Jump to content

Batrana pisica neagra...

Catalin BMW

Recommended Posts

Catalin,tocmai ca nu ai la ce sa folosesti touringul,am zis sa te mai gandesti,o sa-ti placa tie dar nu si altora,adica nu exprima ceva ce e mai rar intalnit,nu stiu,mie coupeurile mi-au placut,pt ca in primul rand m-am gandit la placere,nu m-am gandit ca poate vreodata o sa iau pe mama,pe tata,pe matusa in masina si vom da prin piata si nu vom avea loc unde sa punem bagajele,nu,eu m-am gandit la placerea aceia....,adica am luat masina cu sufletul,nu m-am gandit la nimic altceva.Eu zic asa,daca ai un ban de investit,adica o mica reconditionare la interior,jante,schimb lampi,faruri,adica daca vrei sa faci dintr-un e36 o masina mai speciala trebuie sa schimbi multe,pt ca deh are o varsta,iar tu daca ai niste bani gandeste-te la parerea mea.In touring investesti,ai pui de toate,ok,peste 6 luni vrei sa o vinzi si poate o sa intalnesti un client care se uita doar la spatiul portbagajului si atat,iar restul imbunatatirilor pt el nu conteaza,asta e parerea mea.

Ai dreptate bogdyy,oricum nu am de gand sa bag bani in masina asta(pt imbunatatiri) in afara de intretinere. Iar urmatoarea masina va fi cu siguranta un e60 SEDAN(ca sa nu mai ai ce spune :) ),sau in cel mai rau caz un e56...dar aici ma mai gandesc totusi...mai ales la intretinere,am auzit ca-i destul de scumpeanu.

Scuze,am vrut sa scriu "e65".

Dar toate ca toate,chiar nu va place "cazanul" meu? :twoup:

Sa inteleg ca faci parte din "turma"? :twoup: uite ca mie nu-mi plac coupe-urile...daca era vorba de un 6-er,mai spuneam(ala da coupe!),dar bcum nu toata lumea are bani...ne rezumam la ce avem;iar mie imi plac touringurile,sunt un pic mai...ciudat,nu prea imi place sa fiu in trend cu lumea,intelegi? :)

App,spune-mi si mie cate touringuri(mai ales e36)ai vazut pe sosele si cate coupe-uri sau sedan-uri?

scuze man....mie imi place masina ta.eu tot ce am vrut sa fac a fost sa il citez pe TATA URS-bogdyy dar am gresit.......Frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos.nu il asculta pe manjaritul asta care isi intretine masina numai la mana a 2-a ....

Daca ai sti tu mai...cum sa-ti spun eu tie....cu bmwul diesel(alex),cate stiu eu despre bmw ar fi bine,,scuza-ma ca-ti spun dar cand aveam eu bmw ursulet,tu te plimbai poate cu 1310 cu 4 faruri si cred ca ziceai ca tot bmw e si a ta masina.....,daca ai un e90 acum asta nu inseamna ca poti sa-i dai niste sfaturi unui posesor cu e30 sau e36,pt. ca nu sti ce inseamna o asfel de masina,aici tine de reconditionare,de timp,nervi,bani,pasiune,nu este asa simplu cum ai schimba tu un set de jante la masina.

Daca ai sti tu mai...cum sa-ti spun eu tie....cu bmwul diesel(alex),cate stiu eu despre bmw ar fi bine,,scuza-ma ca-ti spun dar cand aveam eu bmw ursulet,tu te plimbai poate cu 1310 cu 4 faruri si cred ca ziceai ca tot bmw e si a ta masina.....,daca ai un e90 acum asta nu inseamna ca poti sa-i dai niste sfaturi unui posesor cu e30 sau e36,pt. ca nu sti ce inseamna o asfel de masina,aici tine de reconditionare,de timp,nervi,bani,pasiune,nu este asa simplu cum ai schimba tu un set de jante la masina.

bai cap de tarna eu vorbeam de masina ca un tot unitar-masina touring.ii spui omului ca nu are rost sa bage bani in masina lui ca este turing,ca nu isi mai recupereaza investitia.pai cine mai recupereaza ma investitia?eu am bagat zeci de milioane in diferite chestii ca sa o imbunatatesc pe a mea si nu voi recuperea banii,constient fiind.am facut-o pt mine.

tu dai sfaturi referitor la masini cand o repari,tine mine-REPARI,de la dezmembrari pe a ta.eu cumpar piese noi la a mea si nu mai zic de accesorii,ca nu stii ce sunt alea.

prima masina au avut-o ai mei cu 4 faruri,intr-adevar dacia 1310.....stiu modelul.

a mea a fost prima dacie din 2002,apoi am trecut pe la fiat,renaul si acum BMW.asta e.am inceput mai greu eu....

hai basht :twoup:)

ce dracu sfaturi i-am dat eu omului?si oricum ar fi ma pricep mai bine ca tine...tu din ce reiese din toate posturile tale esti PRAF DADDY :))

Edited by Alex_wly

Mai eu nu vreau sa intram in polemici pe topicul omului,cert este si ar trebuii sa recunosti,nu sti cu ce se ''mananca'' un bmw model mai vechi,iar daca nu stiai oricine cu modele mai vechi de bmw se duce la dezmembrari,iar lui i-am dat sfatul cel mai bun cred,poate acum nu realizeaza dar un sedan sau un coupe e36 va fi mai satisfacator si mai ales rezultatul dupa o investitie in una din aceste masini.Fi incantat ca ai o masina noua,dar asta nu inseamna ca esti pasionat,cand vei avea mai multe modele de bmw atunci sa vorbesti.......despre pasiune.

