Jump to content

Vand 330d E92 Coupe

sorin

Recommended Posts

Oameni buni , nu vreau sa fiu rautacios . Dar nu e cazul sa vorbim de starea masinii si de faptul ca se gasesc doar cazaturi . Este totusi o masina de 2 - maxim 3 ani. Majoritatea coupe-urilor 2007-2008 au pana in 100k km , poate chiar si 60-70k doar.

Pretul intradevar este maricel , sa nu spun exagerat. Fara caterinca , pe autovit gasim 2-3 asemanatoare si cu roti mai mari incluse in pret la 22000 max 24000e . Nu mai vorbim ca se mai si negociaza . Inteleg ca e o masina corecta si dotala , dar totusi , pentru o diferenta de minim 10-12k euro aberam deja. La banii aia gasim lejer 2008 sa nu zic 2009 330d.

Tot pe scumpul nostru autovit gasim si 335-uri diesel din 2008 la fel de dotate si intretinute si culmea , mai ieftine ca acest 330d din 2007. Hai totusi sa fim seriosi.

Nu are nici o relevanta ca masina este ca nou sau full (desii nu e nici una nici alta) . Este o masina SH , in stare foarte buna , cu dotari calumea care are un pret REAL de vanzare in Romania undeva la 22-23k euro . Din asta scadem taxa care este considerabila + transport si ajungem undeva la 18-19k euro . Asta ca sa renteze si sa te faca sa nu mai cauti/vezi 2-3 masini pe la noi pana gasesti una la fel de intretinuta. De la 18k la 31k e parca o mica-mare diferenta. De diferenta de bani mai cumparam si un e46 cabrio "full" de prin 2005 :twoup:

Asta sa nu mai luam in calcul ca un 330d NOU 2011 , semi-dotata pleaca de undeva de la 43k euro cu tva. Aici vorbim de o masina NOUA , 2011 , 0km , nu o masina de 4 ani !

Edited by Stefann

Asta este realitatea. Deja sunt multi pe care i-am auzit ca si-au dus masinile la vanzare in Germania pentru ca primesc mai multi bani acolo. In Romania pe cash se vand doar cele ieftine, sunt E92-uri pe autovit de un an de zile si nu s-au vandut.

Asta este realitatea. Deja sunt multi pe care i-am auzit ca si-au dus masinile la vanzare in Germania pentru ca primesc mai multi bani acolo. In Romania pe cash se vand doar cele ieftine, sunt E92-uri pe autovit de un an de zile si nu s-au vandut.

din ce-am vazut ca nu s-au vandut sunt cele cu aragaz in loc de climatronic , sau lipsa alte optiuni , se pare ca multi sunt innebuniti cu navi . Oricum preturile vor scadea cu cel putin 20% pana la sf anului sau ma rog fctie de foamea de bani :twoup:

Nu neaparat sa stii. E unul albastru de VL, acum nu mai e pe autovit, dar mai este in oras inca, de prin vara vrea sa il vanda. 335d la 28k, pachet M si dotat, masina e impecabila, si degeaba.

cine se mai baga la taxele astea ? Efectiv nu merita , nu mai poti recupera nici prin consum . Pana la urma romanul oricat de fudul e , a inceput sa se uite si la cheltuieli si sa fie practic , nu e ca si cum au crescut doar taxele alea , totul e cam razna .

Edited by Myx

Asta se face deja de mult. Am un prieten care cumpara masini de la reprezentanta, masini care au fost luate inapoi din cauza ca nu au mai platit lizingu'.

Sau nu neaparat de la repr. ci si de la proprietari care nu si-o mai permit. Masini sub 50km si nu mai vechi de 3 ani.

Le radiaza si le duce in Germania la vanzare si, din spusele lui, treaba merge ca unsa.

• 2 weeks later...
Nu neaparat sa stii. E unul albastru de VL, acum nu mai e pe autovit, dar mai este in oras inca, de prin vara vrea sa il vanda. 335d la 28k, pachet M si dotat, masina e impecabila, si degeaba.

cine se mai baga la taxele astea ? Efectiv nu merita , nu mai poti recupera nici prin consum . Pana la urma romanul oricat de fudul e , a inceput sa se uite si la cheltuieli si sa fie practic , nu e ca si cum au crescut doar taxele alea , totul e cam razna .

Ai vreo idee cum gasesc omul sau masina? m-ar interesa pe mine

335 d albastru de VL la care te referi a ajuns la Ploiesti. Parca pe la inceputul lui decembrie l-a cumpart un prieten de al fratelui meu. Am avut ocazia doar sa-l admir vizual....... splendid exemplar , dar omu are si o mica mina de aur ce-i drept