Jump to content

Problema cruise control E90

Recommended Posts

Am cruise controlpeun E90 si din ce citeam prin manualul de utilizare am vazut ca ar trbui cand il activez sa imi arate in bord ca sa activat si viteza la care a ost setat , chestia e ca lamine nu arata nimic pe display-ul central din bord unde este ceasul si temperatura exterioara. Stie cineva daca e normal, sau trebuie schimbate niste setari ceva?????????

Am cruise controlpeun E90 si din ce citeam prin manualul de utilizare am vazut ca ar trbui cand il activez sa imi arate in bord ca sa activat si viteza la care a ost setat , chestia e ca lamine nu arata nimic pe display-ul central din bord unde este ceasul si temperatura exterioara. Stie cineva daca e normal, sau trebuie schimbate niste setari ceva?????????

ai cruise control simplu.nu iti apare nimic.nu este nici o problema

Simplu???? Si la mine e la fel, nu stiu sa existe si alt tip de cruise control....

daca nu stii nu inseamna ca nu exista...sau masina ta este una dintre cele full de full si este un etalon pt restul?

stii ce nu inteleg eu??? cum a reiesit din postul meu ca a mea e etalon???

Ca daca stau sa ma gandesc, in comparatie cu a ta, chiar e, noaptea masina ta viseaza la a mea !!! Cel putin eu nu-mi pun 2 eleroane din piatza pe ea, am motor de 2000 cu tzeava de 2000 cu ca tine de 3000 (ai prins aluzia??), am un ........ de navi professional,(p-asta trebuia sa o spun), jatele sunt de 17 pe OEM ca d-aia inginerii aia de la bmw isi iau banii si-am uitat sa-mi pun pleoape de rahat pe adaptive la drq!!! :twoup:

Uite ca acum am aflat si eu ca noi avem cruise control SIMPLU, singurul de fapt disponibil pt motorizarea 320, iar celelalte doua fiind disponibile de la 325 mai sus.. si-am aflat si de ala stop & go de pe seria 6... ce tare sunt.... tre sa-mi fac un topic cu a mea masina cu poze.....sa ma vada lumea la volan... :)

Simplu???? Si la mine e la fel, nu stiu sa existe si alt tip de cruise control....

daca nu stii nu inseamna ca nu exista...sau masina ta este una dintre cele full de full si este un etalon pt restul?

stii ce nu inteleg eu??? cum a reiesit din postul meu ca a mea e etalon???

Ca daca stau sa ma gandesc, in comparatie cu a ta, chiar e, noaptea masina ta viseaza la a mea !!! Cel putin eu nu-mi pun 2 eleroane din piatza pe ea, am motor de 2000 cu tzeava de 2000 cu ca tine de 3000 (ai prins aluzia??), am un ........ de navi professional,(p-asta trebuia sa o spun), jatele sunt de 17 pe OEM ca d-aia inginerii aia de la bmw isi iau banii si-am uitat sa-mi pun pleoape de rahat pe adaptive la drq!!! :twoup:

Uite ca acum am aflat si eu ca noi avem cruise control SIMPLU, singurul de fapt disponibil pt motorizarea 320, iar celelalte doua fiind disponibile de la 325 mai sus.. si-am aflat si de ala stop & go de pe seria 6... ce tare sunt.... tre sa-mi fac un topic cu a mea masina cu poze.....sa ma vada lumea la volan... :)

nu am ras de masina ta,dar daca a ta nu are si nu stii tu de alt fel de cruise control nu inseamna ca nu exista.este ideal sa dai sfaturi cand stii ce vorbesti,nu doar sa aduni posturi.esti inca unul dintre taranii care rad de o masina care o vad in poze.nu ma cunosti si nu accept sa spui lucrurile alea depsre masina mea.faptul ca a ta este mai dotata nu ma intereseaza.bravo tie.

la mine la descriere nu scrie ca e full.

du-te la baie si pune faianta,poate te mai calmezi.

