Jump to content

ce ziceti de asta...

mad

Recommended Posts

viteza...190 km/h si mai aveam pedala destula ......

:) FOARTE multumit de masina .....nu am probleme cu ea ..si ii dau de o inebunesc numai de la 5000 in sus iau piciorul de pe pedala ...ma refer prin orash si unde am loc .... :blink:

o sa pun si zilele astea niste poze cu ea....e simpla dar motorul si bucsaraia sunt OK ....inca o data FOARTE multumit de ea:)

:) FOARTE multumit de masina .....nu am probleme cu ea ..si ii dau de o inebunesc numai de la 5000 in sus iau piciorul de pe pedala ...ma refer prin orash si unde am loc .... :blink:

o sa pun si zilele astea niste poze cu ea....e simpla dar motorul si bucsaraia sunt OK ....inca o data FOARTE multumit de ea:)

137481[/snapback]

ai gresit forumul

aici nu suntem pe 4tuning :)

137481[/snapback]

tu ce ai vrea sa zicem de el?? nici macar poze nu ai pus si nici nu inteleg rostu acestui topic !!??

am inteles bine? 190 in oras? Pai in cazul asta eu zicem ca esti cretin.

Permis ai?

Sper sa te faci bine.

(imi cer scuze fata de colegii forumisti, pt limbaj. Am copil de 2 anisori si nu pot sa nu-mi fac griji si sa nu-mi creasca tensiunea cand aud de asemenea "isprave")

Edited by cosmin rotaru

am inteles bine? 190 in oras? Pai in cazul asta eu zicem ca esti cretin.

Permis ai?

Sper sa te faci bine.

(imi cer scuze fata de colegii forumisti, pt limbaj. Am copil de 2 anisori si nu pot sa nu-mi fac griji si sa nu-mi creasca tensiunea cand aud de asemenea "isprave")

137897[/snapback]

din cauza unora ca asta mor oameni nevinovati !

o sa pun si poze.....era vorba cu ce viteza ati mers cel mai mult ...am gresit eu topicul ...sry all ...si viteza asta am prins-o pe autostrada soarelui ....nu sunt chiar asa de nebun in orash ..peste 80 -max100 nu trec...

carnet am de 2 ani ....imi cer scuze incaodata ca am gresit topicul......

sunt nou ....sry all...

daca nu sunt indiscret , ce varsta de 19 ani ai? si de cand o luna ti-ai luat permisul?.... eu nu zic ca ai sa mori ci ca imi place de tine dar zi si tu corect ce faci cu masina aia ca altfel te interpreteaza lumea ca mergi cu 190 km /h prin garaj :blink:

LaterEdit , ai postat exact cand scriam eu , merci de raspuns... anticipat. :)

Edited by d-rive

am 20 de ani .....am carnet de la 18 ani .....dezi 2 ani de experientza daca pot sa zic asa..:blink:))) ideea mea era ca masina e super buna....si la genu asta de masina bmw528i e28 s-a facut reclama super proasta.....se spune ca nu e buna ca alea alea ...

o sa pun poze sa vedetzi ca nu e asa varza.....ma refer in comparatzie cu altele de varsta ei nu de ce s-a scos acum pe piatza ...

inca o data .....nu am mers cu viteza de 190km/h in orash ....ci pe AUTOSTRADA SOARELUI

faza e iar ......ca am gresti topicul ...citeam undeva un topic ceva de genu "cu ce viteza ati mers cel mai tare" si m-am incurcat si am facut eu un topic ....

maine daca e frumos ...am sa ii fac poze ...

faza e ca e prima masina a mea Oficiala ..:))):) si sunt foarte incantat de ea...

consumul e cam mare :))) dar nu exagerat....

am 20 de ani .....am carnet de la 18 ani .....dezi 2 ani de experientza daca pot sa zic asa..:)))) ideea mea era ca masina e super buna....si la genu asta de masina bmw528i e28 s-a facut reclama super proasta.....se spune ca nu e buna ca alea alea ...

138023[/snapback]

Ai masina de cateva luni,si ai ajuns la concluzia ca e super buna. :blink:

viteza asta am prins-o pe autostrada soarelui ....

....imi cer scuze incaodata ca am gresit topicul......

sunt nou ....sry all...

138015[/snapback]

Pai in cazul asta imi retrag epitetele :) Ma speriasei! :)

S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Esti la o varsta la care "tentatia" e foarte mare (sper sa nu te simti jignit, toti am trecut pe-acolo...). Daca reusesti sa te controlezi, o sa te bucuri de masina mult timp. E un model deosebit, intr-adevar. :blink:

Faza e ca nu am masina asta de cateva luni ....este ca o are fratimiu de vre-o 2-3 ani si acum mi-a dat-o mie .....ca el si-a luat un rexton ....eu de cand ma stiu sunt nebun dupa Bmw-uri ......ca poate imi luam o supernova ceva ....dar bmw viatza mea ...si daca nu ma insel masina asta de 5 ani de zile ...de cand e la fratimiu si acum la mine ....nu s-a defectat....ma refer la ceva major.....adevaru ca am si grija de ea.....si imi place.....

Bai nu sunt copil sa nu stiu cum sa merg sau alea alea ....eu sunt de loc din Neptun....dar practica dupa cem luat carnetu de sofer......am facut-o in buc ....pot sa ma mandresc ca in 2 ani de cand conduc masinii nu am facut accident sau nu m-a oprit politzia ....deci pot sa zic , ca stiu cat de cat sa conduc ....

uite potoaba mea de masina :):) veche dar f eficienta....aa azi am facut un audi tt tunat ....varza de 2 ori ...la 2 semafoare :blink:)))

post-2566-1160653151_thumb.jpg

post-2566-1160653318_thumb.jpg

post-2566-1160653370_thumb.jpg

post-2566-1160653417_thumb.jpg

deocamdata am finizat ...daca pot sa zic asa ...partea de motor si bucsarae....acum urmeaza tunning exterior si interior.....ptr asta trebuie sa ma cert cu parintzi un pic sa bage niste sponsorizari grase :blink:)) :):)