Jump to content

Bestia: BMW E89 Z4 3.5i twinturbo

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition
in loc sa ne bucuram ca un roman a ajuns cunoscut indiferent de domeniu dar asta este romanismu ..... despre acest manolo si prietena/amica lui ..nu imi permit sa judec oameni si ma asteptam la mai mult de la anumiti membri ai clubului ...noi spunem vorbe in vorbe si faptele raman : are o masina de vis pe care multi si ar dori o ! iar sa ne dam cu parerea despre sfarcurile prietenei lui e nesimtire curata in opinia mea pe un forum unde se promoveaza o marca ,zic eu si nu numai ,etalon in materie de masini.

Bine ma, am inteles, cand te faci mari vrei sa fii un mațe fine ca Maneholo, acum ne lasi ? :twoup:

poop.

Nu conteaza ce masina are personajul, nici cati bani are. Din primul post si-a manifestat frustrarile si intentia de a provoca flame, jignind pe ceilalti membri ai forumului:

"Dupa 1 an am revenit pe prea mirobolantul forum bmwclub.ro

[...]

AM revenit pe forum sa le demonstrez suferinzilor care sufereau"

Daca asa intelege sa puna problema, din punctul meu de vedere este un zero ca si om. Si asta conteaza pe un forum, nu cati bani sau ce masini are. Ma lasa rece astea, nu din asta se vede valoarea unui om.

De aceea zic si repet ca mi s-au parut pur si simplu gretoase posturile unora, care apreciaza ce?! Ca are bani si ca si-a luat o masina.

Este interesant ca s-au gasit personaje care sa-i aprecieze atitudinea. Unii sa zicem ca aveau diverse interese, cumparand ceva produse de tuning de la el si sperand sa obtina probabil niste reduceri daca-i sar in aparare.

Dar pe altii chiar nu-i inteleg. Chiar atat de tare s-a manelizat Romania, incat singurul criteriu de apreciere sa fi ramas "Am bani deci am valoare" ?

Din pacate, sunt unii atat de saraci, incat nu au decat bani.

Dupa parerea mea, a primit exact ce merita din partea celorlalti useri.

[...]

Daca asa intelege sa puna problema, din punctul meu de vedere este un zero ca si om. Si asta conteaza pe un forum, nu cati bani sau ce masini are. Ma lasa rece astea, nu din asta se vede valoarea unui om.

deci se poate inchide...

Unii sa zicem ca aveau diverse interese, cumparand ceva produse de tuning de la el si sperand sa obtina probabil niste reduceri daca-i sar in aparare.

paul nu imi vine sa cred ca atat puteti.

1.daca vroiam sa cumpar ceva de la el cumparam,doar ca eu i-am tinut partea inainte sa vad ce vinde.apoi cand am vrut sa iau un citat din prezentarea masinii M3 am vazut la semnatura link catre magazinul lui online si atunci am vb cu hotpharao care ,fara sa stiu,avea id lui.deci puteti sa faceti cate acuzatii vreti,dar daca nu vroiam nu va spuneam asta.

2.ii iau apararea pentru ca si eu cum am spus mai sus,fara a contesta decizile moderatoilor :twoup:) ,am luat 10 zile suspend si 10%warm pt un rahat,in timp ce altii o freaca,o baga.

in rest poate face ce vrea si poate fi cum vrea acest manolo......eu doar ma distrez :)

voi v-ati arins atat de tare incat, vorba lui:"parca va plateste cineva sa va agitati atata "

sfatul LION:iesiti din casa,din ce vad eu omul nici nu prea uramareste topicul :))

Edited by Alex_wly

Am inteles, din pacate tu nici in categoria celor care vor sa cumpere ceva de la el nu te incadrezi :twoup:.

Ramane varianta a doua, a celor pe care nu-i inteleg:

Dar pe altii chiar nu-i inteleg. Chiar atat de tare s-a manelizat Romania, incat singurul criteriu de apreciere sa fi ramas "Am bani deci am valoare" ?

Am inteles, din pacate tu nici in categoria celor care vor sa cumpere ceva de la el nu te incadrezi :).

