Jump to content

Vand BMW 320i Vanos - IMPECABIL

djice

Recommended Posts

AN 1993 km 286 000

Propietar, adusa de mine din germania inscrisa de mine primul propietar pe carte (in RO)

Imbunatatiri aduse:

- schimbate toate cele 4 amortizoare cu toate cele 4 arcuri Sport cu garda coborata 3cm set complet nou cu garantie(amortizoare galbene arcuri rosii), schimbate flansele la amortizor

-schimbate bieletele antiruliu, bucsele la bascula fata, pivot mic pivot mare pe ambele parti, bucsele la bara stabilizatoare, placute frana spate noi

Tot ce am schimbat pe ea au fost cumparate noi din magazin.

-Colantat capota si portbagaj cu negru mat

-Bara fata de M3

-Triple spate M3

-Proiectoare noi clare

-am un set de bielete de directie noi trebuie doar schimbate

Geamuri electrice fata , trapa electrica bipozitionala, oglinzi electrice incalzite heliomate, computer de bord cu 11 butoane mediu

Inchidere centralizata, ABS, un singur Airbag in volan, jante pe 17 inchi cu cauciucuri de vara si 2 cauciuri de iarna

Masina merge perfect!! FARA ACCIDENTE nici macar minore....

Functioneaza absolut totul pe ea, masina nu bate nu troncane , sunt propietar si de 1an am tot investit in ea. Nu se vinde ca are vreo problema, doresc sa imi iau alta.

In poze se vede bara pe spate care este gri....asa a fost din fabrica dar am vopsito recent neagra

Accept orice test, PRET NEGOCIABIL!!! 2700 Euro Cash si variante doar cu e39 BMW 520i sau cu BMW 525 TDS 96-98 maxim ofer dif pret variante 3300 euro

tel 0765 130 517

YM dj_ice2001

post-9832-1295187084_thumb.jpg

post-9832-1295187095_thumb.jpg

post-9832-1295187106_thumb.jpg

post-9832-1295187114_thumb.jpg

post-9832-1295187147_thumb.jpg

intrata in tara 1 iulie 2008 ora 12.34 PM si inscrisa Ro 7 Iulie 2008 dimineata asa nu stiu cat era ceasul..........pe intelesul tuturor..

sunt primul propietar in RO

orice vi se pare voua de comentat...

Edited by djice

intrata in tara 1 iulie 2008 ora 12.34 PM si inscrisa Ro 7 Iulie 2008 dimineata asa nu stiu cat era ceasul..........pe intelesul tuturor..

sunt primul propietar in RO

orice vi se pare voua de comentat...

pai nu esti unic proprietar cum ai spus

unicul in Romania....al 3 pe viata masinii...ca avea 2 in germania....

tot nu inteleg care e problema voastra legata de treaba asta?

Era culmea sa fii tu singurul propietar al masinii din '93 pana incoace :twoup:

Frumoasa masina,buna alegere cu jantele. Spor

ms ...

Mah "The One" faina masina si intretinuta.

Bafta la vanzare.

Asa cand e ultima strigare... DA ULTIMA ... astept si eu un PM nush ce sa-i iau la nevasta.. oricum mai putin decat e pretul tau...

M-am bagat si eu in seama...considera-l un UP :twoup:)

bafta si Voie buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.