Eu vad ca onx_tequila chiar nu stia ca exista si altfel de cruise control pe E90, chiar nu inteleg de ce te-ai basicat :twoup:

:) din posturi reiese ca tu esti cel agitat :)

Edited by edy1092

Eu vad ca onx_tequila chiar nu stia ca exista si altfel de cruise control pe E90, chiar nu inteleg de ce te-ai basicat :)

:) din posturi reiese ca tu esti cel agitat :twoup:

tu stii ceva de aces cruise control sau esti doamna educatoare?

putea sa se documenteze inainte sa comenteze.cum a facut dupa ce a comentat.

tre sa-mi fac un topic cu a mea masina cu poze.....sa ma vada lumea la volan... :twoup:

in nici o poza din topicul cu masina mea nu sunt eu.

Din pacate eu nu stiu ce este cruise control :) sunt limitat cu E46 :twoup: tu esti intr-un stadiu superior de dezvoltare cu E90 :)

eu nu am zis nimic de faptul ca am eu e90 si tu e46.nu tratez omul in functie de ce masina are.de ce dracu o dati din stanga-n dreapta fara motiv nu stiu.eu am zis ca te-ai bagat ca musca si erai total pe langa subiect.

Din pacate eu nu stiu ce este cruise control :twoup: sunt limitat cu E46 :twoup: tu esti intr-un stadiu superior de dezvoltare cu E90 :twoup:

eu nu am zis nimic de faptul ca am eu e90 si tu e46.nu tratez omul in functie de ce masina are.de ce dracu o dati din stanga-n dreapta fara motiv nu stiu.eu am zis ca te-ai bagat ca musca si erai total pe langa subiect.

Omule nu observi ca-ti bat apropo sa recitesti de la inceput acest topic si vei realiza ca de fapt tu te-ai bagat ca musca in lapte fara rost .... omul a spus ca nu stia, si pe buna dreptate nimeni nu se naste invatat .... calmeazate ... :twoup:

si el ca si mine am ramas socati de felul cum ai reactionat tu : " stii ce nu inteleg eu??? cum a reiesit din postul meu ca a mea e etalon??? "

si nici macar nu-l cunosc pe individ

.....sincer nu te pot intelege .... tu de fapt cu cine te certi ???? :) :) :twoup:

Edited by edy1092

Omule nu observi ca-ti bat apropo sa recitesti de la inceput acest topic si vei realiza ca de fapt tu te-ai bagat ca musca in lapte fara rost .... omul a spus ca nu stia, si pe buna dreptate nimeni nu se naste invatat .... calmeazate ... :twoup:

am inteles.deci esti doamna educatoare.esti si educatoare si avocat....sau esti posta mai bine.e mai bine posta,ca mananca mult. :twoup:

daca sunteti prieteni nu inseamna ca trebuie sa ii porti de grija.hai pa,ca suntem OT.

Omule nu observi ca-ti bat apropo sa recitesti de la inceput acest topic si vei realiza ca de fapt tu te-ai bagat ca musca in lapte fara rost .... omul a spus ca nu stia, si pe buna dreptate nimeni nu se naste invatat .... calmeazate ... :)

am inteles.deci esti doamna educatoare.esti si educatoare si avocat....sau esti posta mai bine.e mai bine posta,ca mananca mult. :twoup:

daca sunteti prieteni nu inseamna ca trebuie sa ii porti de grija.hai pa,ca suntem OT.

citeste postul asta:"Simplu???? Si la mine e la fel, nu stiu sa existe si alt tip de cruise control...."

de ce a trebuit sa ma citeze,daca mintea lui nu stie nimic despre cruise control?poutea sa intrebe frumos ce este ala CC si ACC :twoup:....daca masina lui nu are nu trebuie sa stie despre alte dotari :))

frustratul asta s-a oparit si m-a injurat pe PM ca i-am denigrat rabla'' si astia mi-au inchis temporar contul...(onx_tequila)

''''nu ma cunosti si nu accept sa spui lucrurile alea depsre masina mea''''-- tare rau am reusit sa-i jignesc rabla...:twoup:))))

inca una si nu mai zic nimik..... mai bine un ///M cu accesorii de cacao si jante OEM din tabla decat o rabla cu accesorii de ///M si chiftele de jante REPLIK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.