Mai oameni buni,nu are rost sa va certati pt nimic,fiecare cu ce are ca nu toti ne-am 'nascut in bmw-uri,asta e! Eu am visat de mic copil la un bmw,si sincer,nu credeam ca vreodata voi avea unul,dar uite ca mi s-a indeplinit dorinta,iar acum aspir la altul mai bun si mai frumos.

@bogdyy,intelege ca eu nu am de gand sa investesc fara rost in masina asta,in afara de intretinere si exploatare nu-i fac absolut nimic. Si oricum viitoarea masina,cu siguranta NU va mai fi un seria 3,(indiferent de model),in cel mai rau caz va fi un e39. Aaa,si app,sa stii ca toate reparatiile pe care le-am facut la masina,nu au fost cu piese din dezmembrari,totul a fost nou din magazin;asta pt ca vreau ca masina mea sa mearga bine si sa nu ma lase cand mi-e lumea mai draga. :twoup:

• 2 months later...
  • 3 months later...

Frumos touringu , scoate-i chestia aia dupa volan nu da naspa

Ms. Sincer,stiu ca e cam inestetic,dar imi ieste foarte utila invelitoarea aia; cum eu nu am garaj si o tin in soare se incinge volanul de nu pot sa pun mainile pe el,insa cu invelitoarea e chiar ok,+ de asta nu-mi aluneca daca am mainile transpirate...de aceea o tin.

Mi se pare o "mata blanda",nu are nimic daca este touring,numai tu stii cat te ajuta cand pleci in concediu via Romania.

Intradevar in It gasesti foarte multe masini de familie audi,bmw,mercedes etc...aici nu tine smecheria ca in Romania!Adaptandu-te la viata din Italia necesitatile le vei pune pe primul loc cand iti cumperi o masina,italienii de "7ori masoara si o data taie"cand fac un lucru.Ei sunt oamenii care nu pun "botul"la ce zice lumea despre fiecare in parte,isi vad mereu de treaba..."E chi se ne frega"

P.S Folia unde ai pus-o,in It sau in Ro?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mi se pare o "mata blanda",nu are nimic daca este touring,numai tu stii cat te ajuta cand pleci in concediu via Romania.

Intradevar in It gasesti foarte multe masini de familie audi,bmw,mercedes etc...aici nu tine smecheria ca in Romania!Adaptandu-te la viata din Italia necesitatile le vei pune pe primul loc cand iti cumperi o masina,italienii de "7ori masoara si o data taie"cand fac un lucru.Ei sunt oamenii care nu pun "botul"la ce zice lumea despre fiecare in parte,isi vad mereu de treaba..."E chi se ne frega"

P.S Folia unde ai pus-o,in It sau in Ro?

Salut kolea. Folia am pus-o acasa in Braila,am platit vreo 90€(350 ron)....meseriasi baietii,au pus-o perfect.

Referitor la faptul ca e break...chiar daca nu am copii,stii cat de utila imi este? nu am nici-o retinere asupra faptului ca e break,chiar imi place.

P.S Daca o puneam aici ma costa intre 250 si 300€:wacko: ,asa ca am preferat s-o pun acasa.

mie imi place touring-ul la e36, alaturi de coupe-uri si cabrio mi se par cele mai reusite modele din gama e36.compact-ul si sedan-ul sunt urate cu spume (ca si design), iar touring-ul aduce cu un "tanc" :D daca avea si un 2.8 sub capota chiar ca era tanc :p

sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

daca tot ai pus folie, eu as face-o neagra toata, black on black, jante, stopuri, semnale, grile... 8) 8) 8)

le : daca ai in plan niste upgrade-uri...

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/forum2_3er_BMW_-_E36.html?Topic_Cat=21

Edited by max83

• 4 weeks later...

@kolea. M-au oprit politistii si carabinierii de "n" ori,nici unul nu m-a intrebatde folii,deci pune-ti cu incredere ca nu vei avea probleme.

@max83. Potsa zic ca e aproape toata neagra,pt ca i-am schimbatde curand si jantele(din pacate sunt din tabla,darvsunt negre :p ),iar farurile vreau sa le schimb sa pun cu lupa,dar deocamdata o mai las asa.

• 4 months later...
Offf...cu parere de rau spun ca s-a dus troaca mea...bye.gif,am vandut-o dupa aproape 2 ani. Insa,cum spuneam prin primele posturi,am reusit sa-mi indeplinesc oarecum un vis....anume acelea de a-mi lua seria 5,deci l-am luat!!! E diferenta de la cer la pamant. Este vorba de un e39 din 2002 (mai mult deatat nu am putut).

@Dragosel,doar ce l-am luat azi,deci iti dai seama ca n-am avut timp de poze;oricum zilele astea cu siguranta voi baga,eventual deschid un nou topic la aceasta rubrica.

@Viper,ms pt urare,motorul este un 3.0l diesel de 194 cai(parca),cutie automata. Va dau mai multe detalii zilele astea.