Jump to content

bmw 525d e39

lucian1

Recommended Posts

Salut,am un prieten care vrea sa isi ia un 525d si am gasit unul pe autovit am vb cu omu si maine ne ducem sa vedem masina a spus ca accepta orice test,spuneti-mi si mie va rog unde sa ma duc sa ii verifice km si sa vedem daca are ceva defectiuni? undeva unde ne spune sigur 100%! masina e urmatoarea:

Pret: 17,500 EURO An fabricatie: 2002 Carburant: Motorina

Rulaj: 103,000 km Capacitate: 2,500 cmc Putere: 163 CP

Dotari:

CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

NAVIGATIE MARE+TV,RADIO-CASS+MAGAZIE 6 CD,JANTE ORIGINALE BMW 17",SENZORI PLOAIE+PARCARE+LUMINI,GEAMURI FUMURII OMOLOGATE RAR+POLITIE,REVIZIE TEHNICA RECENT FACUTA,ANVELOPE NOI,IMPECABILA

sau URL http://www.autovit.ro/html/9/6/9/4/399694.php pozele le gasiti pe site pentru ca nu am putut sa le iau ca imi mergea netu prost !

la BMW sediul nou sau cel vechi de pe varianta nu ? pentru verificare km si stare tehnica

misto masina, mergea o piele la asa dotari

137398[/snapback]

mai exact unde?? si pot afla sigur 100% daca km sunt reali ?? la fel si despre partea tehnica ?? multam !

@edit: "BMW sediul nou sau cel vechi" te referi la reprezentata la bavaria pe centura?

Edited by lucian1

poti afla daca-s modificati. dupa nu cred ca mai conteaza nu ? testeru nu zice si cati are de fapt. despre partea tehnica cred ca sunt destul de competenti sa-ti spuna unde a fost lovita (asta daca nu are el pile pe acolo) , du-te la amandoua :blink: www.bmw.ro ia telefoane programeaza-te etc

137444[/snapback]

mai mult ca sigur o sa ne ducem la amandoua dar care este noul sediu si care este cel vechi? si unde sunt?

@edit: ahaa deci la automobile bavaria pe soseaua de centura nu? am sa ii sun maine ms !

Edited by lucian1

la km poti verifica in modulul de lumini si pe cheie.. dar eu cred ca daca au fost derulati de cineva care chiar stia ce face nu ai cum sa vezi.. mai poti de asemenea verifica orele de functionare ale motorului.. daca e adusa din germania media la ei este de aprox 70km rulati intr-o ora.. asa ca poti face o inmultire si vezi cam pe unde da..

autobavaria are doua sedii: cel de pe centura este cel vechi iar cel nou este cel de pe dn1 langa selgros..

bafta la cumparat!