Jump to content

Vand Bmw 535D Facelift LCI ~Superb~

CT-87-ADY

Recommended Posts

Vidog... pai masina este a mea...cum sa o mai cumpar inca 1data... :twoup:)

Credeai ca e a lu` mama omida masina ?

Oricum AZI s-a vandut masina!

Se poate inchide!

sa o cumperi si sa o pastrezi pt tine. daca nu te duce capul sa faci deducerea asta mai bine taci.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

N-ai ce sa-i ceri unui om care nici macar nu stie sa scrie.... deja pretentiile sunt mult prea mari si n-are rost :)

Si care gandeste ca o persoana care plateste mai bine de 80.000euro pe o masina ...face 3 service`uri la Nea gica la colt... dupa 10-12 luni da km inapoi si se duce la reprezentanta...sa faca primul service si tot asa.... :twoup:

O pers care gandeste asa e compromisa din start!

Noapte buna!

Si masina chiar imi pare rau dupa ea...

N-ai ce sa-i ceri unui om care nici macar nu stie sa scrie.... deja pretentiile sunt mult prea mari si n-are rost :)

Si care gandeste ca o persoana care plateste mai bine de 80.000euro pe o masina ...face 3 service`uri la Nea gica la colt... dupa 10-12 luni da km inapoi si se duce la reprezentanta...sa faca primul service si tot asa.... :twoup:

O pers care gandeste asa e compromisa din start!

Noapte buna!

Si masina chiar imi pare rau dupa ea...

"si dupa masina chiar imi pare rau"

ti-am zis, trebuia sa o tii tu daca tot vorbesti atat de invidie si alte gitanisme dinastea. ca sa ii faci pe cei ca mine invidiosi.

Razi tu razi ca astia bat campii dar probabil stii prea bine fiind in bransa, caci chestia asta chiar se practica si din pacate nu numai in Romania....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.