Jump to content

Bestia: BMW E89 Z4 3.5i twinturbo

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

fotoshop, e decupat din parc si pus aici! :twoup:

cred.

la biserica crezi! aici stii! :)

ce rau esti.misca-te imediat inapoi la baie.uite si materialul:

http://img841.imageshack.us/img841/7268/harley4small.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img10.imageshack.us/img10/2031/bontonfashionweek.jpg

Uploaded with ImageShack.us

SPOR LA TREABA!!

P.S.daca pui bine faianta poate faci cariera din asta

Edited by Alex_wly

Ce distractie am pierdut. :twoup: Nu stiu, daca as fi in locul lui, manechin, un tip de succes, mi s-ar rupe de niste fraieri de pe un forum. Eu cu treaba mea, ei cu treaba lor, sa vin sa fac fite sa le dau peste nas ca mi-am facut eu un leasing la un Z4, mi se pare foarte foarte penal, jenant, nu pot exprima in cuvinte. Sau sa stau pe 4tuning sa ma laud cu masinile la copiii aia de acolo, sa le raspund cand zic ei ce belea de masina, doamne, mi-ar fi mega rusine pe cuvant.

Ba da chiar nici un moderator sa nu verifice IP-urile sa zica sigur daca e sau nu clona? Macar asa de confirmare, ma rodea curiozitatea, vreau sa vad pana unde merge penibilul.

Dupa IP nu pare a fi clona.

Referitor la faza cu modelul, din cate am citit pe topic, initiatorul nu a zis ca ar fi prietena lui. La pozele respective a spus doar "Model Ruxandra".

Daca ar fi dorit sa evite comentariile nu trebuia sa puna pozele respective pe forum. Era evident ca vor isca discutii.

Oricum, penibila prestatia initiatorului. A cules ce a semanat.

AM revenit pe forum sa le demonstrez suferinzilor care sufereau ca la vechea masina e46 coupe facelift aveam motor 2.0 diesel ...acum e bine cu 335i?

La fel de penibila a fost si prestatia sustinatorilor.

Ce distractie am pierdut. :twoup: Nu stiu, daca as fi in locul lui, manechin, un tip de succes, mi s-ar rupe de niste fraieri de pe un forum. Eu cu treaba mea, ei cu treaba lor, sa vin sa fac fite sa le dau peste nas ca mi-am facut eu un leasing la un Z4, mi se pare foarte foarte penal, jenant, nu pot exprima in cuvinte. Sau sa stau pe 4tuning sa ma laud cu masinile la copiii aia de acolo, sa le raspund cand zic ei ce belea de masina, doamne, mi-ar fi mega rusine pe cuvant.

bine punctat !

Chiar nici un IP nu se intercaleaza intre cei doi ? Sunt dezamagit, chiar asa de mare sa fie coincidenta. :twoup:

Pai n-a spus el ca e prietena lui, dar au spus cei care il cunosc, edi fara numar si alex piese (sau parca edi si alex sunt unul si acelasi?)

Chiar nici un IP nu se intercaleaza intre cei doi ? Sunt dezamagit, chiar asa de mare sa fie coincidenta. :)

Nu e nici o coincidenta.

Din moment ce a prezentat masina pe 4tuning, o gramada de minori asteapta cu nerabdare sa faca o plimbare macar in portbagajul Z Vier-ului, deci nu e mare lucru sa le ordone sa bage niste posturi pro pe forum.

Pana si 4tuning a dat jos icoana din camera si a pus o poza sauvage cu Manolo, plus una sub perna si niste busuioc.

:twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.