholo... nush ce colectie de frectie. Deci, da ?! :twoup:

in loc sa ne bucuram ca un roman a ajuns cunoscut indiferent de domeniu dar asta este romanismu ..... despre acest manolo si prietena/amica lui ..nu imi permit sa judec oameni si ma asteptam la mai mult de la anumiti membri ai clubului ...noi spunem vorbe in vorbe si faptele raman : are o masina de vis pe care multi si ar dori o ! iar sa ne dam cu parerea despre sfarcurile prietenei lui e nesimtire curata in opinia mea pe un forum unde se promoveaza o marca ,zic eu si nu numai ,etalon in materie de masini. Edited by viorelkiss

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.