Jump to content

[Vand] pisica coupe 316 din 1995

Enso

Recommended Posts

Pisica este foarte bine intretinuta. Schimbat consumabile (ulei motor + filtru, filtru de aer, filtru de polen), ulei servo, ulei diferential, ulei cutie, antigel, amortizoare si flanse spate, articulatie fata. Masina a circulat foarte putin in Romania, mai mult in Europa. Al-3-lea proprietar, primii 2 in Germania. Inmatriculata in 2008. Piele naturala la schimbator viteze, frana de mana si volan - noi. Inchidere centralizata din cheie pe buton. RadioCD MP3 Sony. Jante de aliaj pe 16' originale cu anvelope de iarna. Motorul toarce ca o pisica. An de fabricaĂžie 1995 222.900 km, BenzinĂŁ, 75 kW (102 CP), Cutie de viteze manualĂŁ, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, proiectoare ceata, geamuri colorate. Pret: 3.950 Euro negociabil.

post-36347-1295449544_thumb.jpg

post-36347-1295449551_thumb.jpg

post-36347-1295449556_thumb.jpg

post-36347-1295449565_thumb.jpg

post-36347-1295449569_thumb.jpg

post-36347-1295449573_thumb.jpg

post-36347-1295449577_thumb.jpg

Edited by Enso

Masina isi merita banii dar piata nu mai e ca in 2008 cand cumparai e36 la 3500-4000 de euro. A mea e aproape identica ca si dotari doar ca eu am in plus clima digitala, scaunele sport si suspensia M sport. Dar nici sa stau in cap nu cred ca as putea sa o dau la pretul tau. Oricum nu vreau.

Poate mai spre toamna vor creste preturile mai ales ca incep sa se caute motoarele mai mici la noi in tara dupa ce s-au umflat taxele.

Edited by michael

Masina isi merita banii dar piata nu mai e ca in 2008 cand cumparai e36 la 3500-4000 de euro. A mea e aproape identica ca si dotari doar ca eu am in plus clima digitala, scaunele sport si suspensia M sport. Dar nici sa stau in cap nu cred ca as putea sa o dau la pretul tau. Oricum nu vreau.

Poate mai spre toamna vor creste preturile mai ales ca incep sa se caute motoarele mai mici la noi in tara dupa ce s-au umflat taxele.

Ramane de vazut. Totul se vinde, totul se negociaza. :twoup:

cred ca esti constient ca la banii astia poti gasi e46

Stiu treaba asta. Dar mai stiu ca sunt iubitori de E36 cu motoare care suna mai bine decat multe E46 (asta mi-a spuso un expert in BMW-uri). Din pacate imi trebuie un diesel mai puternic... fac multe drumuri... :)

sincer vorbind , asta cu piata mi se pare o idiotenia imensa . Am cautat eu E46 , nu la 4000 ci pe la 4500 si , lasand modestia la o parte , nu am gasit nici o masina comparabila macar cu E36-le meu . . . . Asa ca nu vad de ce si-ar vinde omu masina pe bani mai putini decat face .

Eu personal am ales sa mai pastrez masina pt ca nu se merita sa o iau de la inceput cu un E46 . . .

LMB, tu n-ai inteles ce am vrut sa zic. Nu am spus ca in banii astia gasesti e46 cum te-ai gandit tu. Hai sa iti explic ce inseamna piata face pretu:

e36 gasesti intre 1000 si sa zicem 5000 euro, evident pretul reflectand starea masinii, nr de km, dotarile si motorul. Daca cu 5000 gasesti e36, 320, pachet M interior exterior, cat si alte extrase, pe unde ar fi pretul acestei masini ?!

Poate acum ai inteles si tu ce inseamna piata face pretul. Nu a pomenit nimeni de e46 aici si era la mintea cocosului ca la 4500 gasesti cazane, ce te asteptai :twoup:)))

Pisica este foarte bine intretinuta. Schimbat consumabile (ulei motor + filtru, filtru de aer, filtru de polen), ulei servo, ulei diferential, ulei cutie, antigel, amortizoare si flanse spate, articulatie fata. Masina a circulat foarte putin in Romania, mai mult in Europa. Al-3-lea proprietar, primii 2 in Germania. Inmatriculata in 2008. Piele naturala la schimbator viteze, frana de mana si volan - noi. Inchidere centralizata din cheie pe buton. RadioCD MP3 Sony. Jante de aliaj pe 16' originale cu anvelope de iarna. Motorul toarce ca o pisica. An de fabricaĂžie 1995 222.900 km, BenzinĂŁ, 75 kW (102 CP), Cutie de viteze manualĂŁ, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, proiectoare ceata, geamuri colorate. Pret: 3.950 Euro negociabil.

Pret nou 3750 Euro negociabil. Accept si variante cu VW Passat 1.9TDI, Golf TDI, Skoda Octavia TDI, Audi A3 TDI, A4 TDI an fabricatie 2004-2006.

Edited by Enso

• 3 weeks later...

Pisica este foarte bine intretinuta. Schimbat consumabile (ulei motor + filtru, filtru de aer, filtru de polen), ulei servo, ulei diferential, ulei cutie, antigel, amortizoare si flanse spate, articulatie fata. Masina a circulat foarte putin in Romania, mai mult in Europa. Al-3-lea proprietar, primii 2 in Germania. Inmatriculata in 2008. Piele naturala la schimbator viteze, frana de mana si volan - noi. Inchidere centralizata din cheie pe buton. RadioCD MP3 Sony. Jante de aliaj pe 16' originale cu anvelope de iarna. Motorul toarce ca o pisica. An de fabricaţie 1995 222.900 km, Benzină, 75 kW (102 CP), Cutie de viteze manuală, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, proiectoare ceata, geamuri colorate. Pret: 3.950 Euro negociabil.

Pret nou 3750 Euro negociabil. Accept si variante cu VW Passat 1.9TDI, Golf TDI, Skoda Octavia TDI, Audi A3 TDI, A4 TDI an fabricatie 2004-2006.

Pret nou 3.650 Euro negociabil. Km noi 226.000. Accept si variante cu VW Passat 1.9TDI, Golf TDI, Skoda Octavia TDI, Audi A3 TDI, A4 TDI an fabricatie 2004-2006.

Edited by Enso

cunosc masina in realitate, sunt vecinul tau de bloc, si mereu te vad c-o bibilesti :twoup:

este ingrijita, si dupa cum se misca, si in mintile ei. spor la vanzare!

Salut Danutz! Merci de incurajare... nu as vinde pisica... dar drumurile afara... stii bine... se cere diesel...

• 4 weeks later...

Daca te intereseazaun schimb am un VW Golf V, 1.9tdi, 2006,105cp,4 usi,multe extrase,foarte intretinut,IMPECABIL.

Salut. Merci de oferta dar am gasit masina. Acum am nevoie de bani...

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.