Jump to content

525 2006 sau nu ?

PwR

Recommended Posts

Salut..dupa cum vedeti sunt nou pe aici..si apelez la voi pentru un sfat..

Vreau sa cumpar un 525 ...Ce-mi puteti spune despre acest model..are probleme? ce probleme?Cand i-l iau la ce sa m-a uit..la ce sa fiu atent...?

Stiu ca istoria BMW si reputatia acestei firme este impresionanta..dar in viata de zi cu zi se prea poate a nu fi asa ...

Multumesc

Da... intre timp m-am hotarat si mi-am luat H accord

La interior Bmw este cam simplu fata de H mea..materialele nu sunt cu mult deosebite.....si ca sa nu-mi para rau am facut o liniuta cu un 525 D din 2005.

La 400 m am avut 3 masini in fata lui..

Deci una peste alta merci ca nu mi-ati raspuns sa ma faceti ca cumpar Bmw.

P.S. Honda Accord 2.2 diesel 140 cp.

Da... intre timp m-am hotarat si mi-am luat H accord

La interior Bmw este cam simplu fata de H mea..materialele nu sunt cu mult deosebite.....si ca sa nu-mi para rau am facut o liniuta cu un 525 D din 2005.

La 400 m am avut 3 masini in fata lui..

Deci una peste alta merci ca nu mi-ati raspuns sa ma faceti ca cumpar Bmw.

P.S. Honda Accord 2.2 diesel 140 cp.

139898[/snapback]

sa fii sanatos cu honda ta

da asta cu ....concursu spuneio nepotilor ca noi aici avem treaba si nu ne ocupam cu povesti cu mos craciun si honda ca zapada

lasanee lasaneee :blink:

poate ducea torturi in portbagaj ala cu bemveul.......sau cofraje cu oua

glumesc

e frumoasa honda dar e interesanta alegerea ta de la o clasa limuzina esti incantat ca ai luat o broscutza ...deci tare as fi curios sa stiu care au fost criteriile dupa care ti-ai luat masina

Cam greu sa isi dea careva cu parerea despre o masina abia aparuta. Am inteles ca vrei 2006...deci :blink: Cred ca va trebui sa te bazezi pe "simturile" tale...si sa ne anunti si pe noi daca a meritat sau nu.

Oricum...ce problema poate sa aibe o masina care are cel mult 10 luni vechime si mai e si BMW? (nu ca la honda sau alte firme mari ar aparea).

Du-te si tu la un test drive bla bla

Edited by DarKWavE

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.