Ramane varianta a doua, a celor pe care nu-i inteleg:

:twoup:) traiasca salam si nenea guta :))

bha mai lasati-ma frate cu teoriile voastre scoase din ochiul maro.mie chiar mi se rupe de ce spui tu

Guest poleposition
Bonsoir, ceva nou ?

nimic din pacate. e bine ca ai revenit in forta se ne mai animezi

buna aia cu "ochiul maro"

are multa legatura cu un z4 alb :twoup:

E al nu stiu catelea post in care ma citezi si latri aiurea, chiar nu realizezi ca te ignor ? :)

http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/03/funny-dog-pictures-tiny-wants-ball.jpg

PS: cum naiba se da ignore la un user, parca era un buton sub nick sau ceva de genul asta ?

Nu conteaza ce masina are personajul, nici cati bani are. Din primul post si-a manifestat frustrarile si intentia de a provoca flame, jignind pe ceilalti membri ai forumului:

[...]

De aceea zic si repet ca mi s-au parut pur si simplu gretoase posturile unora, care apreciaza ce?! Ca are bani si ca si-a luat o masina.

Este interesant ca s-au gasit personaje care sa-i aprecieze atitudinea. Unii sa zicem ca aveau diverse interese, cumparand ceva produse de tuning de la el si sperand sa obtina probabil niste reduceri daca-i sar in aparare.

Din pacate, sunt unii atat de saraci, incat nu au decat bani.

Exact asta e situaţia.

Şi pe mine m-au dezgustat unele posturi.

Se pare că unii n-au absolut nici o scară de valori, nu au respect faţă de oamenii care chiar merită respect, adică cei inteligenţi, culţi, oameni de caracter, oameni care au realizat şi altceva ĂŽn afară de a avea bani.

Toată lumea vrea să aibă bani, ĂŽnsă chestia asta trebuie să fie importantă doar pe plan personal, nu trebuie să respectăm oamenii ĂŽn funcţie de asta.

Mai ales că viaţa nu e corectă, nu există o reţetă a succesului, mulţi au ajuns să aibă mulţi bani dintr-un noroc chior, iar alţii, mult superiori faţă de ei ĂŽn n privinţe, trăiesc modest pentru că n-au avut noroc sau nu au vrut să-şi calce pe principii.

Ţăranul din Spania şi Manolo sunt exact ĂŽn aceeaşi situaţie, diferă doar nivelul, ĂŽnsă, ĂŽn mare, este acelaşi lucru.

Manolo şi-a luat un Z4 ĂŽn leasing ĂŽntr-o ţară dezvoltată, iar ţaranul din Spania şi-a luat un A6 cu banii jos pe munca lui, ĂŽnsă amândoi, neavând caracter, au ales să ĂŽncerce să iasă ĂŽn evidenţă prost ĂŽntr-o atitudine de genul "să moară duşmanii mei de invidie, cât de bine ĂŽmi merge bine ĂŽn străinătate".

Faptul că mulţi au rămas atât de impresionaţi de maşină şi consideră că posesorul unei asemenea maşini are dreptul să spună orice, el devenind un etalon, demonstrează că aceşti oameni n-au respect pentru alţi oameni de calitate care poate n-au avut la fel de mult noroc.

Nu ştiam că, pentru unii cel puţin, bărbatul efeminat a ajuns un etalon. :twoup:

Sau aberaţiile alea despre posturile lui pole.

Păi dacă-ţi pui femeia pe maşină ca pe o bucată de carne ĂŽn galantar şi apoi bagi pozele pe net, oare te aştepţi să primeşti mult respect şi laude?

Poate pe 4tuning, locul unde mulţi au atins femei doar ĂŽn poze.

Ce legătură există ĂŽntre respect şi bani?

Ăn mod normal, n-ar trebui să existe nici o legătură.

Zicea bine şi Rhaziel, Manolo e pasionat de ieşit ĂŽn evidenţă, nu e pasionat de marca BMW.

Dacă era pasionat doar de marcă, posta ĂŽntr-un mod mult mai modest, astfel ar fi primit aprecieri.

A preferat să facă circi, a primit ceea ce merită.

Edited by Ciupanezu

E al nu stiu catelea post in care ma citezi si latri aiurea, chiar nu realizezi ca te ignor ? :twoup:

PS: cum naiba se da ignore la un user, parca era un buton sub nick sau ceva de genul asta ?

bai importantule ignora-ma tu ca mi se rupe mie in 14. as incerca sa ignor si eu niste postari de ale tale dar esti prea mitocan si nu pot sa ma abtin.

de latrat nu stiu nimic, dar daca asa iti place tie sa comunici nu ai decat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.