Jump to content

Bestia: BMW E89 Z4 3.5i twinturbo

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition

@Alex:

Nu-i place, cica e uscat si efeminat, gen aproape-barbatel, stil cocalari.com....ea e fan Gerard Butler, cam ala e genul ei... iar eu cum seman putin :twoup:

Edited by poleposition

pai nu cred ca s-a suparat.depinde si cum ti-o spune unu:"mama ce ti-as freca femeia!" :twoup:)

si depinde cine ti-o spune ca sa nu te deranjeze.dar ma mai gandesc laun lucru.daca iti spune ca i-ar trage-o nu te deranjeaza,dar daca ti-ar spune ca este urata te deranjeaza?<o intrebare generala,pe sotia ta nu o stiu decat dintr-o poza maxim 2,deci n zic nimic de ea si acum ai spus si tu este sotia ta si resprectul asta il merita oricine,chiar si pe un forum>

Pai daca iti zice unul pe un forum ca ti-ar regula nevasta, trebuie neaparat sa angajezi un asasin platit sa rezolve problema.

Edited by WLF

N-ai auzit de expresia "a peria pe cineva?"

@Alex_wly

E o amenintare Siciliana,o sa iti vina un colet acasa cu o bomba. :twoup:))

gata am inteles.ms WLF

alex astept un colet cu footrest si stergatoar d ela grozadan maine.mi-e si frica maine cand il primesc :))

sunt curios cum arata multi dintre cei care comenteaza rautacios

doar asa curios :twoup:

Pai depinde la ce te raportezi. Daca e vorba de o raportare la initiatorul topicului, majoritatea de aici arata rau, in mod evident. E suficient sa te uiti la topicul despre burta la barbati si-ai sa-ti dai seama, mai ales ca Manolo n-a postat niciodata acolo.

Oricum pentru mine Manolo este un baiat destept , si voi incerca sa aduc si argumentele mele personale .

A deschis un topic unde a prezentat o masina frumoasa la care a adus niste modificari de calitate , a pus niste poze de calitate si niste filmate faine . Toate astea le-a facut pe un forum de pasionati BMW . Cu 4-5 posturi , o duzina de fotografii si trei filmate a demonstrat unora dintre membri forumului ce calitati de adevarati pasionati au multi dintre ceilalti membri .

Oare cei care au comentat ca Manolo a vrut sa se dea mare cu aceasta masina , ca este un cocalar , bengos , arogant si toate celelalte mizerii , de ce nu au realizat ca scopul lui a fost sa va demonstreze inca odata calitatea de exceptie a multi dintre pasionatii acestui forum .

Nu-l cunosc , nu vreau sa cumpar nimic de la el , sunt sigur ca cu acest post voi irita multi dintre fanii BMW , dar pentru mine acest Manolo a castigat partida cu multi dintre voi .

Si cum am mai spus si inainte , chiar daca am provocat greata , bravo lui , a devenit cunoscut si apreciat intro tara civilizata ca si Austria si cine stie prin cate altele , si mai ales bravo lui ca toate acestea a obtinut pe spatele lui si prin munca lui .

Nu caut sa fac nici un flame , am incercat sa nu jignesc pe nimeni , este doar parerea mea .

nu vreau sa cumpar nimic de la el

hai man ca aici ai dat cu mucii in fasole......eu daca vreau sa cumpar ceva d ela el nu inseamna ca ii iau partea.in primul rand am vazut ca vinde oglinzile alea dupa ce am scris pe topicul asta si i-am luat apararea.el poate confirma asta si voi de fapt va puteti uita cand am scris prima data si cand am scris ca vreau sa cumpar ceva de la el.

si ca fapt divers am renuntat pt moment la oglinzile alea :twoup:

E un baiat destept intr-adevar. Fara numar, fara numar. Modelul cu clima bizonica.

AM revenit pe forum sa le demonstrez suferinzilor care sufereau

@ROBY525d : Cuvintele sunt de prisos. O imagine face cat 1000 de cuvinte.

post-787-1295199152_thumb.jpg

nu vreau sa cumpar nimic de la el

hai man ca aici ai dat cu mucii in fasole......eu daca vreau sa cumpar ceva d ela el nu inseamna ca ii iau partea.in primul rand am vazut ca vinde oglinzile alea dupa ce am scris pe topicul asta si i-am luat apararea.el poate confirma asta si voi de fapt va puteti uita cand am scris prima data si cand am scris ca vreau sa cumpar ceva de la el.

si ca fapt divers am renuntat pt moment la oglinzile alea :twoup:

Alex , am scris asta pentru faptul ca am citit cum au reactionat colegii de forum la faptul ca tu vrei sa cumperi ceva de la el , si vezi doamne din aceasta cauza esti de partea lui . NU a fost un atac la tine ci o precizare pentru ceilalti care au postat niste mizerii la adresa unei persoane care poate ca si mine nici nu o cunosc .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.