Jump to content

stopuri facelift pe un 316 din 1999(E46)

armin

Recommended Posts

salut! mi-am luat si eu stopuri de face lift de la guestX :blink: k nu mai avea ce face cu ele,dar am o mica problema...mufa de pe masina are alta configuratie(a mea din 1999 are 7 pini ? in linie,iar cele cu face lift au pinii dispusi pe 2 randuri.in sfarsit,sa nu mai intru in detalii :) ....a facut cineva o manevra de schimbare asemanatoare?ma ajuta cneva sa le schimb?

10x

sincer, nu cred c a merita operatiunea. cel mult sa-ti schimbi semnalele galbene cu unele albe, daca nu ai facut-o inca...

la facelift si becul de pe capota portbagajului se aprinde la pozitie, deci si acolo tb umblat daca vrei sa fie facelift, nu doar sa arate a facelift la lumina zilei...

sincer, nu cred c a merita operatiunea. cel mult sa-ti schimbi semnalele galbene cu unele albe, daca nu ai facut-o inca...

la facelift si becul de pe capota portbagajului se aprinde la pozitie, deci si acolo tb umblat daca vrei sa fie facelift, nu doar sa arate a facelift la lumina zilei...

137304[/snapback]

pai o sa umblu si acolo.... :) nu cred ca e asa mare belea treaba asta...o rezolvam cumva

in paranteza fie spus astea sunt ca noi :blink: .si super bune la pret :) .....pe cand ale mele....vechi de 7 ani

OK le-am pus....vestea proasta e k nu se potrivesc 100%,(fizic se potrivesc...)

pt k becurile au alta configuratie pe soclu si mufa e diferita s-au tras fire separat dar

din pacate se pare k instalatia ,softul sau naiba stie ce ... :blink: nu suporta mai multe becuri...rezultatul e k nu am reusit sa pun pozitia si pe portbagaj :) :) in schimb m-am ales cu 2 lumini de ceata :) pe portbagaj

tipul care mi le-a montat a vrut sa-mi puna relee k sa poata sa traga pozitie si pe portbagaj....dar mi-a fost frica sa nu dau in altele

avantaje: cu 120 ron(stopuri+manopera) am schimbat stopurile care sunt impecabile

dezavantaje:nu se aprind asa cum ar trebui si am eroare in bord pt ca masina nu recunoaste modificarile facute

am sa pun si poze, dar nu am avut timp

• 4 months later...
OK le-am pus....vestea proasta e k nu se potrivesc 100%,(fizic se potrivesc...)

pt k becurile au alta configuratie pe soclu si mufa e diferita s-au tras fire separat  dar

din pacate se pare k instalatia ,softul sau naiba stie ce ... :blink: nu suporta mai multe becuri...rezultatul e k nu am reusit sa pun pozitia si pe portbagaj :)  :)  in schimb m-am ales cu 2 lumini de ceata :) pe portbagaj

:) posibila solutie:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...728&hg=63&fg=95